17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бърза ориентация към просто Киро , иначе в бюрата по труда

да спрат кражбите

Както и миналата. Да продължавам да си пипам папата по 8 часа на ден за 4 хиляди на месец. То има повече работни места отколкото търсещи работа и като цяло, сега служителят диктува условията, а не работодателят. Работодателите ги е страх да не напуснеш, че после не могат да си намерят хора и трябва да хлопват кепенцата.

Работа се намира само с връзки, банките са пълни с тетки, кумици и шуранайки на добри заплати, без икономическообразование и стоят непокътнати години наред. Никой не ти се обажда дори и да не те одобрят по документи, всичко е подмолно и тайно, никава прозрачност. За да могат да набутат земляци.

Ти в кой век живееш? Банките ще съкратят 70% от персонала си до 5 години. Няма нужда от банкови служители. Единствено и само програмисти ще се наемат за банките, които ще внедряват програми за виртуален банков асистент. Нещо май още си в 90те години и си мислиш, че банките имат нужда от финансисти и банкови служители???

Намаляне на заплащането за интелектуален труд. Навлизане на млади и "мотивирани" без никакъв опит и сериозна основа в корпоративните мелачки, водени за носа от подмазвачи ЕйчАри и олигофрени мениджъри. Тренда за следене на работника с "професионални" софтуери ще се засили още повече. Прилагане на римоут модел с минимално заплащане. Все "позитивни" бизнес практики.