Кирил Домусчиев: И шведските собственици на Нова ТВ ли са рекетирали Божков?

Председателят на КРИБ се обърна към Васил Божков с думите: Защитавах те на принципна основа през 2018 г. (преди да купя Нова ТВ). Ако знаех за укриването на такси и другите престъпления, това нямаше да се случи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама как си се гелосал само

На Божков мога само да кажа: Много ми падна в очите! Защитавах те на принципна основа през 2018 г. (преди да купя Нова ТВ). Не трябваше Нова ТВ да попада в ръцете на български бизнесмен,особено в една нездрава икономическа среда ,където едрия бизнес и неговите печалби зависят от този който е на власт. Питам се само защо докато бяша шведи собственици,нямаше никакви скандали толкова години,но дойде ли Ганьо Балкански виждаш корупционните схеми и обвързаности между конкретни хора с конкретни имена.

Да погледнем нещата от друг ъгъл. Някои хора се притесняват от свободата на словото и от разследващата журналистика. Това може да се види със съдбата на всички такива журналисти осмелили се да покажат истината за властта и нейните приближени. Остават разследващи журналисти, занимаващи се с кокошкарски истории. Та, една такава медия в ръцете на чужда компания и показваща „кирливи ризи“, изобщо не е благоприятен елемент за някои хора. Най добре е да се изсипят едни пари и собствеността да бъде придобита от доверени хора. Да, но тези пари изобщо не са малко, но пък медията трябва да бъде „наша“. И от къде може да се вземе сериозна сума, ами да, от реклама. Дайте сега да привикаме рекламодателите, с които да направим план за едни сигурни приходи, за да може да избием парите, с които сме си купили медията, която е жизнено необходима за нашето съществуване. Това са просто размишления върху един друг сценарии.

BRAVO!!!

Съд и пандел

Няма такива работи, като бивш мафиот или “бившият приятел Васил Божков”. Всички до един в десятката, лъскаво-мазен и твоят ред ще дойде.

700 000 000 млн. неплатени данъци !!! Истина ли е ? Или Божков е Ангел с овча душица набеден от тъмните дяволи . Защо никой не пита за тези народни пари откраднати ли са ?

Домусчиев да не се обяснява и разтяга локуми и задава тъпи въпроси, а да обясни как той поема ангажименти от името на уж независимата държавна комиса по хазарта, където той дори няма и бизнес. Не че всички, освен ГешефТ не знаят как...

Домус, ти я разкажи как приватизира БМФ и под каква форма на прикритие беше участието на МАРТРЕЙД Шипинг и Тран­с­порт? От къде извадихте тогава с брат си 440млн.лв. за да платите цената? А защо после не плати 52млн.лв на държавата неустойка и какво стана с наперения Валери Симеонов и как той изведнъж спря да говори за тия пари? А най-интересно ще ми е да отговориш какъв съпорт може да указваш ти, спрямо Комиията по хазарта, като нито официално, нито неофициално имаш досег с тая комисия?

Сигурно и той си е чатил с Горанов, очевидно така стават нещата, ама понеже още не е обвиняем, не си ги показва.

Домусчиеви пак говори като ненормален ГРОБАР, колко боклук внесе и изгори този изрод? До кога ще трябва да слушаме лъжливите новини по вашата телевизия. Домусчиеви може да говориш каквото си искаш, но доверието трудно може да си възстановиш, Българският народ ви смята за крадци, мошеници и убийци на Българската природа.

Добре,но как осигуряваш "пълен съпорт" от Комисията по хазатра? Може би тя не е държавна а твоя?

Не виждате ли този какъв Пигмей е, дребен и грозен Пигмей! Жалко за жените, дето е принуждавал ... На този дребен Пигмей и плюнката си не бих изхвърлил, толкова е грозен и смотан!

Прав си, този е много дребен и грозен, направо изрод, ако ми падне .....

Божков може да е всякакъв, но точно Домусчиев да му чете морал е твърде нелепо, тъпо и смешно. Домусчиев да не се пише на света вода ненапита, защото няма как да убеди бълг. народа че му е чист косъма. Ама наистина ли си мисли, че му вярват хората и колко голям наивник трябва да си, ако е така.

Случайно собственниците да не са "Шведските крале"?

Шведа от Бакя

AЛTERNATIVATA по TV1

Този престъпник / защото е осъден на всички истанции да плати 52 млн.лв. на хазната/ е седнал да чете морал !! Та този изгони всички кадърни и независими журналисти от Нова, обезличи я и я превърна в една кабеларка.

Нямаме ли нещо пушка, чадър, спринцовка или друго подходящо в тая Арабия, която Божков обитава сега? Че започва да изнервя ...

да не всички са облъчени,ама знаем, че преди беше Швед под прикритие,същото,като с концесията на Летище София;Мюнхен,ама Пеевски под прикритие.;мутру и мутрички.

Няма разлика кой е собственик на Нова телевзия...програмите са скучни, а филмите- всеки филм го повтарят по 2 пъти на ден, или 6 пъти за една седмица....още преди 20 години са филмите...скука....

Още една змия изпълзя изпод камъните на ГЕРБ. Домусчиев не е по-малък крадец, така че да не плямпа глупости. Много добре знае за какви рекети и извиване на ръце говори Божков... Трябва да влязат в затвора и Горанов и Борисов, но няма такава независима институция, която да ги проверява и затова Божков е прав, че у нас управлява- ХУНТА, която е овладяла всички силови лостове в държавата.... трябва революция и изправяне до стената на най-големите крадци. Не е най-хуманното, но пък те хуманно ли крадат от бедни и беззащитни като ги обричат на глад и мизерия!

То стана ясно КОЙ какво е купил. Стига се обяснява като гимназист.

Шведските собственици нямат Футболен клуб и ТВ-правата за мачовете от Българското първенство. Което е конфликт на интереси.

Време е вече да се разпуснат всички организации на работодателите и да се обединят управляващите в клуб на лайнометите.

Г-м Домусчиевски има намерение когато забогатее да възстанови Морски Флот,ама когато-не точно сега,сега требат за футбол кинтите $!

Домуза има и шведско гражданство....за да притежава фиктивна медийна фирма в Швеция?

Кажи свинетчиев как наряза и продаде Балкан Ловеч...... от 10000 работници в момента са само 20 и то на половин работен ден......иначе си великан и невинен и неосведомен и ти всъщност знаеш ли какво се случва с бизнеса ти? Влезеш ли в оправдателни разяснения работата е ясна.......гузен негонен бяга

на шведи...Само неговия. и на Божков.

Като шведските крале....

че сигурно има и други "паметни" записки с твоя подпис.

Кире, Кога ще си платиш? Домусчиев дължи 52 млн. лв. неустойка по договора за приватизация на БМФ

Отговорът на вашият въпрос е много лесеk : Това ще стане когато България стане правова държава и Шайката не е на влас , а в затвора.

Завалията прогледнал. Комсомолците всичките са едни самородни таланти в артистичните среди, ако ги знаят в Холивуд, ще уволнят цялата си масовка.

докато Цветан Василев ви даваше от КТБ да цоцате, всички цоцахте, а сега същото се получава и с Божков, не го оправдавам, но къде бяхте докато взимахте и ви даваше, а чак след толкова години го заподозряхте, че бил престъпник...значи сте престъпници и вие защото сте си траели!

Аз съм целия в бяло! И ако ви се струва че нещо мирише, то само ви се струва и освен това не е от мене. Тя атмосферата в т.нар. български "бизнес" си е такава просто.

Пълен бойкот на нова! Освен ако не искате да го храните този допълнително... Той доста му налива бочко, но всеки намалял приход ще му е болезнен.

ПИПО

И Нова, и Бтв и още няколко произволни като тях са пълна помия. Жалки, жълти, лицемерни и тотално непродуктивни като медии. Аз лично не ги гледам от много време, чат пат като превключвам каналите и им засека репортажите и буквално ми се повдига.

Покажи, че шведските собствени са подписали паметна бележка за съпорт в ДКХ и всички ще ти повярват! До тогава - гербова (нова) ТВ ще си я гледаш ти и родата!

че аз си ги гледам от време на време, кво им е?

На тях нищо не им е, но за съжаление, за теб не може да се каже същото, щом си им фен... Гледай си ги със здраве, щом те прави щастлив!

качулка....сетила се Мара да се побара!

Термина обвиняем се използва от група хора напоследък, дали не е организирана?

Домус що се обясняваш толкова?

Замярането с фекалии достигна ново ниво. Бизнесниво, така да се каже.

Опита се Домусчиев да излзе от .проклетия обяснителен режим, но не му се получава. Гложди го нещо отвътре.Утре пак ще "обяснява" нещо.

Домусчиев, хората, които нямат притеснения за това, че техния бизнес оперира изцяло съгласно закона, не чакат няколко дни за да отговорят дори на най- малките улики за нередност в бизнеса! Като знам колко са чувствителни американските власти на темата “money laundry “ нищо чудно, на базата на подобни публикации в медиите свързани с теоето име, скоро да ти се налага да даваш обяснения пред тях с какви пари си придобил заводите в Америка!

Нормалните хора отдавна не гледат телевизия, защото не им се плаща за гледане на реклами .

На управляващата върхушка все Прокопиев, Лозан Панов, Румен Радев и Хелзинският комитет са им виновни. Че излизат наяве куп престъпления, които са вършили - не, те не са виновни, Прокопиев е виновен, че ги издава. Че са "съпортвали" укриването на данъци - Хелзинския комитет или АКФ им е виновен, че искат да бъдат разследвани. Всъщност ние сме виновни - щото сме овци, мълчим и търпим да ни правят на маймуни!

Много му паднал в очите. Сега. Хаха :) Ти си същия зализан измамник, кой ще излъжеш? Задници ненаяли се!

Когато взе парите, му беше приятел, сега вече - не му е....

Киро, а имаш ли обяснение, защо си подписал точката за подкрепа от ДК по хазарта?

С всеки опит за обяснения ставате все по-жалки и гадни. Никой не ви вярва!

Защо се пали толкова като е девствен ?

Щото не е, и не му минава номерът да се направи.

Докато беше актуален и даваше всички сте "цоцали"