Коментари - КЕВР успокои: Парното няма да поскъпне двойно | Бизнес.dir.bg
назад

КЕВР успокои: Парното няма да поскъпне двойно

Десетки граждани протестираха пред КЕВР срещу поскъпването на енергията

Обратно в новината
| Редактор : Георги Брандийски

Коментари - КЕВР успокои: Парното няма да поскъпне двойно | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няяяма двойно да поскъпне. Само тройно

Само със 20% но заспалия и малодушен народ си го заслужава...

няма... спокойно... не шавайте мног... наместете се по-добре... в Русняшки Бостовистан парното е манна небесна - релано това трябва да е най-евтиния начин за отоплени, понеже в мнгог редки случаи, особено с нашия климат се налага догряване.... ТОВА СА ЗАГРЕТИ ВОДИ ОТ ПОРИЗОДСТОВ НА ЕЛЕКТОРЕНЕРГИЯ С КОИТО Е ИЗВЪРШЕНО ОХЛАЖДАНЕ...

Не двойно. Само 1 и половина пъти пак е добре . Ако почнем да треперим от лятото, през зимата даже ще сме с температура

На тоя кога ще му проверят апартаментите?

и тебе няма да те убием с 2 куршума. само с един - контролен.

КЕВР успокои: Парното няма да поскъпне двойно Сигурно са имали оредвид, че "порното" няма да поскъпне, а не парното.

какво означава успокои ???? - Нали ако поскъпне двойно вече ще се лее кръв бе

Споко, няма а е двойно, ще поскъпне най много до 1.99 пъти. Пък ако съм сбъркал с 0.05-0.10 - човещинка е. ... А този на какво се правеше преди да гушне поста, после как се промени, и каква угодническа физионимия придоби, и как (най-вероятно) се ояде..... Този филм го гледаме за незнайно кой път. Всеки, който придобие възможност да се доближи до софрата, хвърля маската на принципи, достойнство, идеали и се заема да муха с едиснтвената мисъл как да удължи кефа.

Kalin

Тоя немога да го трая станал ми от противен по противен.Колкото и да дигнат парното то сега не е по джоба на повечето хора кво ще е ако още го дигат.Вскоро време единстевните приходи на топлофикация ще са от такса зградна инсталация защото болшинството хора ще са се опитали да се освободят от тях.Те и затова така ожесточено я бранят за да им е сигурен поне този доход от калпавата им услуга!

А тройно!

Хаха в България ли?!

А, тока?

Ще поскъпне точно с толкова, че да не станат хората и да ги разнасят набучени на вили из центъра на София... Ще видите, поскъпването ще е "социално поносимо", след 3 или 6 месеца - пак и сумарно ще е повече от два пъти...

Тройно ще е!

А тройно !

Единично ще поскъпне.

защото е неизчерпаем генератор на инфлация и обедняване на обикновените хора за сметка неоснователното покриване на несъществуващи загуби на ставащите все по-богати собственици на мощности за производство на топло и електроенергия!

Наивно е да си мислите, че от тази комисия зависи кой знае колко. Просто на който му е скъпо - да се отказва от услугата. Зная, че предвид спецификата на тази услуга (колективно отопление), няма как да се отказваме индивидуално. Но ако повече от 50% от живущите в дадена сграда искат да ползват услугата, останалите или приемат ситуацията, или продават имота. Ако в Габрово цената скочи два пъти, то отоплението на ток ще е много по-изгодно. И хората ще се откажат от услугата.

Този какво точно работи. Да баламосва хората, докато монополите си монополстват, ли?

Неееее,няма да поскъпне от 1 ви юли,от новия отоплителен сезон ще стане!