17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да ям 180-205г протеин на ден и въглехидрати не повече от 25 грама на ден за да съм здрав и да не ме пребият някъде. Това са 600-800 грама месо на ден. Или 28 яйца. Е как да стане?

Питате как да намалите въглеродния отпечатък на храната? Много лесно. Следвайте тези три лесни стъпки: 1. Престанете да четете глупостите публикувани във "социалните мрежи". Изтрийте си всички профили във фейсбук, твитер, инстаграм и други подобни сайтове. Всичко което се публикува там е боклук който само трови вашия организъм и съзнание. 2. Игнорирайте тотално всички новини, мнения, интервюта, бележки, съвети и предупреждения от създания подобни на Грета Тумберг, екоактивисти, зелени защитници, борци за социално равенство, протестъри срещу замърсяванията и всички други подобни шарлатани. 3. Яжте и пийте всичко което ви харесва, и колкото ви харесва. Не вземайте под внимание чужди съвети за храненето си, с изключение на тези на лекарите, но и с тях внимавайте много. Ако следвате тези три лесни съвета, то ще имате спокойно, лесно и природосъобразно хранене. Запомнете че организма на човека знае най-добре какво ви трябва.

Пълниииии глупостиии!!!!

Аз въглеродни отпечатъци не оставям, само л-няни!

То без месо, без месо и накрая вземе та стане педал. Айде у лево веган-гей.

Тези препоръки са хубави, но не заради "въглеродния отпечатък". Не е хубаво да се консумира много месо, трябва да има дни в които не се яде месо. Едно че месото не е толкова полезно и освен това е тъпкано с антибиотици и химикали. Газираните напитки изобщо трябва да се избягват, защото са пълни със захар и химия.

Още по- добър резултат ... ако не дишате .

Някакъв веган е срал под формата на статия!!!! Ще не вземете да се изселите в джунглата да пасете там!!!