17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бълха ги ухапала. И то за 2019 година става дума. Ако на някой му се струва шега работа пазара на електроенергия, да се поинтересува какво се случва в Украйна без електроенергия. Чуват се вече гласове за геноцид. Ами това чака и България, ако не се вземат навреме сериозни мерки

Sega tiq globi shte se vpishat kato razhod v otcheta na drujestvata i shte revnat za povishavane cenite na toka.

Тая глоба от 1 милион ще влезе в цената по-нататък. Някой да е видял из надписите на мисирките глобено име? ТОЗИ и ТОЗИ глобени с .....? Те това НИКОГА няма да го има за мафията. Не само енергийната мафия, но и парламентарната, президентската, кметската и т.н мафии.

Много "страшни" глоби ! КЕВР ще уплащи гаргите със смешните си действия.

Нефтопреработващият завод ISAB в град Приоло в Сицилия, който принадлежи на руската компаиня "Лукойл", минава под контрола на италианските власти. Оокночателното решение за това ще бъде взето от правителството на заседание в четвъртък, предаде изданието "Република".

Хубу, но нашият не е съвсем и пряко на Лукойл.

Еми да ни е честити свободният пазар другари и другарки. :-) Както се казва, посредниците дават свобода. :-)

Ето ги прекупвачите, които опъват големите печалби заради спекулата с електроенергия: ИНТЕРПРОМ ЕООД Управител: КАЛОЯН ЛЮСИЕН ТЕОДОСИЕВ (свързан с 7 фирми) ЕНЕРДЖИ МТ ЕАД Едноличен собственик на капитала РУМЯНА ПЕТРОВА ГЕОРГИЕВА (свързан с 24 фирми) МОСТ ЕНЕРДЖИ АД Съвет на директорите СИЛВИЯ МАРКОВА ЙОРДАНОВА (свързан с 1 фирма) ТОНИ ЛАТЕВА ТЕНЕВА (свързан с 11 фирми) ПОЛЯ ХРИСТОВА БАЧИЙСКА (свързан с 2 фирми) ГРАНД ЕНЕРДЖИ ДИСТРИБЮШЪН ЕООД Управител: Станислав Георгиев Стоименов (свързан с 2 фирми) Интерелектрик ЕООД Едноличен собственик на капитала ПЛАМЕН ПЕТРОВ ТЕНЕВ (свързан с 5 фирми) Тук случайни хора няма.

Почти от целия политически спектър!!!