Канят се да спрат "Турски поток" и да ударят Газпром, Лукойл, Росатом

Международната експертна група обяви предложенията си за 11-ия пакет санкции срещу Русия, вкарвайки ги в "План за действие 2", обяви Андрий Ермак, шеф на канцеларията на Володимир Зеленски

Обратно в новината

Коментари - Канят се да спрат "Турски поток" и да ударят Газпром, Лукойл, Росатом | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На най- големите мородери и убийци за последните 4 века..англо- саксонците.....крадяха и избиваха де що стигнаха из островите,вкл. Избиха 800 млн. Индианци в Северна Аверика..запобиха и огпобиха Африко..не им стигна..направиха де що могат войни за последния век..сега пак грабят,не само Украйна и Русия,а риално целия свят..плаща реално всеки един от нас..само Путин им се опъна..е напокледък и доста други държави се осмелиха да им се опънат,но ние не...продължаваме да се продаваме чрез шепа жалки корумпета,начело с бойко,ристо,харвардците и всички други ево помияри,които последните 30 год. Им слугуват..

Няма Украйна, няма проблем! пп Остават санкции и мноооого изгубени милиарди ...

Бат Ердо +Вучич+Орбан са на друго мнение

Няма нафта няма ГАЗ Бай СТАВРИ маже на БОКО филии с МАС

Я МИ ОБЯСНЕТЕ ТОЧНО КАТО КАК ЩЕ СПРЕТЕ ТУРСКИ ПОТОК БЕ ГОСПОДА ЕКСПЕРТИ А ПИТАХТЕ ЛИ Г-Н ЕРДОГАН

Важното е да се спре газопровода през България. Това е много добре за Украйна и Европа. Слава укроините

Кой го боли еди кое си за Украйна ... Американчетата я превърнаха в средство за изкарване на пари. Ми да си я дундуркат ...

Чудесна новина, дано успеем преди края на войната да си върнем Нефтхима от тия руски измамници, вече изпуснахме момента за превъоражаване с модерно оръжие чрез триъгълни сделки заради Мунчо, дано не изпуснем и този момент заради руския ренегат

От таксите за транзитиране на руски газ не се отказват тарикатите! Това го правят защото на тях така им е изгодно! Какво им пука, че останалите ще страдат! Те си гледат техния интерес.

Излиза, че руският газ е хубав само през Украйна. Дайте всички да си спрем икономиките и всичко да раздадем безплатно на Украйна и САЩ.

ЗАЩО ??? Та ние само спираме и затваряме , щото някои ни нареждат ? Нищо добро не сме видели и нищо добро не ни очаква !

Не просто т.по,а изключително т.по.Щели били ,,да изключат"...Как ще го изключат,бе ?Това засяга жизнените интереси на две мощни и независими(за разлика от нас)държави.Не плямпайте простотии,а се понапрегнете умствено.

Т.н. "екшън план" не е нищо друго освен "план за действие".

Да го ДУХАТ !!! ВЕТО ДО ДУПКА !!!

Укрите го духат яко

ДО , кога тия фашисти ще ни водят към мизерия и война ? ДО , нашите " елитни политици " ще има НАРОДЕН СЪД предсказан е просто ВИ напомням !

Малко е дългичко за виц.

не стане генерал-губернатор на европед-ския съюз и да се знае кой командва.

Чакам с инререс реакцията и коментара на Ердоган по предложението и предложителите! Май вече съжалява за дадените на Зеленски Байрактари и ще коригира грешката си изпращайки ги на Русия. Виждам ясно как НАТО губи първия си член !

Да поясним, седанли Украйнците да ни казват как да санкционираме Руснаците. Естествено тия дето искат от нас по 1% от БВП, се събразяват с нашите икономичести интерси с принуда да им изкопуваме продукцията. Щели да "намалят" цените на руския петрол и газ, да спрат вноса му в Европата! Успех! Ние от там не копуваме! Но това дето копуваме пак от там идва на цени същите като от на БайДон приятелите. Аз сметките си за ток и газ на Зеленски ли да ги препращам!?

верния отговор: КОПОВАЧ КОПУВАЧ КУПОВАЧ КУПУВАЧ

Ако Зеленски нареди - всички задружно с кофи в ръка ще източим Черно море и Руският флот там ще се обезсмисли, а танковете Леопард, Абрамс лесно и безпроблемно по дъното ще достигнат дълбоко в тила на Руската армия и войната бързо ще завърши с пълния и разгром. Зеленски, защо мълчиш, просто нареди и ще го направим за теб. Всичко за теб, Зеленски! То си е за теб, защото ти мислиш, че си Украйна. Нали?

мокрите сънища са нещо приятно, но не всяка вечер.

Турция веднага ще спре Турски поток, тутаткси!!!!. Ердоган как не се е сетил сам, а се налага укрите да му дават тази идея. Вероятно днес няма да пусне и АЕЦ Акуюю за кефа на Зеленски и Ермак! Тези хора дали живеят в реалността!???

Нали искате мир час по скоро - предавайте се!

Един се готви за сватба(Путин и 3/4 от човечеството),друг точи брадва(Зеленски и Западното малцинство)

Крайно време е да им затворят крановете!А "Лукойл" Бургаз ако иска да работи да и внася нефт от Арабите!

Много, тъпо, 26% от Лукоил са портфейла на Ротшийлд, по-лесно му е да смени Зелето.

Стига с тази матра за Ротшилд! Вагит Алекперов от закуски ли е забогатял?

Ударете пентагоната и края ще му се види.

орките удрят пентагоната и краят на рашисткото царство идва и то с мълниеносна скорост

Зеленски поне 1 метър в земята.

Заглавието трябва да бъде: Украйна се кани ДА СПРЕ РУСКИЯ газ за ЕС, с изключение ПРЕЗ УКРАЙНА ... Украйна иска ДА ТРАНЗИТИРА РУСКИ газ... КУКУВЦИ!

и Македония са едно и също зло-измислени държави които трябва да ги няма

И турците и гърците като наследници на Източната Римска Империя(Византия),могат да кажат същото за нас

Е наближава голямата бомба над Киев а ако не слушат може и на други градове.

Азърбайджан ще дава и ще прекръстят тръбопровода.

Тия урко нещестници се взеха за Господ ?!

А само и единствено другаря вова е господ бог.

Не е проблем за нас,не зависим от тоя проект!По БЪЛГАРСКИТЕ ТРЪБИ през БЪЛГАРСКА територия може да тече всякакъв газ различен от руzzкия на путин!Например,азерски,турски от находишата в черно море,втечнен газ от USA или африка!Е,сърбите и унгарците ще плащат за това....и е време да си плащат разкрачената позиция!БОРИСОВ НАПРАВИ ТРЪБИТЕ,ТЕ СА БЪЛГАРСКИ И СЛАВА БОГУ!

Нещо не позна Иванчоооо! Тръбата е на газпром!

тръбата е 50 на 50. Половината е не България, другата на Газпром

Доста нездрава мисъл ! Едни такива повърхностни разсъждения, плитки ! Имаш здравословен проблем някакъв

Да, по тръбите може да тече всякакъв газ, но зависи от цената за Нас Българите! Те и македонците внасят горива от наши рафинерии, но в Македония цената е по - ниска от България.

Може и от Куба да потече,малоумник

Колко жалко, че САЩ не разрешиха да се построи Южен поток. Чрез корумпираните марионетни български политици сега щяха да си имат инструмент на влияние и да го спират когато и както си поискат. Сега с Турски поток и Ердоган това ще е доста по-трудно, даже невъзможно. Когато някой губи нещо, не знае какво печели и обратно.

Това са много добри новини.

Защо украинците искат спирането на Турски Поток, а не спрат газта, която отива за тях самите от Газпром ?

Щото от американския мозъчен тръст така са им наредили, пък и тя е собственост на сем Байдън

Не следва ли на настоящия етап да започне обсъждането на идеята за дислоциране на ядрени оръжия на териториите на Украйна, Балтииските републики, Полша, Румъния, Чехия, Турция, Грузия, Армения и т.н?

Следва да те дислоцират е психиатрията

Западът се опитва да подходи и по-отговорно и по-добронамерено и по-мъдро в краят на краищата. Понеже въпроса съвсем не е даже само до Украйна и Русия. Още диктатори и кандидат императори чакат да видят минава ли номера за да тръгнат и те. Възможността безобразията на Кремъл да доведат до глобален конфликт не включват само ядрен конфликт. Поне първоначално.

Stupid !!!!!!!!

Сказачние дълбайоби!!!!

И Ердоган така си мисли

Мисли как Турция да приобщи тюрксоговорящите средноазиятски республики.И да то натътрузи до макарите на …Кой?

Укронацистите са загубили връзка с реалноста. Тези палячовци са марионетки на сатанистите от САЩ и Еврогейския съюза и тяхната задача е да осигуряват пушечно месо за прокси войната на НАТО срещу Русия.

Или си трол разпространител на тези твърде износени пропагандни опорки или си сериозно облъчен. И в двата случая не ставаш.

Ставаш ,как ти се радват по бежанските лагери

Типично поведение на соросоидната измет, коментират чуждите мнения, а не изказват собственото си такова. А между другото Вашето мнение, изобщо не ме интересува.

Това не е мнение. Пропаганден лозунг е. А иначе не се сещам за по-сатанинско дело от овладяването на руската православна църква от кремълските тайни служби и грубата и експлоатация от тях и до ден днешен.

Пушечното месо и откачени политици и още по откачена пропаганда се осигуряван от Русия.По много

Истината е проста. Когато някой с бой е тръгнал да постига някакви свои цели, той явно само от бой разбира. Отделно Кремъл специално прави нещата с изключителна наглост и не изяде ли боя няма и да чуе наистина, какво се говори. И от трета страна такъв ако му се получи работата с боя и му се размине, няма да се спре. От кварталните гамени до кандидат императорите, това си важи и опита и историята го доказват. Санкциите и помощта за Украйна единствено, могат да спрат диктатора от Кремъл, решил да става император.

Написал си куп глупости. Русия не е ирак.

Русия никой не я е нападнал. Иначе след войната ще е по-скоро Либия. Сатрапите на императора ще са всеки срещу всеки.

И как,ще изяде боя,когато говедарите ги е страх.

Това може да стане сямо, ако американските марионетки спрат транзита от България. Бавно ще се включим във войната териториално. Това вече е сериозно!

Ако Путин прегази Украйна ще се включим териториално. Във войната между руския император и турския падишах за пореден път. И повярвай и двамата не мислят доброто, нито на България, нито на българите.

Русия няма да прегази украйна, защото не й е нужно. Нищо ще прегази някой друг. Просто тази война урежда и сащ и русия. Презареждането в света напредва и големите ще се разбират. Вйппоса е такива нещастници като нас дали ще оцелеят.

Защо бяха тръгнали към Киев в началото на миналата година? Защо не спряха до анексията на Крим през 2014-та? Има ли император в историята, тръгнал на завоевателен поход, който е спрял без да е принуден?

Нещастници като вас няма да оцелеят.Но България ще пребъде дълго след като русия изчезне от картата на света

Пподължаваш да пишеш глупости. Това ни е филма за рамбо. По-сложно е, значително :)

Въпрос на принципи е и в основата си е просто. Обясненията за да се завоалира нелицеприятната истина са сложни. Най-вече да не стане дума, че говорим за диктатор потискащ все по-тежко собственият си народ, който се опитва да наложи същото и по-тежко и на други. А всичко тръгна от там, че украинците не го искаха това. Понеже те са сърбали най-жестоко и най-дълго от всички попарата на Кремъл. Всичко друго са витиевати геополитикопропагандни тъпотии, манипулации и лъжи за замътване на объркани или болни мозъци. Виждаме колко от кремълските тролове мечтаят за бесилки, терор, концлагери, "народни съдилища" и най-различни други престъпления срещу човечеството. По троловете ще ги познаете и господарите им.

Да се чете : Канят се да ударят България .

200 000 000 € загуби за България само от транзитни такси за година! Още няколко милиарда от ДДС на Лукойл ! Ай честито,Бюджетен дефицит около 14 % за начало!

олиото в Москва 109 рубли..., 2 лв.... Да идва Володя да си ни взема... Кви санкции, кви лъжи...

Турски поток дори няма връзка с българската газова мрежа. Духайте го копейки

Ама викни вайка ти и бащати да ни научат ,защото жена ти не можа да ми го поеме

Виж последното изречение. „Турски поток“ е международен газопровод, който минава по дъното на Черно море от Русия (Краснодарски край, гр. Анапа) до европейската част на Турция. Към 2021 г. е в експлоатация една от двете планирани тръби с капацитет 15.75 млрд. куб. м. годишно всяка.[1] Продължението на Турски поток в България, още наричано Балкански поток, позволява пренос на газ от Турция към Сърбия. На 1 януари 2020 г. Русия започва да доставя газ директно до Турция и спира доставките през Украйна и Транс-балканския газопровод (свързващ Украинската газова система с Турската през Румъния и България).[2] България се отказва от 1.3 млрд. лв. гарантирани приходи от транзитен пренос на газ по старото трасе от Румъния към Турция.[3]

Този Ермак май скоро ще пада по стълбите с главата надолу... каквото и да означава това !

на снимката ще го е б жив

Да закриват. Ние от Турски поток не получаваме нищо. Някакви жълти стинки за транзит само.

Писна ми ви от вас, мърши политически. Писна ми от дрогирани политици, педали политици и всички видове майкопродавници. Всички сте за бесилото,ама лично децата ви, да ви ритнат столчето-гадове мръсни. Вова, запукай таз измет безчестна и да живеем нормално. На оная ми работа поникнаха и Украйна, и Америка, и Англия, и целия угнил ЕС. Нахакайте я таз Краварска държава, че да си отдъхне целия свят, мамка му.

Чакат те по-големи страдания. Всичко зависи от сивото вещество.