Коментари - Какви са очакванията ви за край на пандемията и нормализиране на работната среда? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пандемия никога не е почвала! Пандемия се обявява при над 15% смъртност. При това грипче смъртността е около 3-4 пъти по-ниска отколкото от нормален грип през други години. С тези подвеждащи апокалиптични анкети няма да стигнете далеч. Скоро ше бъде търсена сметка на всеки и оправдания от типа "Изпълнявахме заповеди..." пред народния съд НЯМА ДА ВАЖАТ!!!

Този вирус и а го нямаше, щяха да го измислят. Чиста печалба от 3.2 милиарда долара на тримесечие за ПФАЙЗЕР не е за пренебрегване. Така че тази пандемия ще бъде поддържана поне още 3 години. Пък сетне сигурно ще има друга.

Когато цялата политическа пасмина, обслужваща световната ПЛАНдемична мафия, влезе в затвора!

Пандемията няма да приключи по простата причина,че няма такава и процента на заразени с ковид, или обикновен грип с различни щамове е много малък ,за да има дори епидимиологична обстановка, а каму ли пандемия. Това всичко ще свърши, когато спрат "омагьосаните" да изпълняват командата , ка то куче изплезило език на министъра от екрана на телевизора си. И когато да почнат да мислят всички с главите си, а не да се оставят телевизора да мисли вместо тях !

Ноември 2022

нямате всички опции за отговор няма отговор: когато спрете насилствената ваксинация с експериментални течности

Епидемията за българите ще приключи като ни окупират Турция и Русия. Е може да сме измрели всички от американската помощ, но се надявам да има някой укрил се в някоя пещера. Някъде края на 2023.

Когато НАРОДЪТ отново ИЗМЕТЕ ФАШИСТИТЕ!!! Тогава отново грипът ще си се нарича хрема и хората ще живеем СВОБОДНО извън Конц-лагера с Менгелетата, извършващи чудовищни експерименти над нас!!! И така, поне докато Историята се повтори отново...

ДА БЪДЕ, КАКТО СИ РЕКЪЛ!!! НЕКА ПРАВДАТА И СВОБОДАТА ВЪЗТЪРЖЕСТВУВАТ, А МЪЧИТЕЛИТЕ НА НАРОДА ЗАПЛАТЯТ С ЦЕЛИТЕ СИ РОДОВЕ!!! Нека Да стане така.

Алчният капитал , военните разработки за самоунищожение чрез лекари и фармацевти ! А може би някой " богосамоизбрали " си имат други планове за човечеството / антихриста / Но БОГ ще въздаде справедливост !

Ще приключи след като почнат революции по държавите и почнат да броят други умрели. Дотук тези управляващи с фобии от вируси, докараха 47+ хиляди повече починали от средата на 2020г. И това е тяхна заслуга (плюс външни фактори), а не на ковида. Ако никой не лекува от ковида, съм сигурен, че нямаше да успеят да го постигнат. Може би дори нямаше да има 10% от пика на починалите. И очевидният проблем е в здравеопазването ни и начина на лечение, който като нищо убива. Тук сигурно и сред ваксинираните се на челни места в света по умиране. И където по-преден ден председателят на ЕС казваше, че в ЕС умирали на ден 1600 неваксинирани, то за България се падат 10-20, а не 100-200. И където СЗО каза, че в България неправомерно се приписват антибиотици в 70% от случаите. Отделно че с наци сертификатите и незаконните престъпни заповеди, погазват конституцията, законите, демокрацията, свободата, честта, достойнството, здравето и живота на хората. И не гледат как сриват икономиката. Кой знае тази година колко деца ще се родят. От прекъсване на контакти, как няма да има бъдещи семейства с деца и в прогресия. И всякакви негативни ефекти. Дори локдауни и стоене вкъщи да се освинят, това мерят по места, как води до най-голямата смъртност, включително сред ранно починалите броени констатирани с ковида. За мен те са наци фанатици с фобия, дето като краен резултат водят до смъртта на хора. Трябва да бъдат спрени, за да не умрат още десетки хиляди в България отгоре.