Коментари - Председателят на КФН напуска поста | Бизнес.dir.bg
назад

Председателят на КФН напуска поста

Правителството определи Карина Караиванова за представител на България в ЕБВР

Обратно в новината
| Редактор : Красимир Тодоров

Коментари - Председателят на КФН напуска поста | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доста "умен" поглед.

Тази госпожа такава каша забърка, че ще минат години евентуално да се подобрят нещата. Била намалила административната тежест за бизнеса, но му увеличила финансовата тежест. Защо като има толкова опит и е толкова добра да я оставят да си довърши работата, а не да замазват нещата? Поредният случай на това, че когато нещата се оплескат спасението е някъде на Запад. Ще е интересно в ЕБВР.

И това е някакъв начин да се отървем от некадърниците на висок пост. Дано само да има достатъчно бордове на международни банки.

Още един изключително кадърен кадър, отива в банка. Тези управляващи направо се подиграват с нас.

Какви капиталови пазари в България и какви подобрения? Вие майтапите ли се?

Къде намират тези Боклуци ??? Ето за това бягат младите хора от Гробарския Рай !

То щото БСП-парския беше много хубав. С такъв изтъкнат финансист като Иван Искров, примерно. Не се напъвайте да изкарате "елита" различен помежду си. Всички са едни и същи - калибровани по евроатлантически стандарт за колониална бюрокрация.

поредният който се е оа...л и след това го повишават в длъжност :) Това е традиция при ГРОБ. Един се оака след Своге дадоха му почивка и след 2 месеца го върнаха като зам министър в министерството където бе министър , друг пък на който пак след Своге му истина местото след оставката го бутнаха като зам директор в някаква Ченоморска банка , сега тая мома и нея в някаква банка , бившият секретар на МВР който трябваше да си отиде с министъра след Своге пък го повишиха в министър на Върешните клюки! Нема празно у тия от ГРОБ. Като гледам напоследък Васко Велев и Киро Гела как лижат дупето на ГРОБ скоро очаквам и тях да ги намърдат във властта. Макар че Велев го направиха шеф на сребърният фон! (каква пародия)! Усетиха тия от ГРОБ че се оакаха жестоко с тая пародия на "бонус" - малус ака фокус - мокус и веднага направиха рокада. Сега очаквам онова лице с диоптъра което говореше че колата трябва да се застрахова заедно с шофера паралелно да го направят шеф на КФН тъ тотално да я закъсат от към ЪкЪл в тая комисия...а бе Цирка си върви в пълна пара по тия земи

Комисията по финансов надзор се финансира от бизнеса. За какъв надзор си говорим тогава?

Колкото повече се издъниш,толкова повече те повишават!

Явно на тази уфца 12-13000 лв заплата й се виждат малко, та отива за същите пари , но в евро. За времето в което беше шеф на КФН не свърши грам полезна работа, само забърка куп батаци, същото ще направи и в ЕБВР. Просто такива са кадрите на Боко Тъпото - прости и некадърни като него, лакоми за пари и имоти.

Еех, не откъсна от сърцето дедо Юнкер някое постче, нещо по западните балкани да си отдъхнем и ние....

" ... отива на отговорна работа в чужбина" - така се изразяваха едно време.

Много се размириса около тая некадърна гербава калинка. След като сътвори гаф след гаф ЦК на ГЕРБ реши да я скрие в далечни земи на синекурно постче с тлъсто дробче!

Некадърниците ги повишават.

ЕБВР напълно заслужава това наказание :-) Самонадеяното нагло същество с доста нездрав поглед. Имат нужда и от Менда, колежката на Мургина Черноморската банка и нея наказахме. Неждународника надмина и себе си.

Типичен пример как всяко едно недоразумение, влязло през задния вход на всяка една институция с подходящия инструментариум може да стигне до върха ...

койта КФН трябва да контролира.... Заплатите космически за шефката и заместниците, по-високи от президента... Пенсионни фондове...застрахователи и др...плащат такси за издрйжката на КФН.

Опа бегаме а......нещо да нема фалити скоро.

Коледните подаръци за послушните некадърници и престъпници продължават

не калинка, а каринка какво повече да коментираме