Карлос Гон избяга от Япония

Бившият председател на борда на директорите на Рено-Нисан вече е в Бейрут, обясни действията си с "несправедливост и политическо преследване"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що си мълчат медиите за това американско мероприятие срещу Рено и Франция. Само Рено се държи още, няма вече други /от западните/.

А пък най-тъпата изцепка я направи френското правителство. Обвиниха го, че вдигнал сватба във Версай. Макрончо, пиле шарено, на човека направил така, че смотаното ви Рено да удари в земята Фолсваген и Тойота, не сватба, направо трябва да го заселите у Версай. Само може да го питате лявото ли крило предпочита или дясното.

Пак някъв ИЗМАМНИК-Крадец. Както ония- Веска Меджидиева и Цветан Василев, дето крадеше от България и избяга в чужбина.

Информирай се, преди да плямпаш напосоки!

Смешниците от Нисан да събират пари да си откупват акциите, а не да правят постановки! Ако не беше Гон да ги няма вече!!!

това е американско мероприятие, част от икономическата война с европа която водят! Не искаха рено да погълне нисан! Това е политически процес и не знам защо ЕС мълчи за липсата на демокрация в Япония( която е окупирана от САШ) а не налага санкции и не пищат като девственица като за всичко което прави Русия:)

япиния била окупирана, ес си било мълчало за липса на някаква демокрация в япония, рено щяло да поглъща нисан, някакви мероприятия и писъци не девственици. ти да не си избягал от психо-диспансера след пожара или си вярваш на конспиративните си теории?

Цветан Василев... всички престъпници си приличат. Папкат папкат и започват да не слушкат. И като посегне някой да им дръпне кокала реват до небето, че били невинни и имало заговор срещу тях

Цветан Василев - друг път. Карлос Гон е един от най-великите бизнесмение в историята. От второкласен френски играч, плюс фалирал японски концерн и като добави друг закъсал японски производител, създаден автомобилен конгломерат, който изпревари General Motors, VW и Toyota и стана най-големия в света. След като японците (които просто не понасят неяпонец да управлява) го натопиха и отстраниха от ръководството на Nissan, сега си берат гайлето - Нисан уволняваа 12 500 служители, затваря заводи и съкращава с 10% производството. "Японският автомобилен гигант съобщи, че общите му приходи през второто тримесечие на 2019-а година са намалели с 12,7% в сравнение с предходната година, както и че оперативната му печалба за същия период е била намалена с цели 98,5%". След десетилетие непрекъснат възход под управлението на Гон. Завистта и малодушието могат да убият всеки, включително и най-големия автомобилен концерн.

Напълно си прав! Японците по-скоро ще си направят харакири отколкото да признаят, че чужденец ги превъзхожда, при това - на японска територия, управлявайки японска фирма.

Ти си много умен бе! Всички лаете срещу Японците обаче Тойота и Хонда не се управляват от Карлос гон, а са независими японски брандове отвърдени на пазара с белязани успехи през 2019! Образовайте се малко преди да пишете моля!

Глупости. Япония се е направила че не е видяла защото нещата очевидно започнаха да излизат от контрол. Споразумяли са се да "избяга"...

Най-вероятно . Но обвиненията си свършиха работата - пълното и тотално поглъщане на Нисан от Рено беше спряно и Нисан запазват някаква степен на независимост. А дали е виновен - със сигурност се е облажвал , но това е "нормално" за позицията му, а да не говорим че и заслужава защото изправи на крака Нисан (а и Мицубиши) ... без него щяха да са я китайска , я индийска марка в момента (което би било още по-голямо унижение за японците).

Ти си много умен бе! Всички лаете срещу Японците обаче Тойота и Хонда не се управляват от Карлсо гон, а независими японски брандове отвърдени на пазара! Образовайте се малко преди да пишете моля!

Нещо за японските власти да напишете? Че не ги бива да охраняват тези с мярка домашен арест. Мълчание. Ама ако беше у нас? Вой до небето.

Само дето в Япония говорим за невероятно богат човек и за човек с невероятни връзки на няколко континента. А тук и Сульо и Пульо изчезват, ей така, все едно са Карлос Гон. Че и от затвора така бягат. Това е дребната разлика...

А японците искат ли си задигнатите кинти или са оставили случая , както с КТБ? И ние си имаме един беглец в Белград. За разлика от него Карлос Гон е гениален мениджър, а нашия е селски тарикат мангуста.

не знам дали е гениален меринджей, но явно е бил гениален крадец, за да си плати милиони за гаранцията, да бъде издирван и да се крие в миша дупка, и да стане последна дупка на кавала

Някоѝ го е обезпечил със солидна подкрепа - очевидно не е крал само за себе си!

А дали е крал ? Или не е слушкал чичко Сам ?!