Коментари - Какво следва от въведения от ЕС, Г-7 и Австралия таван на руския петрол от 60 долара за барел? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очакваме поредната скъпотия

Следва дефицит на тежък петрол и голямо повишение на цените на всичко.

следва, че ... и пазарната и икономика и демокрацитята СА ЗАПАДНИ ЛЪЖИ, които убиха над 3 милиона българи и над 50 милиона източно европейци! Геноцид и на Съд!

Джендърите нямат пари за руски петрол и го маскират това като санкции, защото ако лумпените живеещи на запад разберат ще настане паника. Не че това ще им помогне - само ще забави неизбежната им гибел и гладни бунтове.

убили са майка ти.... кат сте мизерници и немате акъл за 2ст и избирате мутри друг ви е виновен Гъзът на Северозапада

"Следва," отговора на Путин : Пошли нахуй ...и цени на ВСИЧКО,...до НЕБЕСАТА, това е по Планът на уродите от Давос ..Пълно Зануляване на ВСИЧКО и НОВ....РЕСТАРТ (това е името на Плана,.. обявено от Клаус Шваб),...преди,... Тяхната "Пандемия"... !!;)

Пендел, кажи ми колко години у Северозападна Бг се избира само БСП и последните 8г - само Гроб+ДПС ?!? кой ви е виновен бе урунгел проклет

Следва че тези държави спират да получават руски петрол. И почват да плащат двойно за арабски

Ти ли си ма, урвоо :)

Добре е, че все пак истината излиза наяве ! А според мен поне в края на 20 и началото на 21 век думи като "демокрация и пазарна икономика" са изпразнени от съдържание и са само дъвка за мозъците на посредствени и неуки люде !

Бензина улетяя :(

Педерашистан ше мизерства, кво да следва Рузкий Резидент нема да зима комисионна и те така

Следва продължение...

Следват горива по 5 лева в нашите бензиностанции

Под предишната статия писах, но незнайно защо цензурата реши, че коментарът не е политически коректнен, та пак: При надхвърляне на този таван на дружествата ще бъде забранено да предоставят услугите, които позволяват транспорта по море (превоз на товари, застраховане и др.) ------- РФ (ПУТИН) продава нефт, превозван със собствени кораби и застрахован от руската държавна застрахователна компания срещу заплащане в рубли на държави, които нямат нищо ощбо със тези, които налагат "санкции". Посегателство върху такива товари е равно на пиратство. Да видим, дали има смелчаци.

Поредното малоумно решение на Еврогейския съюз, с което ще навреди преди всичко на себе си. Индустрията в Европа ще бъде доубита. Наистина няма такива идиоти като марионетките назначени от сатанистите да "нулират" ЕС.

Следва прекратяване на доставките на петрол за Европа. След това ще последва спиране на доставките на газ, зърно, торове и редки метали! Сега въпросът е :Какво следва от това за Европа?

Умни хора!

С руския нефт ще стане като когато купуваш таралясник от автокъща. Джамбазинът ти я фактурира на 1000лв. за да плати по малко данъци а ти реално кихаш 20 000кв. Та и с нефта така. Ще фактурират на 60 евро а колко ще платят реално, Божа работа.

Няма що :)

Няма смисъл да ви чета новините, защото днес пишете едно, утре ще е съвсем друго.

аз викам преди да сме съсипла Българи яокончателно да направим референдум за ЕС!

Газта отдавна беше спряна вата , а за пРассия да кажеш какво следва ?

Следва ембарго на Русия за ЕС на петрол

Само дето ковчегът е за кочината.

Педерашистан ше мизерства, кво да следва Рузкий Резидент нема да зима комисионна и те така

Цената на петрола ще се повиши. Всички в ЕС ще плащаме по-скъп бензин и дизел. Ще има даже липса на петролни продукти по бензиностанциите. Нека на Путин да му е гадно!

Аз и съседа слагаме таван на ракията в кръчмата ,тавана и е 1.00лв за 100 гр

До малоумните идиоти от ЕС!Воина не се боди с пари!Воина се боди с ресурси!Парите са за закупуване на ресурди.!Е,какво си мислите че Русия купува за тази война?

100+

Педерашистан ше мизерства, кво да следва Рузкий Резидент нема да зима комисионна и те така

ето го поредния, който си мисли, че е имал някакъв избор някога, кой политик да избере. хахах :-) Наивник!

Със или без руски газ петрол, България ще пребъде!

Не забравяй, че част от богатството на г7, се дължи точно на каперството.

Аз и съседа слагаме таван на ракията в кръчмата,тя тя да бъде 1.00 лв за 100 гр.

е ликвидирана бе татунчо Пети Евристат

Да. На нас европейците ще ни се наложи да плащаме по-скъпо за приетия за нормален досега живот, но злото трябва да бъде спряно и ако това е пътя - ДА ще го изтърпим. Смрадливите империи с дъх на XIX век трябва да бъдат спрени. Не мога да си представя как биха ни погледнали възрожденците ни и строителите на България ако ги попитаме: кое байно е по-скъпо: бензина или свободата? Ако Левски беше бензинджия сега около най-голямата джамия (Ал Екс Невуглу) в София нямаше да има кръгово. Българският народ нямаше да е поискал да се бори с едната империя за да се върне сред европейските народи и нямаше да е готов после да се бори за независимост и от другата зла империя.

Естествено, западните макрсисти си ги присвоиха и ги обезсмислиха с безумните си действия и твърдения.

Петрола ще отиде в Турция, Алжир, Мароко от дето ще си купувате скъпа нафта с демократична надценка.

Педерашистан ше мизерства, кво да следва Рузкий Резидент нема да зима комисионна и те така

Следва, че освен мъдите и два крака ще ни набият. Следва мор за пенсионерите, които нямат помощ от никъде. Следва мор за тези на минимална заплата. Следва още по-голямо издевателство от работодатели спрямо работници. Следва още повече забогатяване на елитите и ограничаване правата на гражданите. Следва война. Война за правото на нормален и достоен живот!

Въпрос до дирника?ЗАЩО ТРИЕТЕ БЕ ПЕДАЛИ?

Ситуацията е такава. Отиваш в магазина, много хора, хляб малко, но искаш да ти го продадат на максимум 2 лв. Ако не е на твоята, стоиш и се цупиш в ъгъла, докато другите лапат на 3лв. 2 лв. с касова, 1лв. Под масата. Поздрави, не съм робот.

Как е по-правилно, не ми се яде сирене или сирене не ми се яде. Еми яж ми хуя.

Педерашистан ше мизерства, кво да следва Рузкий Резидент нема да зима комисионна и те така

и в Москва ще ходите да просите и в рубли ще плащате и по пазарни цени ще купувате. Дядо Мраз.

Новият Световен Ред идва..... (дупе да ни е яко !!!)

Ами следва да разберем че пазарната икономика е останала някъде в миналото.

Следва дефицит на световния пазар и увеличаване на цената на петрола. Отделно увеличаване на корупцията и представянето на руския петрол за неруски такъв... Русия доставя 10% от световния петрол.