Караниколов: Не е работа на министъра да одобрява кредитите на ББР

Търси се отговор на въпроса дали държавната банка може да предлага на малкия и среден бизнес по-гъвкави от другите търговски банки условия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Караниколов, тикво проста, напълно прав си, тъй да знаеш:)))! Къде, къде по-важни и по-належащи са ти "служебните задължения" да придружаваш каргото на Свинян Дебелеевски до ОАЕ, и да внасяте от там "лечебни фурми", с които да борите... коронавирус, нали:)))?!?

Този "министър" има специфична работа от държавно значение! Да пренася фурми от Дубай...

Каквото и да се пише, докато България се управлява от крадци и лъжци - нещата ще са така. Никой не е чул, видял, разбрал, а за несполуките е виновен някой друг.

OT 1989 god KAKVI MURSHI I BOKLUCI NI "UPRAVLYAVAT" IDVA VI VREMETO < MNOGO MALKO VI OSTAVA

Докога това министерство ще е без министър. Каранаколенников не става за нищо.

Тоя министър наистина ли е толкова тъпо парче или нас ни има за толкова прости? Илийчо, банката е собственост на държавата, 99.99%, ти си й принципал, затова ти назначаваш Надзорен съвет от своите си чиновници. Затова тези твои чиновници трябва да одобрят най-големите заеми, отпускани от ББР. Защото имат право на контрол от собственика!!! Кое от всичко това не ти стана ясно, че да ти го повторя малко по-бавно, като на тъпанари? Аман от крадци, дето се правят на майки Терези!

И да повтаряте, и да не повтаряте все тази, тиква... с акъл все още не е... порасла:)))!

е как да не му е работа става въпрос за 75 000000 кога един път ще поемете отговорност?Фурми хапвате ли? Срам

Караниколов: Не е работа на министъра да одобрява кредитите на ББР - правилно , работата на министрите от ГЕРБ и сие е да въртят далавери и да си затварят очите за кражбите от държавата !!!

Ами, че те така могат да раздадат по 100 клн. на фирмите на жените си и както имаше един лаф на времето - "take the money, and go to South Africa". После ходи ги търси. На кое кръстовище го намериха това недоразумение.