17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига я раздувахте само тази топлофикация. Колко процента от потребителите са засегнати от нея? Вижте сметките за ток. Ква е тази сметка - посред август плащам за кутийка колкото исландец за двуетажна къща през зимата. Какви сте ги надробили бе алчни човеченца?????

Мдам, проверяват... А след седмица ще кажат, че проверката не е открила нередности. Междувременно едни пари ще се преместят. А те ще са го местили от левия в десния всъщност. И така...

Свикнах когато разговарям с инстанции да записвам разгпворите, след което искам имената на служителите. Правете го и вие. Има ефект.

Сега не вървят ли сценки на сцената пред Президентството ?

Връщане на пари нема, а вече са ме делнали към 130 лв. този месец!

За потребителите на газ, се получи същото. При около 40% намаление на цената от август 2019г., получихме изравнителни сметки за около 2% от консумацията. Овергаз се оправдава с КЕВР. Ало Иванов, кой ни лъже ти или ББ?????

Баце Дебелия пак ви излъга че намалил цената с над 40% и сега се усукват

Като го видя този И.Иванов и помощниците му веднага се сещам за прокурор и за отнемане на имушество. Но кога ще стане това?

Иван Иванов си живее със семейсъвото си в скромно апартаментче в квартал Младост в София до ден днешен. Изключително скромен и честен човек

2020-08-25 16:33:49 Инна (нерегистриран) Таман разговарях с една много ароганстна дама от телефона на топлофикация София, която ми твърдеше, че нямам още изравнителна сметка, която аз държах в ръцете си. въпросът ми беше защо дължа 83 лв сметка, при положение, че за миналата година при никаква зима сметките ми бяха в порядъка на 270-300 лв. също така в сайта им за м. юли са ми изтраскали четири фактури, за които въпросната нямаше обяснение, тъй като при нея била само една и то със сума супер различна от тези четири фактури в сайта.... въобще, следващия ми контакт с тия мошеници и мафия ще бъде чрез адвокат!!!!!!!!!!!!! реплика +0 -0 2020-08-25 17:16:36 а (нерегистриран) Хубаво беше да го имате записан този отговор на служителката че изравнителните сметки от топлинните счетоводители не важат - това означава че влизаме в един Параграф 22 Не мога да повярвам че някой може да каже подобно нещо?Трябва да е някоя много некомпетентна служителка която трябва да бъде уволнена незабавно щото има предпоствака за завеждане на много съдебни дела срещу Топлофикация които ще бъдат спечелени. Щото топлинните счетоводители не завишават или намаляват сметки - те ги изравняват. Тоест ако в един вход топлофикация е взела за годината 20 000лева,ролята на топлинния счетоводите е да разпредели тия 20 000лв според потреблението на всеки един абонат от входа ,те си остават 20 000лв нито повече нито по малко.

а случайно да се досещаш , че не е била некомпетентна , а така ѝ е наредено отгоре да говори...

Тя говори и тя си носи отговорността. Кой какво е наредил си е негова работа. Да не го слуша.

Грешен копи пейст - ето точния Вал (нерегистриран) По изравнителната сметка ми приспадат 23 лв. и стотинки и имам да доплащам 40 лв. и стотинки за изравняване. В сайта а топлофикация проверих да няма грешка. Имаше! Изравнителна сметка 110 лв. и стотинки. Обадих се по телефона 0700 111 11, обясниха ми любезно, че изравнителната сметка от топлинния счетоводител не важи!!!??? Важно какво имало на сайта. Не ми обясниха как е получена сметката. При няколко мои колеги има същия проблем, като разликата е между 60 и 100 лв. Явно разчит, че никой няма да тръгне да се жалва за такива суми защото системата е МНОГО, МНОГО ТРОМАВА. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! реплика 2020-08-25 17:20:54 дф (нерегистриран) Хубаво беше да го имате записан този отговор на служителката че изравнителните сметки от топлинните счетоводители не важат - това означава че влизаме в един Параграф 22 Не мога да повярвам че някой може да каже подобно нещо?Трябва да е някоя много некомпетентна служителка която трябва да бъде уволнена незабавно щото има предпоствака за завеждане на много съдебни дела срещу Топлофикация които ще бъдат спечелени. Щото топлинните счетоводители не завишават или намаляват сметки - те ги изравняват. Тоест ако в един вход топлофикация е взела за годината 20 000лева,ролята на топлинния счетоводите е да разпредели тия 20 000лв според потреблението на всеки един абонат от входа ,те си остават 20 000лв нито повече нито по малко.

Баце Дебелия пак ви излъга че намалил цената с над 40% и сега се усукват гербаджиите.... факт!

Някой интересува ли се, как се отопляват хората, кото нямат парно, и колко им струва? Или България е само София, парно, кръчми и хотели, че няма ден без да пишете за тях.

Разбира се, че България е само столицата и още 3-4 големи града. Останалото е на самотек.

Когато Фъндъкова върне парите за Графа и тоалетните тогава ще ви върнат за парното ...................капиш

под надслов , че контролира парите и потока на енергия в полза на потребителите, те взимат пари директно от топлофикация и си ги разпределят както им е изгодно. Едно нещо през колкото повече ръце минава, толкова повече се оскъпява , защото всеки по веригата смуче яко. Затова в България и храната е по-скъпа, защото няма производство , а всичко минава през прекупвачи, дори понякога през 4-5 прекупвача. КЕВР е напълно излишна структура, тя само източва потребителите. Сметнете ако имаше нещо като КЕВР и при мобилните оператори и интернет доставчици, колко щеше да се плаща тогава. А синдиците с същите мишки... всичко в тази държава е за острация и подмяна.

Баце Държал ли сте/ държите ли пари в брой в нощното си шкафче в спалнята? При положителен отговор, какъв е техният размер и произход?

До кога ще снимате тоя очилат дявол? Той е за затвора.

КЕВР е паразитна и не нужна служба, обслужваща монополистите.

на КЕВР ще се решат от ВНС.

Накарайте топлинните счетоводители да проверяват и през сезона по два пъти. до сега не го правят, а минават в края на сезона по три пъти когато тези които крадът си свалят радиаторите. Какви отчетници са като ги няма цял сезон. Ако не ги откачайте от топлофикация че им плащаме и на тях заплатите.

тези които откраднаха разликата от парите, сега щели да правят проверка. Едно време такива като КЕВР са ги линчували на площадите с камъни и са били оковани във вериги, сега им викат "бизнесмени"

Проверките на КЕВР са подобни на проверките на комисиите в НС, тоест резултат - проблем няма!

КОЙ, ТОЯ ОЧИЛАТИЯ НА СНИМКАТА КОЙТО УЗАКОНИ КРАЖБИТЕ И НАДПИСВАНИЯТА НА ВСИЧКИ ЕНЕРГИЙНИ ИГРАЧИ ЩЕ ПРОВЕРИ СВОИТЕ ВЪЗПИТАНИЦИ

Когато станах министър на МВР, трябваше по нареждане и списък даден ми лично от Бойко Борисов да арестувам всички силови босове на групировки в България. Целта не беше да направим нещо за страната, Борисов изобщо нямаше такива намерения, той просто искаше да вземем пари от тях, ставаше въпрос за стотици милиони левове. Спомням си, как му се носеха чантите лично в Бояна, а после тези чанти потъваха някъде, не знам къде Борисов винаги прибираше парите, като твърдеше, че ще се ползват за партийни дела. В последствие ние в МВР трябваше да направим така, че тези хора да не получават присъди, но за това Борисов явно си има хора и в съда и прокуратурата. Все още си спомням как се обясняваше пред медиите, как той ги хващал, а прокуратурата и съда ги пускали, но тези които бяхме в нещата знаем кои се пускаха и защо. Бяха си платили на Борисов и вече не му трябваха за нищо”

Живеели си богато и пребогато в българската гора Гербаджийче и Патриотче. По цял ден броели пачки, раздавали обществени поръчки, пишели нова конституция и се забавлявали. Един ден Гербаджийчето казало: - Патриотче, хайде да се оженим. – Полудя ли, - рекло Патриотчето, - та ти си Гербаджийче, а аз Патриотче. – Силата на нашата любов е над предразсъдъците, расовите и политическите различия, - рекло Гербаджийчето. И заживяли заедно в любов и разбирателство, правили секс най-редовно. На третата година от съжителството Гербаджийчето рекло угрижено: - Всичко си имаме, прекарваме си чудесно, но нямаме деца. Дали защото аз съм Гербаджийче, а ти Патриотче? Хайде да отидем при мъдрата Сова и да я попитаме за съвет. Отишли. - Г-жо Сова, - започнало Гербаджийчето, - три години и нещо живеем с Патриотчето на семейни начала, разбираме се, натрупахме богатство и секс правим най-редовно. Но нямаме деца. Дали причината е, че сме Гербаджийче и Патриотче? – Идиоти, - рекла Совата – нямате деца, защото сте момчета! Първа поука: Проверявай дупките, преди да влезеш в тях. Втора поука: Да пишеш конституция и да си играеш с пишката са различни неща. Трета поука: Действителността винаги е по-сурова от приказките...