Как САЩ искат да натиснат Китай в борбата против климатична криза

Вашингтон обмисля въвеждане на климатични мита и тарифи, с което да стимулират намаляване на китайските въглеродни емисии от металургията

Обратно в новината

Коментари - Как САЩ искат да натиснат Китай в борбата против климатична криза | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това САЩ е Зимбабве с фалирала фондова борса. Утесняването му засега се плаща от населението вътре и по малко от клановата автокрация. Но цената за последната расте всеки ден и зануляването е неизбежно.

„Няма друго, от което международният евреин да се страхува толкова много, отколкото от истината или от някакъв намек за истината за него или за неговите планове.“ Хенри Форд старши, „Международният евреин“

Ще си натискат КРЕДИТОРА? Лоша, много лоша идея... Да не вземат китайците да натиснат....

"да върнат преговорите в правилната посока"

Американсерите защо постоянно "натискат" някого из целия свят "в правилната посока"? Някой ги е назначил за световен жандарм, що ли? Своята си кочина защо никога не гледат, ами постоянно се месят на суверенни държави?

От книгата „Конспиративната йерархия: История на Комитета 300“ от д-р Джон Коулман (бивш агент на ЦРУ), публикувана през 1993 г. (Публикувано през 1993 г.) „Поне 4 милиарда „безполезни ядящи“ ще бъдат елиминирани до 2050 г. чрез ограничени войни, организирани епидемии от фатални бързодействащи болести и глад. Енергията, храната и водата ще бъдат поддържани на жизнения минимум за неелита, започвайки с белите популации на Западна Европа и Северна Америка и след това се разпространява към други раси. Населението на Канада, Западна Европа и Съединените щати ще бъде унищожено по-бързо, отколкото на други континенти, докато световното население достигне управляемо ниво от 1 милиард, от които 500 милиона ще се състоят от китайски и японски раси, избрани, защото са хора които са били регламентирани от векове и които са свикнали да се подчиняват на властта без въпроси.“ (стр. 105) За хората, които притежават и управляват планетата, човечеството се превърна в мъртва тежест, освен като слуги и секс роби. По-долу, Коулман описва края на играта на covid: Завръщане към феодализма, при който един милиард души ще служат на свръхбогатите. „Неелитните маси ще бъдат сведени до нивото и поведението на контролирани животни без собствена воля и лесно регламентирани и контролирани.“ „Бракът ще бъде забранен и няма да има семеен живот, какъвто го познаваме. Децата ще бъдат откъснати от родителите си в ранна възраст и ще бъдат отглеждани от настойници като държавна собственост.“ Д-р Коулман обясни още: [Целта е] Едно световно правителство и парична система от една единица под постоянни неизбрани наследствени олигарси, които се самоизбират измежду своите числа под формата на феодална система, каквато е била през Средновековието. В тази единица Един свят, населението ще бъде ограничено от ограничения за броя на децата на семейство, болести, войни, глад, докато 1 милиард души, които са полезни на управляващата класа, в области, които ще бъдат строго и ясно определени, останат като общото световно население. Няма да има средна класа, а само управляващи и слуги. Всички закони ще бъдат уеднаквени под правна система от световни съдилища, практикуващи един и същ унифициран кодекс от закони, подкрепени от полицейски сили на Единно световно правителство и обединени военни сили на Единен свят, за да прилагат законите във всички бивши страни, където няма да съществуват национални граници.

Биологичните лаборатории на САЩ, които създават различни видове оръжия, са разпръснати по целия свят, има ги и в Украйна, това заяви кандидатът за президент на САЩ Робърт Кенеди-младши. Кенеди-младши призна съществуването на биологични лаборатории на САЩ в Украйна Политикът уточни, че принадлежащите на САЩ лаборатории за разработване на биологични оръжия се намират в различни страни, включително в Украйна. „Нашите лаборатории са разпръснати по целия свят, в Украйна и така нататък, разработвайки всякакви отвратителни биологични оръжия“, каза Кенеди в интервю с американския предприемач и милиардер Илон Мъск като част от събитието Twitter Spaces, което беше излъчено по социалната мрежа, собственост на Мъск. Кенеди-младши разкритикува и главата на киевския режим Владимир Зеленски. „Той е комик. Не искам да кажа, че това е лошо, но означава, че той няма опит в политиката“, каза Кенеди-младши. Кандидатът за президент на САЩ заяви позицията си в полза на бързото регулиране на конфликтите на САЩ с Русия и Китай. „Лудост е да влизаме в конфликт със страна, която има толкова много ядрени оръжия, колкото ние“, добави политикът.

Цитат: "Годишните емисии на въглероден диоксид на Китай са повече от два пъти по-големи от тези на САЩ." Население: Китай е над 4 пъти по-голям от САЩ по население. Извод: На глава от населението САЩ замърсяват с въглероден диоксид два пъти повече от Китай. Въпрос: От тези факти кой на кого трябва да налага еко-санкции?

Китай от години не купуват щатски дълг а го продават като луди

Че това изненадва ли те? Има ли в нещо фащ да не са лицемери? Имаше една статистика за 10 най-замърсяващи компании в света и 6 от тях бяха американски. Първия документ в насока за опазване на климата е договора от Киото и познай - фащ не го подписаха. Щото им вредял на икономиката. Мислиш ли, че американците плащат еко квоти като държавите в ЕС?

ГЛУПОСТ- ТОВА Е щото ги е страх от конкуренцията.

Ами да вземат да подкрепят и поощрят производството в зелена Европа! С тези цени на енергията освен да се опичаме на слънчевите панели и да се бесим на ветрогенераторите не ни остана друго. Абе като пътувам из средните щатите и пече и духа яко, а не виждам почти никакви панели и ветрогенератори … та се чудя да не би под земята да ги крият хахаха

ㅤ

Каква криза??? :) :) :)

Ал Гор говореше как ще се сварим като жаби в тенджера, Не се сетиха! Сега вече ще въздействат на Китай! Късно е!

Без кръчмаря! Няма значение какво е населението, а държавата и количеството замърсяване. Ама така става като хора с 7 клас се изявяват по форумите.

Да се чете САЩ искат да натиснат джендър задник на малката китайска пишка...

Моля козяшки тролове и дебили да не се изявяват с научни претенции че правят за смях Господарите си и ще им намалят центовете. Естествено е че всичко е на глава от население. Че 4 пъти повече население, произвежда 4 пъти повече. Но го прави с два пъти повече емисии само. Т. Е. По напред са от ФАЩ. Дебилните козяшки тролове не са ли ви учили в първи клас че не се сравняват ябълки с круши и че преди да сравняваш трябва да подведеш под общ знаменател? Не? Бях сигурен, на специална селекция от Козяк са най дебилната и проста част на обществото с най голямо самочувствие, че нормален човек няма да троли за Козяк.

А дебилщината 3000 кубиков да е еко, а 1400 да е замърсяващ? И двата мотора работят около 3000 оборота. И при двата са еднакви смесите въздух-гориво....

Климатичен кризис няма! Той е измислен за да принуждава ограбва и подчинява хората към идващата диктатура! Измислен е от същите тези които издигнаха бандита Зеленски в икона на демокрацията и мира!Същите тези които извращават младите с курвенските си разбиране за пол! И тези които крещят че трябва да се защитават Европейските ценности!!

Обикновен по дал си

От това което прочита някъде видях че по малките държави трябва да инвестират във по развитите държави зелената енергия малките трябва да плати на запада да се преобразува в зелена енергия но по добре е малките държави да инвестират в прехода на Китай отколкото на запада ще е по добре за развитието на света САЩ търсят спонсори за тях защото не могат да вземат още и още кредит прекалено много им стана