Караджов за АПИ: Едва ли фирмите ще продължат ремонтите без пари

Договорите са изцяло законни, а възлагането е неизрядно, каза регионалният министър

Обратно в новината

Коментари - Караджов за АПИ: Едва ли фирмите ще продължат ремонтите без пари | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И като се плаща какви ремонти правят.Тоя идиот що не вземе да се гръмна.

Всичко изрядно само парите прибрани и строежите пустеят. Тва ли им е изрядната промяна на тия цървули

Брей! А вие какво очаквахте? Мед и масло? Еми нема. Днес я слушах тъпата художничка комитова дето обясняваше, че нямало проблем и строителството на пътища си продължавало. Тая коза, която беше министър, не прави даже разлика между договор за строителство и договор за поддръжка. Министър беше.

Значи си работник по пътищата. Работиш на открито в дъжд, пек, прах и накрая от правителството ти казват дгд за парите а после ти предлагат да поработиш още малко. За пари пак нищо!!!!!!!

Преди 10 дни в медиите се появи съобщение, че започва пролетния ремонт на пътя Симитли- Гоце Делчев, който е с влошено състояние от все по- често преминаващите ТИР- ове по него. ТОЛ системата там не важи. ИСКАМ ДА ВВИ ИНФОРМИРАМ, ЧЕ ДО ДНЕС, 10.04.2022 НИКАКВИ РЕМОНТНИ РАБОТИ ПО ТОЗИ ПЪТ НЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ!!!

Ми платете им, бе!

ще работят , къде ще идат , никой извън БГ няма да ги наеме тия мошеници и да им търпят краденето и некадърната работа !!!

!2@ (нерегистриран) АМИ взимай инструмента и върви да копаш без пари! Свършиха баламурниците в БГ.

Ще отправиш пътищата, ама чак след полета на македонския космонавт

Крадецът обещава разни неща. Пак си мисли как да вземе подкуп.

Ние сега идваме да си искаме обратно парите за къщите за гости и от кражбите при строежа за магистралите.Какво иска този господин ? Вие българите си имате много добра поговорка "Нема пари ,действайте !"

Тая дебела свиня няма ли да бъде съдена за злоупотреби с телекоми в големи размери?

ИТН,хайде при мафията ГЕРБ и ДПС!!!ПРОМЯНА с вас няма как да стане!!!

Тия плюят по правителството повече от ГЕРБ и ДПС взети заедно,а същевременно са част от него!Е няма такива м@лоумници!

Тези "фирми" са една от основните касички на ДпС и БоБо. Ако ги резнат финансово ще настане политическа гражданска война. Не случайно кадър на ИТН е начело на това министерство.

Бойко,дето бил еднокнижник,се е справял прекрсно в тая лудница,знаел е кеде,как,колко,защо,докога....! И пътища се строяха,стотици хиляди строители хранеха семействата си и за държаеата и народа имаше!!!! Беше открил златната кокошка и тя му снасяше златни яйцица! И за това арест! Аааа!!!???

Никой не може да строи без пари.И никой няма да стои без заплата, защото трябва да се храни, и да храни семейство. Това, което се случва у нас, да не се разплаща извършено строителство е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.Това, че на новите управляващи не им е ясно кое как да стане не е оправдание за ситуацията.Тези идеи за контрол от парлаамента и министерстки съвет са пълни глупости.Аматьоршината е взела връх! Има фирми за строителен надзор, те са част от процес ана строителство, това е тяхното задължение и експертиза.Това може да се решава само от експерти с доказан опит. Другото са празни, празни приказки от хора дето нямат елементарна предства от това.

И още нещо да допълня.Трябва четене, четене, четене.Без това няма да стане.И консултации с експерти..Но на никой не му се ни чете, ни учи нещо.