17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да пестим? Остава вече и голи да тръгнем по улиците......Така става ли? Жълтите стотинки /защо никой не ги иска и продавачките се мусят?/ - в бурканчета и пепелничета, металните левчета - във вазички и кутийки, в пликче - някоя и друга стотачка за антрацитовочерни дни....Какво повече бе, хора? Вместо да ни се осигурява достоен живот и заплащане до някаква степен поне, приканват ни още да икономисваме.....Ами да спрем и да се храним /повечето с боклуци/, а? Като във вица за собственика на кучето, който тъкмо го бил приучил да не яде, пък то взело, че най-нагло....починало!

Само мрънкачи тука беее! Стига сте се оплаквали, ами се хващайте да бачкате!

Стога бачкане! Време е новоизбраните да си изпълняват обещанията(лъжите).

Тъкмо научих магарето си да не яде и то взе, че умря.

Ами изкарвай повече! А, не можеш? Е, никой не ти е виновен, че си тъп - естествен подбор, приятелю.

Заделяй си 500-1000лв. на месец за всеки случай. Ако не можеш по толкова, тогава махай ипотеката и лизинговата кола за 60К евро. Това е истината

Какво пестене бе?! Седмица преди заплата съм без пари. Това откакто се вдигнаха цените на каквото се сетиш. От сега се мисля как ще я карам когато започна да плащам данъци и такси. От къде?!!!?!?!?!

Почни друга работа. В нашата фирма набираме хора, а няма желаещи. Стартовата заплата е 3000лв. Пак не е много, но ако живееш скромно са достатъчни.

Коя е вашата фирма?

Никой ни ти е виновен! Парите са най-справедливо разпределеният ресурс на планетата! Кой колкото е изкарал (договорил), толкова има!

Затова е заделянето - ако си го правил преди, сега когато има криза, можеше да си помогнеш.

Да така правя и мятам от балкона десетки хиляди евра.

Schilo

Нагласата е нещо хубаво, ама реалностите са други. Доходите изостават чувствително. На студено ли да стои българина или гладен?

Просто да работи!

ааве стига сте пестили яжте пийте ни имоти ше ви оставят ни пари