Кирил Петков призова работодателите да въведат зелен сертификат

Няма как да бъдем успешни, ако работниците са болни, ако затваряме икономиката заради ниската ваксинация, категоричен е премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Убийци не щеме да ни управляват. Подмазвачи и лизачи на Лаура, на НАТО и на ЕС-то, Сатанисти! ДОЛУ изчадия зловещи. Не искаме да мреме. Върнете ни животът, такъв какъвто беше. Върнете свободата чародейна, училището на децата, Свободата на културата и на прогреса. Не ни затваряйте във къщи, не ни ограничавайте със маски. Искаме си свободата ,а не лъжите страшни, нечовешки. Лъжа е всичко що редите, с болници, живот човешки. Не вярва никой вече във ваште тъпи грешки: Трупове и болни няма, има само приказки и смешки. Глупаци не щеме да ни управляват и да ни нареждат: сертификатите зелени, черни и мъртвешки. Ний си искаме ЖИВОТЪТ, такъв, какъвто беше, върнете го веднага или ще страдате жестоко. Не сте всевишни, има БОГ горе, който гледа и наказанието Боже, скоро ще последва.

Това е най-правилното решение, а платените тролове, които настройват хората срещу ваксинацията, са винаги извор на вдъхновение.

От първия ден Кирчо потвърди, колко е вярна поговорката, че "На нов началник /премиер и малко прасе на се рад9вай, защото не знаеш, каква ... ще излезе накрая".

напиши си го

Номера със зелените сертификати е да изключат от работната среда хората които не искат да се инжектират. След това да обявят че на хората не им се работи и няма кой да работи. След което да започнат да предлагат специализирани роботи за всякакви длъжности. Долу има отметка Не съм робот, все едно може и да съм.

Кириле, хващай се за работа, кампанията свърши. Говорите глупости. Почити като царя.

Шеф Киро пуска нови деликатеси на Женският пазар - антиваксъри на шиш Пфайзер, антиваксъри в сос Модерна и антиваксъри Астра барбекю! Честит Ви харвардски шеф - да ви е сладко!

От ден първи започна налагането на западноевропейски и трансатлантически ценности и разбирания :)

Рано или късно Кирчо и Ел Фигуранте ще платят сметката, че бяха избрани НЕ политически, а на антиваксърска основа! Сякаш избирателите идват със сметката ОЩЕ днес! Не можеш да излъжеш избирателите си и фа очакваш, че ще ти се размине. Жалко, ще плащаме ВСИЧКИ!

Искаме нови избори. Този ще ни умори с тези сертификати! Трябва да го свалим!

Дали е влизал в шивашка фабрика с хидяди неваксинирани и болни

Кирчо, ще настъпиш котето момче!!!

Тоя нема ли по-важна работа?

Време е за Възраждане!

Почни от правителството и парламента с този сертификат всички държавни и общински структури и тогава стигни до бай Каиш. Дай личен пример

Вие с по- долу коментарите сте тъпи...ваксината не води до никакъв имунитет и заразява други..за какво говорим?

Точно обратното - ваксината осигурява имунитет, от май всички сме ваксинирани, три поколения, поне 3-4 пъти сме били контактни по половин ден и повече на заразени , досега не сме се нстръшкали - никъв шанс причината да е естествена. Даже човекът с астма, диабет и троен байпас в семейството се ваксинира. Не е зле работодателите да се замислят дали искат да печелят пари или да получават помощи.

Минразправяше същото. Едвам преживя боцнатото а друг неваксиниран пак с коронка си беше ок.

Колкото и да давате акъли и да говорите, че българите не са тъпи и няма да се ваксинират, е на точно това показва колко сте тъпи всъщност. Малоумни! Заради вас умират хора, вземете да се образовате, защото много ще пищите после, вие с правата и вие с фалшивите сертификати! Дано стане задължителна ваксината и за такива антиваксъри огромни глоби! От сърце ви ги желая!

Пак българи, нали? Колко са умирали ореди короната - по 300 човека на ден!!! Ти къде беше тогава? Какво коментираше тогава, а дебилче????

Президентът има ли зелен сертификат.

Крие го в чорапа.

Още не дошъл и бърза да си ходи.Сокерес,бе Кирчо.Не се форсирай толкоз.

Чета коментарите и падам от смях. Или са писани от тролове или е пълно с прости хора! Не се ваксинирайте, но не очаквайте някой да ви толерира, тук умират по 100 и кусур човека на ден, как очаквате да няма мерки? Колкото и да си лангъркате сме 1ви по смъртност, а това говори повече от достатъчно!

Жал ми е за пишещи подобни коментари,искат нещата да стават по принуда,а се пишат уж демократи,те били умни,пък видиш ли Ганьо прост.Това е някаква тежка форма на шизофрения,да твърдиш че си напредничав и умен,само защото си се инжектирал,да съдиш,че хората са избрали какво да правят със собственото си тяло и да толерираш принуда и погазване на човешки права.

За жалост не са тролове :-(. Разходи се по улиците и се чудиш да се смееш ли или да плачеш. Тъпотията се превръща в агресия

Президентът има ли сертификат и с коя ваксина се е ваксинирал?

Корчо, още не си дошъл и бързаш да си ходиш. Леля ти Мустафа много те е надъхала, но едно е да лъжеш машинките за гласуване, друго е да се изправиш срещу хората. Ще съжаляваш за канадския паспорт.

Ковид намалява. И никога няма напълно да изчезне. Но ваксини (не особено ефективни) НЕ трябва да са задължителни. Ако хората имат желание и дисциплина да спазват мерки... Маски например. Масово видях как ги носят под носа. Смях... Други изобщо не носят и маски на обществени места. Ами поне малко се постарайте, бе хора. Като не искате задължителни ваксини.

Виждам Дирници че пак сне ми изтрили коментара...Казах Мръсн..К...никога няма да се ваксинирам...Спите ли? Нали беше доброволно

Кире, лошо започваш! Не си създавай врагове за щуротии! Съсредоточи се върху корупцията и енергийната криза вместо да се занимаваш с глупости!

Безплатен съвет към Кирчо и другите. Българите не са тъпи, необразовани и продажни. Колкото да им се иска на някои да е така.

Продължаваме измамата започна...

Американската подлога налага заповедите на BigPharma, а тоест ваксините трябва да се продават и трябва нова бустерна на всеки 6 месеца. Истината е че в момента Мустафа управлява държавата.

Пред себе си съм с чиста съвест, че не съм подкрепил тези лицемери, нито пък Радев, въпреки, че първия път го подкрепих. Изроди се. Купиха си го. Заигра им по свирката, сато всяка една платена жена.

до сертификата, половината ми приятели са с купен сертификат, тъй че не знам за какво точно се борим?

са болни, защото като искаш да запишеш преглед някъде и кажеш, че си с температура, все едно си казал, че си чумав! Иначе да призовава каквото иска, но за мен това е фашизъм и лицемерие!

Слава богу че не гласувах за Кирчо; така наречения ; истината; или по точно Продължаваме промяната,те са по големи слугинчета на чужди правителства от Иванов и Атанасов, след това ще се наведе за Македония, Истанбулската конвенция, концесиите, еднополовите бракове и много други извращения,но малодушният бъл. народ си го е заслужил

За съжаление всички слухове които вчера се наричаха конспиративни днес са реалност Трябваше само да носим маски докато направят ваксина която нямаше да е задължителна и като се ваксинират 50 процента от хората вируса ще изчезне Помните ли ? А после кратък локдаун докато докато здравната система се подготви за големия брой болни А днес искат на 3 месеца ваксина и на всички е ясно че това няма да реши проблема

Точно, натам както е тръгнало да се опровергават и противоречат накрая ще излезе че и земята е плоска.

Тедрос Гебрейсос е шефа на СЗО Човек без медицинско образование Всъщност няма и висше и е завършил нещо като техникум Затова пък е високопоставен член на Народен фронт на Етиопия Организация призната от САЩ за терористична Има данни че е финансирал организацията като е доставял хора за опити После групите от по 500 човека са били избивани По времето когато е министър на здравеопазването на Етиопия не е решил нито един от проблемите на страната а как и защо става шеф на СЗО сигурно се досещате

Тъп старт. Фал старт. Този е ясен.

Абсолютно за!

При положение че цяла Европа е залята от протести и бунтове срещу ваксините, сертификатите и ограниченията, това намерение на Петков звучи налудничаво....Този човек май си е въобразявал, че ще управлява канадци. Ние не сме роби, Петков! И по добре навреме да го осъзнаеш....

Киро, ела да видиш в Холандия: в локдаун сме при 87% вакснати. Нищо не работи след 17 часа. Има зелени лицемерни сертификати от септември и заразените на ден са по 20000, а интензивните са пълни. Слагат хладилни контейнери до погребалните агенции и гробищата. Вакснатите в болницата са вече над 65%. В този момент по ТВ оня долен лъжец Рюте ни говори,че ще ни боде за трети път и после през 3 месеца. Събуди се народееее! Ще ни затрият! Не се давайте в България! ❤️

Продължавай в същия дух и ще те изхвърлят с камъни и дърве!

ще излезе тоя!

Кирчо,като си такъв голям родолюбец защо си живял в Канада.Ние Българите,които обичаме България останахме тука въпреки всичко. Изобщо не си толкова харизматичен .Казвам ти го като жена.Взимай си канадката и канадчетата и марш там откъдето си дошъл. Няма да ме накарате да се ваксинирам насила. Мое право като човек е да решавам какво да правя с тялото си.Плащам на тази държава осигуровки 36 години,А ти дойде на готово ..,за да ме убиваш с експериментални течности. Не си го о помисляй. живота ще ти го върне тъпкано и на теб и на децата .

ще го Изщъргаме като Кучешко л а й н о от подметките си!

Канадско К 0 п 3 л 3!

Този индивид настъпи мотиката яко още първия ден... Ако така я кара скоро ще има пак висене пред машините за гласуване!

До другаря Кирчо .Кой си ти ,че да караш насила хората да се ваксинират.Нали не се мислиш за Господ.Ваксинирай си твоето семейство ,ако искаш и с десет дози.Много си се загрижил работниците.Даваш ли си сметка,колко хора могат да останат на улицата без работа заради такива като теб.Ще поемеш ли отговорност за хората пострадали от тези отрови,Започваш с простотиите от първия ден.Ние Българите не сме твоя собственост,за да се разпореждаш с нашите тела и здраве.Нещо много си си повярвал.Ако остана без работа ,защото не искам да се ваксинирам ти ли ще ми храниш семейството. Май искаш да усетиш народната любов скоро. Господ ,ще те накаже теб за тревогите и страховете на и тревогите ,който причиняваш на хората

Халал да им е промяната и тази сороспийски пачавра на абдалите гласували за тия продажници.

А сега ,без масови зелени сертификати,как е положението?

Кирето да не е незаконен син на ухиления Софиянски?! Лендзи се е като весела тиква на Хелоуин.

Незабавен арест за тоя неграмотен ковидиот!

Не си ритай трудовата книжка. На ли обеща ваксинацията да е пожелания.

То беше преди изборите. Кирето е същата мъстия, като предните.

И замириса на нови избори догодина! Държавата трябва,да се рестартира,че мирише на леш в парламента!