Каримански: Имам знанията и опита за БНБ, кандидатурата ми е експертна

Важно е новият управител да бъде избран с възможно най-много гласове, каза кандидатът на ИТН. Той ще разговаря с БСП и ДБ за подкрепа

Обратно в новината

Коментари - Каримански: Имам знанията и опита за БНБ, кандидатурата ми е експертна | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слави Трифонов иска да сложи свой придворен шут и в БНБ! Явно не са му достатъчни постовете, които получи в правителството и сега посяга върху Централната банка на България, за да има контрол и там!

То ,от много експерти сме на това дередже.

Двама световно неизвестни

Къде придоби знанието и опита при Петя Славова или в Д банк???????????????????????? На този пост трябва човек с много по различна експертиза от твоята.

да чеша !

По същия нагъл начин, успокояваше и пенсионерите, че пенсиите им няма да бъдат намалени, след "увеличенията". Видя се колко е компетентен и кадърен.

Само заради това самохвалство трябва да го изгонят веднага!

Славчо чрез своите пудели в НС драпа и за БНТ и за БНБ,ама няма да станеееееееее.

Бре, имал знания! Я кажи що ти отнеха лиценза бе? Два пъти. Единствения в България.

То цялата промяна дойде с експерти, с млади умници харвардци , комунисти, чалгаджии, бивши ченгета - все отбор юнаци - общото при тях е властта и парите … инфлация над 31 % за година , горивата , здравната криза, фалитите, безработицата, - все отлични постижения. Сега и БНБ - питайте експерта професора Румен Гечев специалист по фалиране на банковата система ...

интересно защо никой не стачкува, така както беше при Борисов? Защо като вече се посяга на много по-жизнено важни продукти? Защо като предстоят фалити във всички сектори? Явно защото преди Борисов ги чуваше и можеше да им реши проблемите! Тези не могат нищо, отпратиха транспортния сектор с мълчание! Некомпетентни, нищо не можаха ада решат на срещата, но искат увеличение за тола по време на криза! парадоксално! По време на криза не ми е известно да се вдигат цени от този характер, по такъв начин!

От двамата Каримански по става. Бил е банкер, има прилични оценки от Европ.банки и Евр.банкова асоциация, с които е работил. А.Гюров е световно неизвестен в банковия сектор, само че кара сърф с Киро и е ичител по голф в Порто Лаго на мутрите. Ясно е , че трябва да се избира между човек на Слави и човек на Киро, но по добре е да не е цялата власт в едни ръце!

От двамата, никой не става....

Партията на този получава пари и защитава Доган, а на другия - Прокопиев, ... та интереса клати феса.

Мачкай Любо комунягите! На прав път си!

Този е същия като онзи плагиат дето се гласеше за министър председател!!!

nak caM Marypagzuq...

Човека сам си се хвали

В тоя нов бардак има прекалено много от старите

Кандидатите за каквото и да е на Слави са нагли и дебилни мутри, не благодаря!

Тоз голем експерт го вади, сега остава да приеме и умиращото Евро, да затрие българския лев и да завърти ножа у гърба на държавата.

Сигурен ли си че има какво да извади

Петя Славова го изгони от Инвестбанк

Петя Славова го изгони от Инвестбанк Този освен от дебитни картички от друго не разбира. Освен в банките има стаж и като изгонен от Транскарт.....Въобще страшна биография.....

Освен че нищо не разбираше от управление на банка ,изгони го и защото си беше довел двама гея и ги назначи в банката и постоянно си ходеха тримцата и в хотела от среща

най после някой да каже истинската същност на Каримански. Всички които го познавате не мълчете а пишете истината за този гей.

Съм по-добър Съм още по Убав То бива скромност, ама тук прелива. После иди очаквай нещо от такива

Грънци.И двамата не стават. Всичките им назначения на това ОФ Са на некадърници.Шефа на КЕВР и той уволнен от Девня цимент за некадърност, преди това си заминал И от Мариците за същото. Щом Корнела Ви е министър и вице, сикаджията Иванов уволнен дори и от Орешарски също. Рашков вътрешен ,а Румен Гечев защитава бюджета, просто няма за какво да се спори и говори.Пълен провал на българите като хора които могат да мислят и преценяват.сами си натрисаме купища кризи и проблеми ,а после геройски ревеме

СЪМ НАЙ КРАСИВ СЪМ НАЙ ПРЕКРАСЕН.......

Ами не стига.Ама странната партия с фейсбук управление ИТН са се занаитили. Нали кастниг е минал. Даже е рисковано оперативен специалист от банковия сектор да бъде централен банкер. Тук се предполага доста кондерватизъм и задълбочени , ама задълбочени познания в банковите процеси.

Ама циганките в квартала ЛЕВСКИ Г измряха ли? Та Кариманския премина на самореклама.. Ти да видиш.. Или и тях ги фана срам да хвалят един банкерин, дето все из фалирали банки на мафията е трупал опит..

Вижте разследване на Bird.bg за него ! Бил е шеф на руските банки на ДС -Росексим банк,ТС Банк, Инвест банк, Д- Банк и др. мутренски банки.

Обикновените българи не сме наясно с ролята на управителя на БНБ за стабилността на банковата система! При положение че БНБ "проспа" аферата с КТБ и никой от тази институция не понесе отговорност - какво да се вълнуваме, кой ще е гуверньор? Престижна длъжност, голяма заплата и какво още...???

Разбира се, че е експертна .Експерт на доган - доказано верен и послушен. Всички останали пт " насам- натам " отпаднаха. С изключение на този, който не крие близките си отношения със Сашо дончев.

на туирания кретен подкрепата

Тоя мизерник освен човек на ДПС и на Петя Славова от Инвестбанк и подставено сламено лице на мутрите, за какъв се има?!?!

тръгнал е с летящ старт при един милиционер, Кюлев, който се правеше на банкер, преди да го очистят.