КЕВР утвърди по-ниските цени на газа за август и септември 2019 г.: какви са и как ги изчисли

Енергийният регулатор се върна почти година назад за да преизчисли доставните цени на обществения доставчик, след като бяха предоговорени условията с "Газпром"

Обратно в новината

Коментари - КЕВР утвърди по-ниските цени на газа за август и септември 2019 г.: какви са и как ги изчисли | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

....крадени пари нито се връщат нито се повръщат, ако цепеницата не играе навреме....

Тези месеци никого не касаят защото няма никакво потребление и това си е леко отбиване на номер .Ще свършат нещо реално само когато върнат всичко за периода Октомври 2019-април 2020.

Решенията си КЕВР е взела на закрито заседание на 8 май 2020 г. - всичко е точно !!!

Боко пак излъга, и така до края на мандата му.

Ами с бензина и нафтаъа същата работа - цената на нефта пада 50% на горивото 5%. Поне тези пари да влизат е бюджета з не в частни джобоовр 7

Намалението на природния газ от 01. 04.2020г в метан станциите е около 22%,защо не е с 40% г-н Иванов? Премиерът и Т.Петкова на националния ни празник се хвалеха, та чак папата разбра,а каква стана тя. Като обещавате нещо го изпълнявайте рапони некадърни!

Нормално. Акциза, митата, печалбата на бензиностанциите не са намалявани, както и ДДС. Цената в бензиностанциите се формира само на около 50% от цената на Метана на едро. Затова и е нормално крайната цена е 22% надолу. Но пък в Лукойл цената на Метана в София от 1,39 падна на 1,29, което е под 10%.

Елементарно. Русия ни продава газа за 1 стотинка за 1000 куб.метра. Доставчика има право да продава газа за 300лв +1 стотинка= 300, 01 лв. Русия продава газа за 1000 лв. за 1000 куб. метра. Доставчика продава за 1300 лв... Вали, гърми, доставчика има едни 300 лв. за хиляда кубика за 35 години от лицензията си. За която е "играл" на търг. И балъците вЕрват, че "търгът" е бил, и че е бил честен... Номера е лизензия да имаш. Само балъците нЕмат... ;-)

Правителството не се ли биеше в гърдите че са договорили повече от 50% намаление на газа. Сега правят намаление за компанията от 30%, после до крайния потребител я има 5-10%, може да се окаже че и ще доплаща. То в крайна сметка е ясно че няма да върнат пари, само се чудят как да го омотаят в много думи.

С цялото ми уважение,господин Иванов е твърде възрастен за да заема и адекватно да защитава българския потребител.Необходимо е млад човек,отдавен на каузата и с отлични професионални качества. Особенно електроразпределителните дружества,правят картелно каквото си искат,това трябва да се пресече. Искали 70%увеличение на тока ?Тока не бива да се позволява да се говори!

Видяхме ги младите, които дойдоха заедно с т.н цар. Работиха предимно за себе си и за техния вожд. Нямам нищо против младите хора, но трябва преди всичко да натрупат професионален опит и тогава да заемат важни постове. Г-н Иван Иванов е много добър професионалист, а годините му не му пречат да защитава потребителите.

Много се заблуждавате,справката лесно се прави. И още ,вижте какво съм посочил. "Необходимо е млад човек,отдавен на каузата и с отлични професионални качества."

За каква кауза говорите като всичките решения на КЕВР трябва да се базират на законово основание? Комисията не политически клуб и да говорим празни приказки!!!! Научете законите и тогава давайте мнение.

За каква кауза говорите като всичките решения на КЕВР трябва да се базират на законово основание? Комисията не е политически клуб и да говорим празни приказки!!!! Научете законите и тогава давайте мнение.

Не се пише отдавен, а отдаден на кауза!!!!

Кръв повръщам - пари не връщам!