Коментари - Кирил Петков уволни двама от членовете на надзора на ББР | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С тези огромни кредити изкупуват Всичко в нашата мила татковина . Всичко вече е в ръцете на големите бойкови авери Пеевки Домусчиев . Ето от къде са парите с/у лихви . Купиха преса телевиз. канали земя /нея най обичат/, строителни фирми вец ове и още и още . Лами жадни за пари и богатства .Борисов е за убиване с камъни .Ама нейсе .

Кирчо ли? Ще дойде ден и него ще го уволняваме!

Ще ч фалират тая банка на Руменчо хората.

Gugnelid

Жалък герберастки рев! Друго си е да я управлява автобусна стюардеса без висше, но за сметка на това с герберски билет, а?

Брави ! Ритай наглите герберски калинки.

този е пълен негодник сложили са го да фалира банката

Като ще правят чистки, да ги правят така, както ги прави този министър! Обосновано и да сменя сегашните с по-квалифицирани, а не с някои само защото са от "нашите".

Одит, Изчегъртване на Герберасти...добре ! ... Но интервюто с момчето което хъкаше и мъкаше ...Янев ... интервюто освен всичко изглеждаше като акция по Изпиране на Проваленият кадър на ГЕРБ...Янев ! Удобни и малко въпросчета към Янев от министър Петков. Нито веднъж не го Задълбаха по Същността на ...престъплението на оглавяваният от Янев Надзорен съвет на ББР ! Защо така министър Петков!

Комундетата слагат ръка върху банките. Главната им цел досега. Сметката ще е солена накрая.

А Кацарчеви кога?

Пред медиите ли ще ги изслушва?!?! това на брифинг ли се прави????? видяхме ви университетските дипломи! Асенчо Харвърда е с фалирала фирма и опростени дългове, поради фалита, за 6,5 милиона британски паунда и участва в три офшорни фирми!!!!!! Ето това е достоен шеф на министерството на финансите!!! Шефът ви на НАП Спецов си продал фирмата на подставено лице, с тридесет присъди, и притежаващ други пет такива източени фирми, точно преди фирмата на Спецов да вземе та да се окаже, че дължи на НАП 1,5 милиона лева.....Е това, ако не е наглост!!!! И вие имате нахалството да се появявате пред медиите и да говорите за прозрачност , честност и работа, в интерес на гражданите?????????

Реви тикво от мъка. Пътници сте към пандиза мамицата ви гробарска.

Хаха, ей спри да четеш сайтовете за фалшиви новини на Пеевски и Барека бе, човек. Тотално си се омагьосал. :D

https://pik.bg/%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%8F-%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%84%D0%B8%D1%8F-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8-%D1%81%D1%85%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B2-%D0%B0%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%B2%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%B2-%D1%81-%D0%BE%D1%84%D1%88%D0%BE%D1%80%D0%BA%D0%B8---%D0%BF%D0%BE-news1027575.html

Точно ПИК е номер 1 в списъка със сайтовете, за които ти говоря... :D ПИК е партийната "информационна агенция" на ГЕРБ.

Яд ли те е циганин???

БРА-ВО!!!!!

Завършил е Московският държавен институт по международни отношения ( Московский Государственный Институт Международных Отношений) ..... мдааааааа

Θεά Ῥέα ПЪЛНО ИГНОРИРАНЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКИЯ ВАРВАРИН Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКОТО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКОТО ПРЕДАТЕЛСКО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКИЯ ПРЕДАТЕЛСКИ ЧАЛГАР и евразийска им сбирщина ♦ ПЪЛНА ТОТАЛНА ИЗОЛАЦИЯ на ФЪРЧИЛСКАТА ХУНТА - ЧАЛГАРИ ♦ БСП и коалицията със стари червени провалени и изродени " Има такъв (глупав) народ" газпромски сценаристи " Боецки" посрещачи на "православни среднощни вълци - рокери" " Възрожденски" Костя Копейкинци " Маджовски "градски десници" " Идиотски " майки, водени от НАРУШИЛАТА В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ през 2013 година ЗАКОНА ЗА ИЗБОРИТЕ .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... --------------- ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубав ден, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Пандиз за гробарите.

Интересно как масата български народ почна да разбра от ДАНС, АПИ, банки... Бре много умни всички се изкарват по интернет, а като излезеш из улиците бай Ганьо до бай Ганьо.

Разбира, как да не разбира. Ако не бяха Сорос, Бил Гейтс и Путин талантливият, красив и работлив български народ вече щеше да покорява втора галактика... Я вижте какъв хубав елит (предкулисен и задкулисен) сме си излъчили!

А защо оставят тази долна подлога Янев ???!?!?!?? Нали точно той беше предишната калинка в БАИ или това сме го забравили ? Колко точно инвестиции докара, след като дори и онова недоразумение след него на поста му се хвалеше с къде по-високи резултати ?

Имах усещането, че медиите ще ни информират за този случай. Браво!!! Само да уточним, че това не са най-добрите университети в света. Най-добрият университет в света е МГИМО в москва. Там се пази и съветската азбука измислена от Станке Димитров и Георги Димитров в земите на рсм...

Брей, служебното правителство яхнаха голямата метла !

Миналата зима март месец се късахме да подготвяме документи за безлихвени кредити до 5 000 лева, които някои хора успяха да вземат, но някои не успяха, поради недостиг на средства. А сега като сметнах, че 1 милиард, който е бил раздаден на въпросните 4 фирми, са можели от Българската Банка за Развитие да ги отпуснат на 200 000 фирми по 5 000 лева направо щръкнах целия. Затова БАСТА, БАСТА ГАЛИБАР ! Без угризения на съвестта !!!

Нищо ново под слънцето. Нали неотдавна направиха рокади тук? И, какво стана? Ами, същото. Не се ли отплащаш, ще бъдеш изритан от новите, по-баскън, мутри...

PEYTSCH

Превратаджиите ще назначават роднини и познати...Поне за 1,5 месеца...

Техните евентуалти познати също са завършили истински университети. Не Магнаурската школа.....

"Спомени от бъдещето"- Румен Гайтански /Вълка/ вади от фирмата си 118 млн и ги връща в бюджета! ЧЕСТИТО!

Помниме ги още младите, умните и красивите наистина се оправиха и нас ни оправиха сега остава да си напълнят и хотелите дето си направиха. Ако бяха толкова читави нямаше да дойдат тук и да заемат временен пост до новото правителство. А на този министър му пожелавам да си кара със здраве новата кола дето си купи два дена след като встъпи в длъжност явно си е подсигурил парите за лизинга.

Училите комунисти на запад завземат властта. Е другите деца от нас учили в България сме прости. Я си ЕПМ боклук, дано ти заседне.

Тези с налетите задигнати от нас стотици милиони , дали са започнали да ги връщат или изобщо нямат такова намерение?Да се вземат мерки за обезпечаванията на взиманията- запори, досъдебни производства, мерки за неотклонение- като едното нищо ще възират към Дубай...... там вече официално е нещо,като Долината на дългите издирвани от закона гащи!

Този "министър" с фалирала фирма, тръгнал да оправя държавата. Срам

Предполагам следват необслужване на заемите отпуснати на дебелашки фирми и евентуален техен фалит, драми на наетите служители, които ще се окажат сигурно и с неплащани осигуровки, отделно наплащания към доставчици ... то реалния бизнес в България е много малко, а всичко е субсидирано и закриляно от държавата мародерство.

Пълна проверка на получателите на кредитите. Като минимум да се издължат към бюджета, поне от БРР парите да отидат в пенсиите, а не в офшори.

Ама важно да се изкажешшш...

Извинявам се много, да не обидя някого, но предложените от министъра нови членове на надзорния съвет на ББР имат поне по-добро образование от сегашните "калинки".

Тука не се гледа образованието, а кой на кого е.

Друго си е да си учил в Москва, нали ??

Браво на министъра!! Щом гробарските тролове вият на умряло , значи е на прав път !! Сеч на калинки и калинчовци до последния скътан мишок !!

Напълно подкрепям. Виждал съм на живо как се овладява държавната администрация от ГЕРБ - калинките. Истинските експерти, от които съм се учил бяха изметени буквално за дни. Крайно време е да се деполитизират регулаторите. Време е да се заемат и с тях. КФН е добър пример за съсипването на държавната администрация.

Само тъп герберундел може да подхвърля подигравки за това, че някой е завършил Харвард. Къде-къде по-елитното Симеоново е друго нещо.

Това което се случва в момента е политическа разправа. Много низко ,но типично за зеленоя потник

Севдо, не сме тук. Във фейсбук сме.

Какво точно ще проверяват на спецсъда, могат да проверят само чисто административно дали са спазвали правилата, по същество няма как да се произнесат, тъй като нямат компетенции!

Сори, това не е за тук, ама с това НЕ СЪМ РОБОТ, подлудявам!

Наистина, наложително е ДИР-а да си опрости процедурите за влизане.

Поне единият е завършил MIT, което ясно говори за умен човек. Ама към този с измислената специалност международни отношения съм малко скептичен, но времето ще покаже.

Ясно е, че не са случайни. За да завъшиш MIT ти трябва $200 000 долара. Кой има такива пари?

Поздравления за куража по разчистване на гнойта! Така са се овъргаляли в пари, зависимости и глезотии,че дори и не желаят да се явят при принципала си. Младите, образованите / не с дистанционно доставени дипломи/, почтените към народа си могат да го спасят от клоаката.БРАВО!!! ...... И да не се забравя,че някои матриали по някои матриални и финансови стимули трябва да стигнат задължително до Прокуратурата.А, тя с действията си да покаже на Европа,че има държава България!

Бой по герберските канчета!!!!

да, да, дааа! тиии да видиш! радев в момента прави това, което борисав направи през 2009 г. - превзема хранилките на противника. първата работа на бойко беше да унищожи или да завземе всички бизнеси и възможности за държавно субсидиране, които пълнеха касичките на бсп и тройната. и всеки път ще е така! който и да се докопа до властта, за съжаление...

Гербав сменико, ако сложат лимит на кредитите от 3 или 5 милиона лева - каква хранилка ще е това? А ония вашия "експерт' Мавродиев е за публичен разстрел.

Шилo

Киро, много харесвам как действаш! Продължавай! Всички калинки трябва да се сложат там, където им е мястото - в чистотата или на околовръстното.

Евалата пичове, всичко герберско и дпсарско трябва да се изреже, до кокъл.

Ще ти го кажа пак - пише са "кокал"! Тъп си като фен на Слафчо, ама иначе с претенции като на Мая Манолова, !

Като ти гледам краснописа, ти си по-баш от него...

Няма да сварят да изтърбушат ББР, така ми се струва. Просто нямат време, за КТБ им трябваше една година. А тези дввамата нови харвардски възпитаници, работили ли са нещо след завършването си?

Шилo

Работили са. Е, не не са работили тежък физически труд като теб, но те за друго са учили. Да беше учил и ти!

И какво са работили, ако не е тайна? И защо са напуснали, за да са полезни на България в продължение на месец и нещо?

Чети като не знаеш. Информирай се. Ама нали си чукча и си знаеш само кюлчета и шкафчета?

Продължавайте да режете, до кокъл герберски.

Пиши са "кокал", бе! Не ставъй тапанар!

Пиши са "ставай" бе неграмотен тъкъв!

Най-голямото прегрешение на двамата е, че идват от Агенцията за приватизацията този министър го повтори и потрети, сякаш там са работили на струг и нищо не разбират от документи и управление на дружества. Гнуси се от хора, работили в България ли?

Надзорът на Нашата Държавна банка ББР е сменен, Одитният комитет на ББР е Уволнен защото също е Отказал всякакъв достъп до договорите за 1 Милиард кредити за хората на ГЕРБДПС....Пеевски Гайтански -Вълка, Домусчиев и Самуилов... От днес започва Пълен Одит на всички раздаени от ГЕРБ кредити от Нашата ББР- от нашият джоб. После във всички министерства,Администрации,кметства...

Един е взел кредит, за да купи фирма от Вълка За другите няма дори намеци, не си измисляй И може би банката е трябвало изобщо да не работи? Интересно, от Европеската банка не са открили нищо нередно само преди 2 месеца

Може да имат проблем с минискусите и затова да не са се явили на изслушването!

Сценарий 2013 ББР е новото КТБ - комунягите искат да влязат и да го опоскат ама удариха на камък. Другото е да влязат в ДАНС за да унищожат доказателствата че Мунча и компания са национални предатели. Останалото е парлама за раята…

а защо Щонов и Михов вече не работят в тези престижни компании, мен това живо ме интересува?

Лукашенко и Борисов фаворити за световната купа в Ламбрия

Това,че са завършили престижни университети не значи още нищо..

Двама министри успешно доказват, че нищо не разбират освен от клтуризъм

Друго си е да си ял филия с мас, така ли? Не е като да извличаш лактобациликус от блатно кокиче..... ама какво да ви обясняваме на вас...вие само от "жипки" разбирате.

Служебното правителство определено демонстрира размах в подмяната на кадри. За съжаление не демонстрира никакъв размах за каквато и да било друга промяна. Значи какво излиза - с калпави ръководни кадри правителството на ГЕРБ е провеждало много правилни политики едва ли не във всички сфери, така ли? Или просто нещата са "Стани да седна" и "Най мразя да мисля".

Навремето имаше един виц - Какво е определението за Права линия? - Това е линия, успоредна на Априлката линия. Като гледам, нещата вървят май натам!

Тоест министърът нарича бъдещия им разговор цирк, те пишат писмо, че отказват да иидат, но един се цепи от колектива и сега е герой? Викаме им натегачи

Помните ли за кредитни милионерии и колко народ си изгуби парите? Има ли откраднати пари? Няма. Ако няма всичко е предизборна пушилка.

Коефициентът на интелигентност на разгневената тълпа е равен на коефициента на интелигентност на най-тъпия от гъмжилото разделен на броя на участниците.... защо се радвате, сякаш вас са назначили!?

А коефициента на интелигентност на средния гейбер е Боковия разделен на броя пъти, които гейбера е гласувал за него. При някои гербероиди числата са едноцифрени. При теб как е положението? Колко пъти гласува за Мутрафона? Неговото IQ e около 70. Сметни си сам... ако можеш.

Не се пънѝ да редактираш сър Тери Пратчет- първо трябва да разбереш, какво е написано..

Потресен съм от неграмотността на Стамен Янев и Кирил Петков. Страшен сценарий с удобни въпроси за този Борат на мисълта Янев и пак пелтечеше. Не тече мисъл никаква.

Не вярвам селски шопар да може да оценява коректно възпитаник на Харвард. Виж там на Фандъкова избирателите от Филиповци.

Дай Боже повече такива като Кирил Петков да водят напред България. Писна ми от еднокнижковци, които освен че са прости, и чистотърдечно си го признават.

ми този е фалирал собствената си фирма, как ще ни оправи нас, цяла България? Не си у ред с главата нещо