Кирил Петков: Днес в БНБ е внесено искане за проверка на ББР

До края на работния ден във вторник още нямахме данни за кредитните досиета на ББР, каза министърът.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този не беше ли, който навсякаде парадира с харвард?

Вчера нямаше ли новина, че самите ББР са инициирали проверката? Как така днес министъра казва, че е внесъл искане за проверка от БНБ? Няма ли правен екип в ми истерството, които да подпомогнат министъра, защото така олеква в очите дори на администрацията на институцията, която представлява.

Квито ще да са от ББР, Евала, че си действат по протокол. Как така момчето от Харвард, изпълнявайки поръчка ще размахва некви клиентски досиета публично? И кой ще носи отговорността тогава? За целите на проверката му трябва единствено и само параметри на сделките, но не и самите досиета. Превземане (каквото искаха на Банката) не се прави по тоя аматьорски начин и му го показаха. Явно толко си могат.

Няма да им стигне времето да изпарят сганта, освен разбира се ако не продължим със служебно правителство като Белгия за винаги. Резултатите обаче би трябвало да са достатъчно за да ги маргинализират поне,а следващия ще доизмете какъвто боклук е останал Работата е там че парламентарна република е грешна форма на управление в текущото състояние на световната политика.

10 дена още министърът не може да издейства едни данни! Безобразие! Що за държава е това?!

Този хардварския не спря да си прави ПР. Аве има си правила за бизнес. Откъде, накъде банкова и търговска тайна ще изнасяш. Мен като седя в новите офиси на банките ми е неудобно да ме слушат от съседните столчета за 1000-5000 лв. неща (затова и смених банката си). ТИ ще разкираваш информация да си правиш ПР на теб и на шефа ти.

Тоя се сети коя е институцията за проверка. Между другото- за ревизия кредитните досиета не са необходими. Всички документи за заемите, условията и обезпеченията ги има в документите представени на одиторите.

То от Банкя трябва разрешение ама шефа е на лов

Започнаха да се дърпат, това е много добре за обикновените хора .....

Браво министре! Дерзай, така трябва.

И този иска незаконно, сега ще оклеветят и БНБ. Неграмотния харвардски с фалиралата си фирма, акъл дава... Какво доживяхме, срам и позор за Радев. Предателя и унищожителя на България! Какво трябва да се случи на българския народ за да осъзнае закопаването от този егоист! Господ да пази България!

Браво на БНБ! Това министърче стига е врякало "Моля другарко...".

БНБ ще провери 60 дена им трябват Жалко, че няма да си министър тогава