17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А'ве , инвесторът си е тука , защо го търсите из Европа . Коджа-Баш инвеститор Гичето Върбалакова се е осъвършенствала от схватката с Швейковете и ще я поеме тъз поръчка та пушек ще се вдига. Даже е кръстила 1-ви Бел. реактор Мавтинчо Димитров .

АЕЦ Белене е РУСКИ ГАФ, защото некадърниците са проектирали грешно централата върху тиня и по тази причина навремето ПОЛИТБЮРО на БКП спря строежа, въпреки че беше обявен за НАЦИОНАЛЕН ОБЕКТ... Има няколко варианта за ползване на доставеното оборудване освен БеляНЕ, но врътката е, че пусково-наладъчните работи трябва да се извършат от производителя на оборудването или оторизирана от него фирма, защото иначе се губят гаранционните условия. Руските тарикати знаят, че нямаме печеливш ход и спокойно си кютат. Всички държави от региона започват ударно изграждане на нови електро-генериращи мощности. Скоро няма да има на кого да продадеш ток и по тази причина енергомафията иска за последно да открадне колкото се може повече от АЕЦ Белене. В доклад на министъра на енергетиката, развитието и опазването на околната среда на Сърбия, Зорана Михайлович, са изброени подробно всички предстоящи обекти за електропроизводство на Балканския полуостров. Фиаското на АЕЦ Белене е руски проблем, докато руската агентура в България не бъде неутрализирана, този воденичен камък ще ни тежи.

Белене трябваше да го направят преди 20-30 години. Сега ако го почнат - докато заработи всичко в европа вече ще е възобновяема енергия. За 20-30 млрд. които ще глътне могат да се сложат фотоволтаици на всички къщи в България, барабар с покривите на блоковете.

Възобновяемата енергия НИКОГА няма да стане основен вид, по-вероятно е да измислят студен ядрен реактор, отколкото това да се случи.

След една година, я камилата я камиларя.

Тоя проект Белене така го оплетоха, че направо се изложиха подобаващо. Да бе, те енергийните консуматори на Балканите ще се избият да се включат в този рисков проект като инвеститори, вместо да си купуват евтина електроенергия(колкото искат, и когато искат) от АЕЦ Козлодой, без да носят никакви рискове.

Орташката работа кучетата я ядат. Всички ще дойдат на софрата, а после домакинята ще обере парсата.