17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В най-големия Исторически парк в света до Варна вече 4 години нито един служител не е напуснал работа, а заплатите са повишени с 42%.

Ха-ха-ха-ха-ха

Не мога да понасям авторитарни началници, които нямат грам мозък в главата си и единствената причина за да дават някакви нареждания на подчинените си, е за да гъделичкат егото си. Всичко останало мога да изтърпя, но това не.

Шефа е дебил, но все още го трая. Заплатата си струва.

такива статии само подхранват илюзията, че трябва да си нечий работник. Фундаментално когато не работиш за себе си работиш за благото на някой друг!!! Не трябва просто да сменяш работата - трябва да смениш концепцията. Вместо да си нечии слуга, трябва да работиш за собственото си благосъстояние. Това не изключва работата като самото извършване на дейност. Просто това да работиш някъде от 9 до 5 дългосрочно не ти носи абсолютно нищо. След 30-40 години като се обърнеш назад - нищо не си постигнал и чакаш на пенсия... кошмарен кръговрат. В България все още се смятат някои постулати като нещо, което е добро - стабилна работа (по възможност държавна) макар и ниско платена, учи мама да не работиш и тн... Работата е процес както и самия живот, ако не се грижиш за собственото си израстване независимо от причините просто сменяш местата и пак си слуга. Няма перфектни фирми/работодатели. Няма и перфктни работници. 99% от прочелите това няма да си сменят концепцията.... :) 1% ще ми благодарят на по-късен етап

Причините могат да бъдат най-различни - работна среда и колеги, ниска заплата, шеф-олигофрен, прекомерен стрес и ежедневна работа с клиенти-идиоти. Според ситуацията причината човек да напусне дадено работно място е различна. Обикновено това е конфликт с колеги, с шефове или заради ниско заплащане. Също така не трябва да забравяме и липсата на перспектива за кариерно развитие, защото и това е от значение.

Служителите не напускат компанията , а мениджърите си !

Ами вие сте изброили всички причини поради които аз съм напускал работа, какво да ви отговоря.

Дървен философ, остави книгите за "саморазвитие" и си намери работа най-после, докога ще висиш на шията на родителите си? Тия неща дето ги пишеш не стават с празни приказки и самонадъхване по форумите - а или ги можеш и правиш, или не.

Ми щот си си само ти там бе, баламурник. И не е лошо да почнеш да си пиеш хаповете вече.

Тъпи шефове , ниски заплати, напрежение и стрес

Стрес и напрежение, ниско заплащане,, никаква мотивация за развитие мога да дам пример НАП

Професионален майстор готвач съм от варна съм и не ме взимат на работа защото не могат да ме излъжат да им работя без пари

Парите са най-важното! Затова отиваш на работа все пак.

там работят над 600 човека бе дрисльо!

Заплатите са повишени най-вероятно защото си успял да излъжеш много хора да инвестират в него. А цената на билета е толкова завишена (50 лв.), че дори един от инвестирорите ти, когото познавам и на когото дължиш страшно много пари и го лъжеш всеки месец, че ще му върнеш нищожна сума, ми каза, че дори той не би платил тази цена, за да влезе в ИП. Иначе на събитията ви служителите ви трябва да присъстват, за да се отчете присъствие на снимките. Няма да коментирам връзката ти с Тиквата и Копейката, както и колко пари си изпрал в тоя парк. Ти си директно за съд!

Заради каката на снимката?

Здравето е най-важното, Приятел. Като го потрошиш и с пари не се оправя. За жалост малко късно го разбират хората...

Защото шефьт ми има биполярно разстройство. Се мазни и се хили като пача пред биг-боса, псува, обижда и съска на подчинените си, подло, лъжливо същество.

При това повече от половината от тяхивъобще нищо не разбират от икономика, ыинанси и счетоводство. Тъпи са.

Така е ,но в днешно време и здравето е пари!!Без пари ще си умреш като куче,а с пари ще си купиш и здраве!