КЕВР свали 13 ст. и от допълнително намалената от "Булгаргаз" цена

Газът за вътрешния пазар е осигурен от три различни източника, като определящ за поевтиняването са азерските доставки при договорените условия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви герои... Храбреци! Свалили още 13 стинки...

Я, имало живот и отвъд газта на Хитлер от Али Експрес

Нужно ли е да се съобщава като новина това?

Потече газта от Азербайджан и изведнъж Русия вече не е толкова важна. Значи можело.

Направихте си пропагандата 1 ден преди изборите! Ама какво стана с компенсациите за тока, защо правителството и всички медии пазят гробно мълчание?!

Да мълчиш бе манипулатор. Голям страх от Възраждане.

Свалили 13 стотинки повече? Вие сериозно ебавате ли се с нас?

Какво се случи ?

Е и? Като свършат количествата договорени по ниска цена с азерите, пак ще го вдигнат. Всъщност защо купшуваме от азерите, при положение че те са агресори и превзеха територия на Армения?!?

34% по-евтин газ от колкото септември и тенденцията ще продължи в бъдеще с нови източници на енергия. Много добре само дето трябваше да се работи в тази насока от години!

Лъжец.

Цените в магазините са плашещи ..на какво се радвате?

Гадове. Искате да се откъснете от русия. Няма да стане.

А можеше да я вдигнат, за да обслужат друхаря путин.

Кръчмите пълни, булевардите задръстени.

Ако си ти де. А за твое сведение /други да не четат!/, по турско всеки български дом е бил пълен с по 8-12 деца, оборите са пращели от добитък, свободна търговия, пътувания из Европа за стока и алъш-вериш, пъо нивите лятос - от 40 до 150 ратаи, жените и слугините готвят казани с мръвки и чорчи за обяд на работниците.......Констатацията е на щабс-капитана и адютант на Гурко в неговия дневник. И завършва така: "....Боже помилуй! И ние сме тръгнали да освобождаваме тия хора, докато наште мужици тънат в мизерия и безпросветност!" Без коментар.

233,36 лв./MWh, без цени за достъп, пренос, акциз и ДДС, а за крайния клиент с тях колко ще е, това не е ли интересно. Това като брутната заплата която никога не я вземаш, но винаги нея ти казват. Като тока, дневна тарифа 11,3 стотинки, още 10 стотинки за пренос и достъп, и на всичкото още 20 процента ДДс.

1.За преди 18м. беше 30$, сега 120$, но свалили цената с 13ст ?? Отново сме за мезе. 2. Лукойл умишленнно чрез посредника си вдигнаха 70% цената на горивата по времето на Кирчо за да се създаде инфлация и гражданско недоволство. От това отново печели РУСИЯ - ГРОБ подкрепени от ИЗраждане и Доган.

От 1 Януари 2023 ще видиш какво се е случило ка ти изплющят парното и тока с още 60% нагоре. Седи и гледай само.

Ти плащай с 13 стотинки повече и се успокой.

Моля не забравяй ХАПЧЕТАТА на Марешки.

13 стотинки си е 13 стотинки. ! БРАВО !

Хапче за всяко Бабче , а евтин Бензин за всеки господин ! Който изгони укрите от българия за него ще !

В давта града на България ли? А извън тях?

Ще видим след изборите, и особено зимния сезон, каква ще е цената и изобщо ще стига ли. Да не стане от солидарност да харижат азерския на германците, тя не случайно оная дойде на крака за откриването, след гръмнатия 15 пъти по голям капацитет на северния поток..

Щото ти не разбираш от ценности, за това. Достатъчно евроакушерски ли е отговорът, щото ако очакваш някой да си признае наглостта и лицемерието... е ще си останем да чакаме...

Ако толупа беше построил гръцката връзка по план, отдавна цената щеше да е по-ниска. Но толупа избра турецкий паток! Пак си го изберете.

Пропаганда! И глупаците се хващат….

Браво . 13 ст, януари 2021 - 30 лв: мгвЧ, януари 2022 100 лв/мгвЧ октомври 230 лв мгвЧ и някакви стотинки, колкото да има новина

джип волво с който е причинена катастрофа с една жертва,се самозапалил на паркинг на мвр с 24 часова охрана, без акумулатор който бил свален на мястото на катастрофата, възможно ли е това

ахаххахаах ей докато стигне до 30 лв за мегават както беше януари 2021 има да ми се обяснявате... не ми пишете тия новинки трагични

Важно е да се състави правителство още с първият мандат, за да не се губи ценно време. Утре Българите ще покажат кой искат да ги управлява и това решение трябва да се уважи.

Какъв чудесен ден за всеки който не е руски боклук

Ако не си запознат- тази е точно такава.

Браво на другарите Радев и Йотова. Добре, че са те. Спасиха ни от глада.

1.Преди 18м. беше 30$, сега 120$, но свалили цената с 13ст ?? Отново сме за мезе. 2. Лукойл умишленнно чрез посредника си вдигнаха 70% цената на горивата по времето на Кирчо за да се създаде инфлация и гражданско недоволство. От това отново печели българското КГБ - ГРОБ с любезната подкрепа на ИЗраждане.

В България -да

Право в десетката, ама иди го обясни на гербавите чалгаропитеци.

Официални лица Лайен и прочее от Сърбия Гърция итн. И само 13 стотинки,ние мислехме поне 130 лева надолу.Не ни огря утре избираме Боко и Киро да ни образоват отзад.Мадуро ни отправи с машинките. Путин ни оправи с тока.Зеленски с житото/ внасяме украинско изнасяме българско/. Въобще отзад се оформя една опашка а хапчета за сърце няма.!

Ганя все някой го лъже, трови, краде и еве. Ганя не се замисля, че сам си е виновен, заради апатията и липсата на образование.

то, като с пландемията (изборно) днес свалят в понеделник, вторник ще я вдигнат с левче... Никакво гласуване!!!

Настъпи времето да върнем Русия в естествените и граници от 50 хиляди квадратни километра

Nadushvam az.

тези около масата са абсолютно ненужни за държавата,народа и за себе си дори.Пълни тулупи на хранилка.

Куца ви теорията за шашми на Лукоил...и очевидно го крепите на ПП: 1. Държавата се управляваше от ПП и компания 2. Според държавата и КЗК Лукойл няма МОНОПОЛ за доставки на горива в БГ! Тоест, задайте си въпроса защо другите играчи на пазара не доставят евтини горива от съседни държави и да кориират цените 3. Ако държавата (ПП) е искала да води антимонополна и антикартелна политика имаше как да се намесят на пазара (не като диктуват цени разбира се) но тя не го направи защото и за другите играчи ШЕл/ОМВ/ЕКО и тн и за държавата е ПО ИЗГОДНО цените да са високи защото лапат повече акциз и ДДС!! 4. Цените не са пазарни а картелни! А бутафорните анализатори крещят как никой не трябвало да се намесва на пазара защото в пазарната икономика цените се регулират сами :) Но никой не казва че когато се касае за стратегически ресурси, суровини които влияят критично на икономиката и битието на народа!! както са горивата, тока, водата и т.н. навсякъде е цивилизования свят държавата се намесва и поддържа цени които са ПОНОСИМИ за населението...но тука ти обясняват за пазарна икономика..

Не гласуваш, оти си прост и от догодина- затънал още повече в лайна. Я виж другата статия в дира- рекорден брой избирателни секции в Турция. Ама ти не се бой. Кротувай си на насраният задник.

Е тия сериано ли мислят че като вдигнат цената с 60% и после я свалят с 1% и това е изгодно за потребителите или ги правят на балъци!? Или просто са отчаяни ходове на ГЕРБ и ПП за повлияят на изборите утре. След като главната путколожка на ЕС не можа да помогне!

Първо ви оправи с 200-та чрез ГАЗ-горива/Лукойл после разхлабва с 13ст. ОТ ГРОБАРИТЕ

И 100 лв да стане, цените няма да паднат. Муй за все....

Предизборни лъжи.