Коментари - Какво означава за вас, когато в работен план някой ви каже, че нямаме време | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако някой иска да работи с васвинаги ще намери начин да си организира нещата. Ако наистиа няма време няма да го каже така, а ще предложи вариант за по-късен разговор (същия ден или в друг) Ако Работодател каже така на свой служител значи му е през к0ра за работата, която този служител върши и въпросния служител по-добре да се замисли за алтернативи, където ще е по-оценен

Че задавате ебахти и тъпите въпроси? - 99%.

Ако кажа на някой че нямам време или сега не мога, това означава че той неправилно е престъпил със задача към мен. В българия всички са свикнали всичко на момента, но затова си имаме email или книга в която се описват новите задачи, в следствие на които идва време до 2 3 дена да се извършат. Така всичко върви по мед и масло...абе като на запад. Дори се остава прозорци за непредсказуеми събития или работа която може да отнеме повече време. Като искат бързо и на момента има си извънредни часове или нощни смени

Означава да си търся друга работа където имат достатъчно време Обикновено този израз се приспада към червените флагове както "ако не ти се работи си отивай" и " опашката за позицията ти е голяма"

...." опашката за позицията ти е голяма ". Това вече е мираж и на "феодалите" хич не им харесва!

Означава че дори в частните фирми има много връзкарщина. Този с най-малко връзки и протекции върши работата. Докато не му писне.

Какво в работен план означава ако някой ви каже, че няма време? Означава, че фирмата е тарикатска, най-често западна, с минимално количество персонал, и с максимално натоварване на същият (персонал). Натоварване стигащо до малоумие! Защо са тези тъпи въпроси бе? Или някой не знае какво се случва в България?????

Ако нещо е спешно, все ще се намери кой друг да го свърши.

Ако не се намери друг да го свърши, значи не е било спешно.