Коментари - Какви данъци плаща "Лукойл" у нас | Бизнес.dir.bg
назад

Какви данъци плаща "Лукойл" у нас

България трябва да получи от компанията общо около 400 млн. лева тази година, каза Асен Василев

Обратно в новината

Коментари - Какви данъци плаща "Лукойл" у нас | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам, гражданите да си плащат данаците след като държавата докаже,че е събрала всички данъци за предишната година от всички фирми и фирмички.

Счетоводни трикчета и били на загуба. Плащане на всички данъци от 2009 досега иначе да се махат, ако не могат да правят нормален бизнес. А иначе ГЕРБ са делили с тях толкова години, но сега се правят на ни лук яли ни лук мирисали.

Защо не погледнеш къде са плащали данък печалба ЛУКойл от 2009 до сега? Една наша братска държава, бившата Холандия. И още една братска държава - Швейцария. Има си закони в ЕС за избягване на двойно данъчно облагане. Има договор между Швейцария и ЕС за избягване на двойно данъчно облагане. Ама тиквата, асанчо и придворните им шутове не смеят да кажат истината до края.

Глупости и нагли лъжи. Лукойл е декларирал загуби за периода, а не плащане на данъци в Холандия и Швейцария. Не са плащали никъде.

Данъците, които плаща дадена фирма, 100% се плащат накрая от потребителите. На печелившите- честито.

е и? Това го изкарахте като ваше постижение, а го направи ощеминалата година служебното правителство. Накара Лукйол да си премести регистрацията в България. Вие направихте цирк, сякаш ще съберете допълнително 500 милиона, а те са си нормалните данъци, които рафинерията ще дължи за годината.

Лукойл всъщност плаща данъци. Само че не на държавата а на отбрана група "държавници" между които потенциално е и тоз. Лесно ще се сетите че след като вече са си платили рекета и съответно са станали документално изрядни няма никакъв начин да ги накарате да платят втори път.

От минлата година са регистрирани в България и плпащат данъцио тук. Преди това бяха нейде в Люксембуг или Нидерландия, не по мня точно и плащаха там. Служебното правителство ги накара да си преместат регистрацията в България.

Не лъжете ,бе нагли боклуци. Декларирали са загуби, а не плащане на данъци в други държави