17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бях ДИСКРИМИНИРАН по възраст от колеги който съм обучавал пот давлението на н-ка , който многократно съм спасявал за неграмотните му решения !

В случая, най-добре е да си педал.

А ако съм дискриминиран за това, че съм бял хетероскесуален мъж и всички - жени, малцинства било расови или сексуални имат преимущество пред мен брои ли се?

Deus Vult

Това да не е поредното проучване с цел прокарването на ИК?

Ами, ще се жалвам на Арменския поп.

Ще уволня този който се опитва да ме дискриминира , то е ясно :)

Разбирам хумора ти! :-)

Ще напусна незабавно! И ще ги накажа, като ги оставя да се оправят без доказано добър специалист, защото имам самочувствие, увереност и достойнство. Но защо този отговор го няма, явно искат да ни внушат, че трябва да търпим или да се обадим на БХК, за да ни бранят уж правата. А най-смешни са тези, които обясняват, че са дискриминирани, защото заплатата им е ниска (според тях). Ами като сте толкова добри професионалисти, напуснете веднага, ще си намерите бързо нова работа. Но е по-лесно да се оплакваме като жертви с надежда да ни се даде нещо повече, без да се напъваме.

Имаш много да патиш ! Твоя "сценарий" го пробвам от 40 години по цял свят. Запомни от мен - говедо от 'ценз' не разбира ……. !

Ми като чета статиите които публикувате по въпроса ми се струва че докато има далавера "дискриминираните" си траят, а когато "дискриминаторът" насочи интересът си към друга личност "дискриминираните" надават вой до небесета че са си траели само защото ги е било страх... че ще загубят привилегиите си.

А защо няма отговор "Ще напусна" ?

Два шамара и дискриминацията свършва ! Вадим си хляба от едно място !

Каква дискриминация,какви пет лева? Ако имаш свестен шеф (ако нямаш - няма за какво да говорим...), на него хич няма да му пука какъв цвят си и в какви дупки си бъркате с другарчето!