Кибератака и срещу фериботна компания в САЩ, Байдън не изключи действия срещу Русия

Клиентите обаче все така не могат да правят или променят резервации в интернет или по телефона - само дни преди дългоочаквана срещу между американския президент и колегата му от Кремъл

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Пак ли руските хакери са били съдии на турнира по морски шах проведен на сървърите на Пентагона от севернокорейски и китайски хакери;)

Всичкото хакер се наблъскало във Русия-ай стига бре

Друго си е да имаш съответната репутация - стане ли дума за ИТ, компютри, хакери - все към Русия гледат !

Бе той тоя Володя Путин нещо май е на всеки километър . И къде и да се обърнеш , виновен невиновен.....се Путин е виновен!

знаем знам.... Путин е виновен! И както викаше оная дебил на луда крава Джейн Псакито говорителя на лудите крави: Ние имаме МНООО силни доказателства че са руснаците и лично Путин! но не може да ви ги покажем! Така че вярвайте ми като на царя! просто факт

да не се сетиш, че укрите са най-засегнати от срещата м/у президентите и от къде са хакерите!

Путин е спрял продажба на билетите на някаква лодчица-превозвач в льжливата Кравария. Това самочуствие ще изиграе на краварите фатална вреда.

Дори най-дървеният хакер може да прекара трафик през руски сървър, или какъвто и да е друг. Или да остави "следа", където й е мястото. САЩ да не ни занимават с фейк нюз, а да обяснят на Европа как и защо са подслушвали европейски лидери през подводните кабели на Дания? Това мирише на кибер тероризъм, и е доказано реално. Неслучайно Сноудън е преследван и се крие в Русия, защото разкри незаконни практики на щатските служби, които нарушават дори американските закони.

Всеки приличен хакер сега ликува. Каквото и да направи, ще е виновна Русия... Да ве у янките смотани...

Ами продължавайте да печатате хартиики

Да не стане като приказката за лъжливото овчарче! Накрая да не се окаже някой руснак американски президент....американците вече свикнаха всичко да е от Русия с любов и ефтино от Китай.

Schilo

Всеки бъг вече ли е хакерска атака? А това, с изнудването, повече прилича на хлапашко поведение.Ако е по държавна поръчка, на когото и да е, на атака ще бъдат подложени системи от стратегическо значение- данъчни, банкова система, система за сигурност, за държавно управление.

Ич не мога да схвана, как някой може да ми прави кибератака в кръчмата?! Барманът ми е ячък и може да отговори на всяка атака, а Минчето, сервитьорката, е била джудистка. Щом някой счупи чаша -плаща.

В кръчмата има телевизия, интернет, музика, ...ама не наблягаме на тях.

Точно така! По- далече от електрониката.

Дир, реклама която пречи не е реклама а антиреклама.Съгласен съм че интернет съществува от реклами но и там се иска мисъл. Вашите реклами на хазарт са досадни и пречат.

adblocker - и край на рекламите в шибания дир

Тези не се ли усещат че стават смешни пред целия свят?

Кибернападението е извършено от "престъпна организация, базирана вероятно в Русия", така е, няма какво да се чудят, всички хакери са базирани или в Русия или в Китай, има и малко в Северна Корея и Иран, направо давайте със санкциите пък после ще му мислим

Брей, на краварите все Раша им е виновна. Чат-пат намесват и Китай. Но пък и дума не обелват, че информационната им сигурност е като градинска лейка.