КЕВР: Няма да позволим рязко поскъпване на тока и парното

Иван Иванов заяви пред парламента, че интересите на българските граждани са защитени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продажник и лъжец.

тези повишения трябва да се обвържат с депутските заплати в обратна порпоционалност. Колкото се вдигат заплати на законописците толкова да се намаляват цените на ток и парно!!

Иван Иванов звучи като фалшиво име още повече за човек, който трудно говори български.

Как пък веднъж не допуснахте "рязко НАМАЛЯВАНЕ" на цените на горивата, електричеството, парното и т.н.....???? Каква е тази "методика" - всичко само нагоре??? Тази КЕВР трябва да се разследва и премахне. Не са нужни толкова безполезни чиновници.

КЕВР още навремето като обявиха, че нямало картел за горивата, а те само по телефона си споделяли цените, се доказа колко качествена институция са. За Гинка Върбакова да не говорим!

Този господин защо все още е на тази длъжност? Мандатът му изтече още миналата година. А и на тази възраст не трябва ли отдавна да е пенсионер? Но вероятно в България няма друг толкова умен, компетентен и добре говорещ човек.

Ами някак трябва да се връщат тези 38 милиарда евро външен дълг...

да знам? В софия има една топлоцентрала която не произвежда ток! Реално бихте ли ни обяснили, след като използват радиаторите на софиянци като охладител на загрятата и произвела ток вече вода, искат още веднъж огромна сума? Значи веднъж плащаме за охлаждане, и след това прескъп произведения от това ток! Да, това бяха държавни предприятия, те трябваше да инвестират за да повишават КПД-то си намалявайки разходите си за това, а в момента искат огромни повишения за да покриеме огромните разходи заради ненаправените подобрения......

По цени надминахме западните страни.Нали беше идечта да ги настигнем,че при нас са били много ниски.Е,настигнхме ги,сега вече ги надминаваме.А ДОХОДИТЕ-САМО НА ПОЛИТИЦИТЕ И ЧИНОВНИЦИТЕ.

Забележете: "Няма да позволим рязко поскъпване..." а не ""... НЯМА да позволим поскъпване". Това звучи малко като " Не се плашете, ще ви ххх с вазелин, а не без вазелин..."

Като не гласувахте за ГЕРБ , ще има плавно увеличение , но ГОЛЯМО ! До два месеца банки ще фалират и еврото ще е 5 лв.

Цял ден слушаме полуграмотния шеф на КЕВР, който ни обяснява, че: "ОператоритИ представят плановетИ си пред кУмисията и наштИ спИциалисти определят цИнитИ така че българският гражданин да нИ е Ущитен ...Искам да спУделЪ , че мислим само за пУтребителитИ ..." Ако той е най-добрият, най-грамотният и най-умният от КЕВР като председател, какви ли ще са членовете ?!

Представи си как някой му се обажда по телефона и го пита какво прави, а той му отговаря "Сложил съм една наденица в печката", само че го казва с неговия си диалект. Големи неграмотници. Той не може български да говори, те му дали такъв отговорен пост.

Газта или газът? Или и двете?

Газът (с ударение на първата гласна :))

Няма ,няма. Сигурни сме в това.

- цИниТИ на ИнИргията си Ивали маата., ИмисийтИ дигат цИнитИ КомисионнитИ си вървят

Ако още неизползвате CryptoTab Browser, то изпускате една добра възможност! Това е Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Чрез него можете да добивате Bitcoin, докато просто сърфирате в интернет, както и досега. Ако все още мислите, че криптовалутите са просто една игра без стойност, то жестоко се заблуждавате и е време да им обърнете малко по-сериозно внимание. Разгледайте и опитайте https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804 При редовното му използване ще сте благодарни за решението си! Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия! Не губите нищо да опитате, ако не ви хареса винаги може просто да спрете да го използвате.

мижавия си комп, едно нищо. Освен да останеш преметнат като те зомбират и копаш за чужда сметка, аре бегай, че истинските миньори копат с огромни ресурси и ако може с краднат ток.

Да се чете: Ще позволим рязко поскъпване на тока, парното и газта.

Напротив!!! Поскъпването няма да е рязко! Ще е постепенно. Постъпателно. И няма да е по 50% месечно, както някой злословят. Ще е само с 10% месечно.

Кога в година на избори се е вдигала цената на тока? А тази година е с два (вече три) избора... ММ пак си играе със стаха на хората, за нейна изгода.

Ама разбира се, като вдигнат пенсиите и заплатите с 2 процента, вие ще вдигате със 7-8 процента. После ще се вдигне всичко по магазините с 10 процента, щото за всичко се иска ел.енергия. Изчислили сте си нещата. Ако ще и по 10 000 заплати да давате, цените в магазина и плащанията за битови сметки ще са пак такива, че на човек да му остават дребни след разплащанията. Не се прави на бял, подавай оставка, корумпе!

Мен ако питаш тази "комисия" е редно да бъде разпусната, няма смисъл от него. Никаква полза няма за хората от нея. Ние плащаме много скъп ток, а ако търябва да го сравняваме със стандарта ни, тотогава тока е "златен". Но ще го увеличат, убеден съм.