Как квантовите компютри ще преобърнат икономиката ни

САЩ и Китай вече се надпреварват към достигането на квантова икономика

Обратно в новината

Коментари - Как квантовите компютри ще преобърнат икономиката ни | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупости на търкалета. Решенията за съдбата на света винаги са боли в ръцете на шепа хора, които не се интересуват от изчисления и предсказания, а от интереси и заграбване на ресурс. А иначе светът никога не е разполагал с подобен изчислителен ресурс и знания както днес, но това не виждам да ни прави по-умни и добри, напротив всичко изглежда, че отива по дяволите

съм казал, че цената та битият кон скоро ще е Зеро, ама сега никой не вярва! А ще е зеро най-малкото поради факта, че едва 5-10% от хората се интересуват от тази нова пирамида, а пък от тях - едва ли има и половината да се вложили и 100 лв, а в същото време леб в магазина не можеш да си купиш срещу бит кон!

Важното е да се разкарат дългите комунисти.

Е сега си е друго. Всяка врачк може да предскаже бъдещето а Квантовия бързак ще обясни научно миналите човешки постижения предопределили бъдещото самоунищожение на Планетата от Спер-Гения на човека. Колко време остава до унищожението, какво е сметнало Квантовото чудо ако не е избягало ужасено на светлинни години от човешката простотия

Aз до сега не съм видял компютър миньор, компютър земеделец, компютър животновъд, компютър механик. Ама нали съм необразован та не знам че всичко било само софтуер

Stan Stan

"10% от произвеждания на планетата ток отива за центрове с данни и суперкомпютри" ?? Нещо не ми изглежда вярно. Суперкомпютрите са няколкостотин на брой. Чак пък 10% !? .

Квантовата компютри са още в примитивна форма . Решенията на задачите са около ама не съвсем. Т.е. вероятно е ама не е сигурно. С такъв компютър можеш да смяташ обема на басейн и да получиш рожденния ден на прабаба си. При такава точност предпочитам дигиталната икономика пред квантовата. Поне си на ясно какво получаваш. Квантовата ще има още доста да се усъвършенстват докато започнат да се ползват за стандартни изследвания.

... трябва да си наистина НЕУК и НЕВЕЖ дори само за да произнесеш думите КВАНТОВ КОМПЮТЪР!

... или казано иначе - пуснаха Ви поредната безумна словоблъсканица като "невронна мрежа" и Вие почнахте в безумно невежество да я повтаряте! Учете говеда, учете, че Ви правят на луди от храната до "кацането" на Луната и Свинската "чума" !

Нашата т.е. на България, икономика не можеш да я преобърнеш дори и с отвъд-квантови процесори.

В САЩ НЯМА зелена вълна. Всеки ден стават дебилни катастрофи от спрял трафик на всеки светофар. В САЩ е луд късмет да минеш на три поредни светофара. Тази компютърна с-ма работи с дискретни инт. схеми и софтуер на ниво Windows 98. Щели алгоритми да изчисляват...

и още как. Най-големият проблем е, че квантовият компютър не "плюе" еднозначен отговор, дори и на най-простите задачи. Повечето от "изчислителната мощ" отива при алгоритми за увеличаване на вероятността за "точен отговор". За него 2+2 може и да е 4, но може и да е 8, 34 или каквото се сетиш. Но от друга страна някой Бай Хой ще се изтъпани и ще каже: "Икономиката нарастна с 43%, щото така го изчисли квантовият компютър".

До всеки квантов компютър ще има равин....който ще хвърля боб и ще гадае ....решението на изчислението.

" .... ще могат да правят и ПРЕДСКАЗАНИЯ на фондовата борса". :))))))

Ние едни плочки не можем да наредим, сега и квантови копоти, вероятно предложени от мария габриел! А може вече и да сме ги въвели.Дет съ вика започнахме с Търговския регистър и с НАП. Сиреч видими гробарски резултати!

Ичкията и салатката ми по никакъв начин няма да се повлияят от квантовите компютри, така че конкретно на мен ми е през члена.

дир-ника изсра новина !!! ха ха ха

икономиката на тези които я имат. Ние в БГ икономика нямаме, тоест няма какво квантовите машини да "преобърнат".

веднага се хванах че ще оправи нашата икономика ... според заглавието де . Мдааа , така звучи !

на българин ли се правиш?Вашата икономика те существует

да,комунистическата икономика я няма вече и тия които само нея знаят така си мислят но и ние си мислим,че същите тия екземпляри ги няма вече-история са

Прочети пак какво е копирал гогов гуглето. Ние старите, се наслушахме на същите бълвочи по времето на соца. Хайде, хващай се за мотиката и не се прави на много отворен.

Веднага си личи, че този който е писал това, нищо не разбира и приказва на едро общи приказки.

Като гледам коментарите, Бай Ганя желае да остане в каменната ера.

Бай ти Ганя трезво преценява, каква ще е файдата за обикновения българин, а и за обикновения човек също! Тези приказки в стил "всичко за благото на човека" са толкова изтъркани и лицемерни, че само идиот може да им се връзва! А нали и Земята е пренаселена!

добре знае, че понякога ти изяждаш мечката, но по-често мечката изяжда тебе...

Квантовите компютри не могат да оправят нито земеделието, нито екологията, да не говорим за морала и демографията.

Това не трябва да го позволим! Ако се въведат тези камфютри, ще ни хакват не само през микровълновата, но и през бойлера. Аз съм категорично против!

Копай на село и не пипай клавиатурата. Единствено квантовите комп могат да гарантират непробиваема защита.

Колкото сегашната цифровизация направи икономиката по добра,така ще е и с квантовите компютри... В България специално масрафа ще е същия!

И недей бра гайле за България!Ние сме в Европейският Съюз

То ако с хвалипръцкане вървяха нещата напред......

.. това че ти си лузер не означава,че другите не искат да успеят някъде и някога, а дори и да не стане все пак са опитали за разлика от такива като теб

Икономика,икономика,икономика и пари,пари,пари,пари,пари,пари..... Това е важно за политиците по света,нищо друго! Пари и икономика,материализъм и никакъв морал!

квантовите компита ще направат икономиката по-квантова...

Или по-квалитетна.

Супер! Страхотно! Докато не спре токът.....

.. кризи в икономиката. Те не само, че са прогнозуруеми, но са упваляват ит Дебелите финансисти. нали така чрез разбъркване на пазара обират народа и после големите банки изяждат малките. така, че с квантовите компютри ще могат по добре да си инициират "кризи".

Българите така ги мързи, че никакви квантови компютри не могат да ги преобърнат.

И в това ни е СИЛАТА!

всеки съди по себе си но поне не пием шампоани за вана

боко ,купувай!

ама те ще докарат и квантови вируси... и много други квантови проблеи..дето ковек е все по трудно да овладее, ще трябва да се ориентираме към квантуване или ако не можем, да ни махнат просто!

( с изключение на КРАКВАНЕТО НА БИТКОЙНА, за което трябва изчислителна мощ ) Не изчислителната мощ е проблема през решаването на тези проблеми а ПРОГРАМИРАНЕТО...

Статията е толкова смешно особенно заглавието и! Все дено това ще промени умрялата ни икономика, хахахахахах! С квантов и без квантов компютър Българийката е умряла, тя вече е някъде на страни от целия иономически и научен поток. А особенно като си избирете още 1 път тиквун мутростански и ще е втасате булгарчета!

"Българийката" комуноидна ватенко си е жива и след вашето изчезване ще става все по-добре и това е огромната ви мъка продажни селски изроди

Разбрахме, че в България се разработва суперКомпютър преди 2 седмици и осъмнахме с хакнат НАП. Не ми се мисли, ако докарат едно такова (квантово) чудо...

От много години дрънкат постоянно за този квантов звяр, но никой още не го е видял. Забравихте май да напишете, че всичко това са само теории, недоказани

А защо четвърт век и вече тук, никой нищичко не пише за Сашо(Нетеза) и за Драгалевския гърбат @й дук?

Много дебилна статия ми изглежда тази, но знам ли?

ДАже силно дебилно-малоумна, в най-добрите традиции на дир-а.