Коментари - Кирил Петков обясни защо адвокатска кантора е обслужвала ББР за 8000 евро на месец | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изплащането на обезщетения не подлежи на обжалване - работодателят решава да плаща обезщетения или не. Ако реши работникът съди работодателя си. Това са очевидно плащания за стари услуги на адвокатската кантора, която по принцип си обслужва Кирил Петков - "Джингов, Гугински, Кючуков и Величков". Това са адвокатите (адвокат Лена Бориславова от тази кантора конкретно), които два месеца не успяха да впишат новото ръководство на ББР, а сега за награда ще им се плаща от банката по минимум 20 000 лв., при това на месечна база. Странно е, че тази кантора обслужва и Иван Ангелов - Пилето по делата му срещу Кирил Петков...

Адвокат Лена Бориславона е член на Националния съвет на "Да, България!". Ясно е защо е сключен точно през нея този прекалено "изгоден" договор с ББР. А адвокатският хонорар за жалба по дело за 120 000 лева, не е 20 000 лева на месец, а няколко стотин лева само, включително и разноските. Очевидно е че тук става въпрос за теч към нашите от "Да, България!", а не за нормален адвокатски хонорар към адвокатска кантора "Джингов, Гугински, Кючуков и Величков ".

И кои са топ 6те правни кантори? Как се определят, какви са критериите?

смешник. много какво нищо ясно освен че наля няколко евро във фалирала фирма. и царя докара гешефтарчета миленчо и сие нищо ново дишайте

сте помагали. Целият служвбен кабинет да изчезва. Довиждане и не се връщайте. Зелени чорапи недоучили лежери! Цял живот на държавна хранилка.

Тая пача защо не пита как е имало заплати по 60000 лв.на месец за ГЕРБЕРСКИТЕ КАЛИНКИ в същата банка.И ако цената е 16000 лв. да се дпре теч към ГЕРБЕРСКИ ХРАНТУТНИЦИ ЗАЩО НЕ !?!?!

Този човек малко плаши. Преди години за консултация по телефона с адвокат ( няма да споменевам име) за 10 минути ни взеха 300 лева. И тоя е учил в Хардвард и е работил в престижни фирми, ами колкото по-скъпо взема една фирма за предлаганите услуги толкова е "по-престижна", да не учил в Хасково и да е работил във винпром Пещера ?

Събирай си министърчетата и беж!

Не знам за тук. Но като Горанов го смениха с чичо му Кирил Ананиев, Горанов си направил консултантска фирмичка и държавата бе наела нея за съветник. Че да получава Горанов пари от нас. Все пак си построи имотче в Ярема за някой друг милион лева. А отделно където взема с фирмата още 2 имота.

А защо 8 хиляди евро а не 16 хиляди лева бих попитал аз. Като цяло 16 хиляди лева са нормален разход за правно обслужване ... дори когато не става за банка с заеми за няколко милиарда.

Барон Мюнхаузен обясни,защо...

Министри като Петков и Василев,отворили очите на спящите българи,не бяха оценени от сопо.ите на Сл. Трифонов.Всичко обаче се плаща. ИТН,ще си платят с лихвите и то много скоро.

Въпросните двама отварят единствено и само техните очи и джобове за тлъстите комисионни, които ще вземат за продажбата на интересите на България!

Поне разбрахме какви ценни кадри - топ крадци с дипломи са нашите министри от служебното правителство. Да благодарим на Радев за добрия избор

То едва ли има човек, който да не е наясно, че просто се цели смяна на една мафия с друга. А на Кирил Петков, както му лъскат имиджа в момента, така същите хора ще го водят на ешафода съвсем скоро. Да му напомня "Грош даде да се хване на хорото, сега жълтица дава да се пусне, ама не го пускат"

при 66000 на месец на членовете на управителния съвет при махането им тези 16000 ги е избил за седмица само от един

Kliment

Щото новите работят за без пари

Да не се правят на луди а да проверят колко различни фирми на ДпС са регистрирани на един етап адресс и са получавали кредити от ББР:) Това им е нивото:)

Колко са прости и тъпи тези отГЕРБ ! Излизат с някакви листчета четат ги , понякога грешни , защото онази кривогледата с изправения поглед им ги пише и те разни Главчовци и любовници на Цецки неграмотни милиционери не ги прочитат правилно и Рашков ги връща обратно да се научат да четат питанията ! Цирк Джипко Бибитко и неговите тъпи циркаджии ! Още малко ще ги търпим и те сами ще избягат Гробарчетат , защото няма за плячкосване , а на една заплата не се издържа !

ТОЯ С 2ТЕ ГОДИНИ ХАРВАРД КОЛКО МЕСЕЦА ПХО 8000Э ЩЕ ПЛАЩА НА НЕГОВИТЕ ХОРА И ЗАЩО ГИ Е НАЗНАЧИЛ БЕЗ ТЪРГ?????

Сами вижте,ч е шефката на кабинета на вънпния министър, моля ви се, получавала надбавки за владеене на чужди езици?!?! Та това не е ли основно изискване за да прекрачиш прага изобщо на това министерство? Покъртително! БГ си живурка още във времената на тошовия соц.

От гербаджийската скамейка гледат като телета обясненията на министър Петков. Някои благоразумно си намериха работа извън залата, да не им гледат неразбиращите физиономии. Хеле като им заговори за научни програми и софтуери, иновативни разработки и т.н.,тъпеят като Винету в компютър....

А защо се е наложило наемането на адвокати? А! Защото правния отдел на банката си подал оставката! А защо си е подал оставката? А! Защото вие малоумни министерчета сте мноо отворени и раздавате "правосъдие" Ами така е! Като ви назначиха за министерчета, не ви ли казаха, че всяко ваше действие ще има следствие и то може да не ви хареса ... и може да излезе скъпо на държавата!? Не ви ли казаха, че изчегъртването може да излизе скъпо? А аз сега да ви попитам. Кото решихте ББР да не дава кредити по-големи от 5 млн. и ако загубата й е 105 млн. догодина колко ще е? Загубата питам колко ще е? Щото при това ново решение всичките и пари ще стоят по сметка в БНБ и ще плащат отрицателни лихви! Ся разбрахте ли защо са давали големи кредити!? За да намалят загубата! Нали бяхте мноо образовани, какво стана!? Кой ще плаща вашите глупости??? Догодина загубите на ББР ще са над 500 млн. Честито!

Тикво,подали са оставка,защото всички договори са с техните подписи!

Добри разкрития върши Петков и заради това подскачат срещу него, но все пак министерството или и в банката нямат ли правни отдели от юристи,които получават заплата за да защитават интересите на банката, а не да връткат частно. Във всяка пиклива дирекция на МВР и останалите поле " спец" служби има юристконсули- старши, младши...... а тук са се налузили на адвокатска кантора.Що ве?

Обичайно най-големите експерти са в частния сектор, не на държавна служба. Поради това е възможно дори да имат собствени юристи, да имат нужда от по-добри специалисти за конкретното обжалване.

Много Тики тук , Спирам да пиша щом има и от Пик , да им пик... на вестника Пик !

Деса срещу Кирил Петков да тича не може да го стигне.Нито му е на образованието,нито на възпитанието,нито на интелекта.Един от най-успешните министри в новата ни история.А и не е ли малко нагло да питаш за 8000евро при условие,че имаш да отговаряш пред народа за милиарди?Ама те от ГЕРБ толкова и могат.

Интересно защо Кирил Петков отказва да работи без Асен Василев, който вече се дискредитира доста сериозно. Самият Асен Василев пък покрива Румен Спецов - ДДС-измамникът. Навързали са се като свински черва. Всичко това с идея да се краде яко, иначе как си представяш хора с ужким харвардски дипломи да дойдат да работят в България. Станишев и Жан Видевно също са интелигентни и възпитани хора. Милен Велчев и той. И окрадоха България. Но вие не се интересувате от такива неща, защото сте повърхностни - важно е дипломата, излъчването, говоренето, възпитанието. Затова България е на тоя хал - щото сте готови да се доверите на всякакви ментарджии, които ви говорят сладко и са били за 2 месеца във властта.

Когато настъпиш интересите на крадливите гербери ставаш какъв ли не.Кирил Петков има излъчване и е доста симпатичен,но не за това е успешен.Да завършеш Харвард си голям успех,но как някой гербаджия да го разбере?Те от Герб са с дипломи от училища по хореография,физкултурници,пожарникари,професори без научни трудове-изобщо гений.

Киро пишман харвардския възпитаник с неефективните хранителни добавки и неточните тестове за ковид ли!?

и защо в евро с бг кантора, м?

Интерсно как министърът внимателно изслушва въпросите на депутатите, а те изчитат листчетата, връчени им вероятно от Данчо Ментата, и си сядат на местата, за да си гледат телефоните и говорят с колегите, докато министърът отговаря.

Защото целта на гербавите не е да чуят отговорите на един интелигентен министър, а да правят внушения, накоито да се вържат тъпите им избиратели и после да повтарят опорките им като папагали....

Тези Тикви от ГРОБ много Тъпи ! ДОЛУ ГЕРБ !

Конкурс нещо ? Или предишните бяха виновни ся тия обаче не са ?

Ти не четеш ли бе, гербераст посран? Това е краткосрочен ангажимент с цел осигуряване спиране на изтичане на пари, а конкурсът вече е обявен. Не само министърът го е казал, ами и ибрикчиите от ДИР-а са го написали, само четене се иска! Ама и ти като вожда - не четеш, а плямпаш.

И да чете е функционално неграмотен като Тиквун.С две думи на просташки герберски език прости като галоши.

ще станат, тука тука е

Ако схванах правилно, тоя плаща от ББР на адвокати, за да не го осъдят за малоумните му решения?

Си ти.Явно си или гербераст или чалгаджия

Този беше човека предлагащ масово тестване с бързи тестове, когато не бяха вярни. Заедно с другия лумпел, нали модел бяха направили, баси тъпата идея. Така е, краставите магарета се надушват.

Предлагаше защото се опитваше да внесе и пробута милиони такива неточни тестове. Този е прост търговец, мошеник на едро!

Само за миналата година ( при управлението на ГЕРБ!!!) ББР е завършила със загуба от 130 000 000 лева ! А за пурвата половина на тази ОЩЕ 100 000 000 лева ! Правния отдел на банката го освобождават : защо ли ? при тези “чудесни” резултати ! При заплати от по 65 000 лева на борда на банката ! И сега забележете : идва един мислещ и читав и похарчва САМО 16 000 лева за да предотврати кражбата на още 120 000 лева ( добавете горните 130 000 000+ 100 000 000 + ?Х 60 000 на месец !!!) и сега стана ли ви ясна сметката бре тъпчовци !?!

Бе тя сметката е ясна! Зagubata e от подпомагане на бизнеси. А сега генийчето иска да почне да раздава от там кредити Без обезпечение! Тогава каква ли ще стане загубата!?

Киро само за два месеца оправи : - язовирите; - ББР; - планът за развитие; -автоелектростроенето; - икономиката като цяло. Само мога да си представя, какво може да постигне, ако остане още два месеца на тази позиция ?!

За два месеца осра пейзажа и си настани негови хора. Тия адвокати са поредните. На есен дупе да ни е яко

Един африканец в цска, взима повече...

Ако 8К еврака за добри адвокати са много, колко са 100 милиона аванс на Монтажи, магистрали за Обещания

Ама на него по лицето му личи. Мега изрод комплексиран, ужас, ужас !

Сугирно закусва със самочувствие всяка сутрин, пък то за какво... Асенчо може да му пее сутрин.

Само изречението че са избирали измежду 6 най-добри адвокатски кантори е достатъчно. Кой определя кои са най-добри адвокатски кантори, това не е ли лобизъм, трябва да правиш конкурс измежду тези които си подават документите, и да не си предубеден. Това не е ли да даваш пари на големите и по този начин да задушаваш малките в този бизнес. Извинете ме но не направихте нищо повече от предишните. Раздавате пари по същия начин като тях, на познати и приближени. Чао сте!

ЗА ПРЪВ ПЪТ ЧУВАМ ТЕЧ ДА СЕ СПИРА С ДРУГ ТЕЧ.

Бате тея издори са скандални !

Иначе ИНТ са "лошите", защото започнаха да говорят, че и служебните министри не са особено "чисти".

Кандидадът за Премиер на ИТН - д-р по право Петър Илиев и изключително образован човек. Досега му четох CV-то, чиито съкратен вариант е 8 страници, на 5 от които са изредени международните му награди. Дано успее да разбие докрай Шайката.

Да дадем път на младите. Старите са все свързани с БКП и ДС.

затова е зет на Червеняков от БСП и консултант на БСП. Честито!

Бойко с партийната книжка ли пробутвате пак?

Ти ако видиш сивито, пардон досието, на ББ друга песен ще запееш.

Това че е професионалист, не го прави добър управляващ.

Дипломата на Кирил Петков е от Харвард, а дипломата на Гешев от Факултет „Народна милиция“ на Магнаурската школа в Симеоново. Открийте разликите.

А тази на чалга слави от къде е ...

Той е САМОУК. А Бойко е просто НЕУК.

Но не каза, че тази кантора обслужва неговата фирма. А цяла Българя разбра.

Приятел, да те питам нещо... защо постоянно се хилиш така ехидно, докато говориш?!

Абе нещо между ехидно и тъповато

Изглежда ще кажеш, че ташак си прави с всички ни. Оставаш с усещането, че всичко му е на игра. какво толкова му е смешно, не знам.

От това, че никой не го слуша въпреки, че са му задали въпрос. Смешно му е, че отговаря аргументирано, но не го разбират.

Соросоида прокопиев от шайката на умните и красивите , само при мунчо могат да станат министри !!! Дори и славуца не ги ще

Това този без дипломата ли е , дето се представя за друг ? Или това е крадеца на софтуер и любовник на спецов ? Объркано стана с тия рафеви калинки

Човекът е много по-умен от теб. И опорката с фалшивата диплома само ПИК я разнасят.

По умения, и по красив и по гей от мене

Петков си показа дипломата на Ива от ПИК и това бе показано от всички телевизии.Не и прави чест на Ива,че не написа това в сайта си. Но да очакваме достойнство от кафявия ПИК е фантазия.

Мунчолиадата е като олимпиада !!! Но без победители !!!! Губещи са всички българи. А мунчо е тъп и злобен фигурант на Божков

Гербаджийските мърши трябва да се избият!

Според изследване за мнението на хората за положението в страната след изборите. То е най-високо за президента и служебния кабинет.От години това е свързано с големия авторитет, почтеност и разума на президента. Той се заклева в Конституцията, че ще бъде верен на народа, ще го пази и защитава от вътрешните и външни врагове. Вече има някой, който да мисли за него и страната. Затова одобрението нараства, заради успокояването на гражданите. Личното доверие в Радев е 64,3%, а за служебния кабинет 60%. 22,2% неодобрение единствено от привържениците на ГЕРБ, които са бесни и пълни със злоба и омраза срещу Радев и неговото правителство. Борисов и ГЕРБ никога повече няма да бъдат на власт. Няма кой да им плаща големи заплати и да им осигурява добър и удобен живот. Оруел пише. Който контролира миналото, контролира бъдещето.Който контролира настоящето, контролира миналото. През техните уста говори не само Задкулисието и мафията, на които Борисов продаде страната, но и неумиращата ДС

Каква е тарифата за такива постове. Търся от някъде да изкарам пари и като гледам някои тук как си докарват на месец доста пари/не говоря за рубли/ и аз искам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gugnelid

Герберастите имате осигурени работни места другаде - там обаче заплащането е по тарифата "два отработени се броят за три излежани".

Тия сладури радев стиковането ли ги назначи?

А що ни се спестява информацията, че точно тази кантора обслужва и фирмите на Киро харварда? И, че той е в конфликт на интереси в случаят. Мдаа...

Къде е конфликтът на интереси, мили герберски ибрикчийо?

Той пък щото си е наел кантората да го обслужва щото са некадърни ли? Или просто знае как си вършат работата и му трябва работеща кантора.