Коментари - Какви икономически мерки впрегна кабинетът в борбата с пандемията | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на пенсионерите с най - ниски пенсии! това не се е случвало от години.

джурналя що търкате бе подложки смотани,къде вие икономиката бе,къде са ви мерките бе,явно вас е малко да ви бият и шибат тия с парите дето им лижете задниците а,затова със вашите лъжи сме на такова дередже,щото няма една медия дето да каже истината че царя(държавата)е гола бе

Мерките са парите да бъдат прибрани а бизнеса да се оправя. Гарантирано от герб.

ще се разделят по братски от герб и червените олигарси дето са бизнеса и държавата ще тегли заем да даде заплатите на работниците на червения бизнес,а ти си вий като гладно псе пред партийния дом

Само ГЕРБ дава гаранция

да наричаш себе си свиня,ама това сте вие червените стоманени гербероидни мършояди

Трябва да се отделят много повече пари за икономически мерки.

и се теглят заеми заради бизнеса който не си плаща на работниците в тая криза а иска държавата да плаща,щото трябва само да се взима

И един мармот завива шоколада в станиол.

Нищо от тези пари не е стигнало да лекарите и сестрите от първа линия, нищо не е стигнало до болниците, нищо не е стигнало до обикновения българин! Всичко е "усвоено" и изплюскано от гробарските фашисти и техните авери!

Е това е ясно на всеки с малко мозък в главата.

Никакви - ZERO!

Нещо за самонаебаващите се? Освен оня кредит дето не им го ща. Еврейска "помощ" не искам!

НИКАКВИ!

24 ЛВ НА ДЕН И ТО САМО ЗА 60 ДНИ, А СЛЕД ТОВА????

Усвояване на едни милиони от кабинета, това са мерките!! А за народа от трите най-дългия.. да се забавлява в къщи.

Някой съвсем е изтрещял щом социалните мерки се разглеждат като икономически. Румъния разширява пристанище Констанца и получава 500 млн. евро от ЕК.

Най-харесвам на пожарникаря, че няма дълготрайна концепция за пандемията. Кара го на самотек, на кратки зигзаг мерки и на противоречиви газ-спирачки, газ-спирачки действия.

Дългата история на страданията на сградата на UBS на Парадеплац: От планирането до откриването минаха почти тридесет години През 1931 г. бившата банкова асоциация организира състезанието за новата си сграда на Парадеплац и е открита едва през 1960 г. Критиката от всички страни, че той приветства проекта, едва ли е разбираема днес. Ади Кялин 14 декември 2020 г., 7:22 ч Забележете Да натиснеш разделям По-ранната сграда на банковата асоциация с входа, подобен на триумфалната арка, която трябваше да отстъпи на сегашната сграда от 1960 г. Вдясно, основната сграда на Credit Suisse от 1877 година. По-ранната сграда на банковата асоциация с входа, подобен на триумфалната арка, която трябваше да отстъпи на сегашната сграда от 1960 г. Вдясно, основната сграда на Credit Suisse от 1877 година. ETH архив изображения NZZ не се отказва от предишната сграда на Bankverein: През 1898 г. Basler Bankverein отваря седалището си на Paradeplatz, могъща куполна сграда с вход, който прилича на огромна триумфална арка, пише вестникът. Банкерите от Базел вероятно биха намерили това за необходимо, за да се утвърдят срещу сградата на кредитната институция (днес CS), чиято сграда беше най-доброто куче от 1877 г. насам.

1,2 млрд. за заетост и социално включване! 3млрд. за снимки на самолети, 1 млрд. за корабчета, 800 хил. за бронетранспортьори. Вижда се ясно кои са приоритетите на правителството, а именно сделки от които се получават комисионни.

Приветстваме пряг от 30000 оборот , защото е реален от гледна точка на масовия ентрепреньор , както и следователно значителен , защото точно там може би ще се генериране заетостта. Но имам критика като в така извън контекст : Нямаме съвраменна технология за разплащането с контрагенти извън България . Такъв вид инфра се предвижда например за нашите вече платени супърмодерни самолетчета Марс от 2025 насам. Но за платешната ни система даже след въвеждането на Евро в 2023 не е задължителна . И се длжи на следното : за включването в ЕЦБ платежна програма Т25 потрябва отделен бекбон-сървър , от каквито такива в България има само една шепа . Плюс абонамент към такава линя за трафик . Линията съответна за трафик може да се намери , ако не в Белград , тогава в Букурещ , ако не там , тогава в Атина и т.н. Естествено такъв бекбон сървър струва логистика , инфра и програмисти . Но ще си имаме една съвесм конкурентспособна разплащателна система и това от нашата гледна точка : глобална . Докато за сега не сме даже провинция , а дори не можем да си мерим с всеповече африкански държави

Единствената икономическа мярка която работи е "пълнене на чекмеджета с пачки по 500 евро" Обаче мярката не е за всички.

банките се отказват от бизинес отрасъл БГ ...

, но щом докосваш или се опираш към старомодната ни разплащателна система , buenas noches и andiamo !

Енергиен преход: Великобритания разширява ядрената енергетика От Филип Пликърт, Лондон -Актуализирано на 14 декември 2020 г. - 16:00 ч. Реакторът Sizewell B в Съфолк Показване на описанието на изображението Реакторът Sizewell B в Съфолк Изображение: Ройтерс Британското правителство иска да предприеме действия срещу емисиите на CO2 с нови реактори. Един от тях ще покрие около 7 процента от нуждите на кралството от електричество на източния бряг.

Защо парите,колкто и да са мижави не стигат до реалната икономика. При този заем от 5милиарда и задаващ се още от 5 милиарда,къде се губат останалите,като сте "Раздали само 1,2 милиарда.

Ништо не се случва. Пари ако се дават, се дават на наши фирми. Престъпна политическа класа.

хахаха!какви?никакви,ако не си "наш човек"!

Буквално никакви!

Е как какви? Нагушиха се като за световно! Ние да му мислим.

то един кабинет, то една икономика, то едни мерки, то една борба, то една пандемия .... абе вие луди ли сте? такъв батак сигурно от римско време не е имало

ОСТАВКА ненормалните никой не иска мерките и теглилките ви, вие май не разбирате че е време да се разкарате ведно с крадеца и лъжец Боко Тиквата! ГЕРБ са едни крадливи некадърници и всеки вижда резултатите от "успешното" им управление - умиращи хора пред или в болниците!

взеха едни милиарди заеми, това са им мерките

Е..ха мамата на туризма - бранш, който генерираше 15-17% БВП. Well done, BoEko, well done...