Коментари - Как да инвестирам в имоти, без да ги притежавам? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно същото не го ли пускахте оня ден, само че не за "непритежаеми имоти", а как да сме били инвестирали 50 кинта?

Като си направиш лоботомия ...

има само информационна цел и никоя част от него не може да бъде тълкувана като оферта или покана за сделка.....хм...кого лъжете мили мошенници? Та този материал си е именно реклама с цел покана към сделка. Наивникът с реалните пари да си ги даде срещу обещание...и забележете....абсолютно необвързващо за печалба. Можело да има плюс процента, ама можело и да пропаднат парите ви...най-вече. Те ,милите,не носят отговорност..вие сами сте се набутали. По фантастична схема няма измислена...Този с парите е с нула гаранции ,а те с нула отговорност..имат задължение само да вземат парите и да имитират дейност...с точно тези пари ..па каквото стане, винаги са на плюс

Ако случайно има някой, който не го е гледал това от South Park - https://youtu.be/Y3AM00DH0Zo

Истината е че до половин година с края на войната пазара на имоти ще излезе от затишие и ще тръгне рязко нагоре Все таки лихвите все още са на старото ниво Сещаш се

….или как най-лесно да загубим едни пари.

Как да инвестираме имоти в крипто. как да инвестираме крипто в имоти. И най-вече как да инвестираме в крипто-имоти.

Първата си сделка с недвижими имоти като агент направих на 3.окт.1991 г. От тогава до сега се занимавам с това, като изключим, че проектирам и преподавам. От 1999г. извън България. Моят съвет е простичък: Осланяйте се единствено на собствената си интуиция и купувайте само, ако имате нужда или идея, как да управлявате имота! Не се е родил брокера или медията, които мислят за вас! Прогнози не давам, защото и аз съм се набутвал два пъти! П.с. Приятелите може и да са фалшиви, но враговете винаги са истински!

Това по какво се различава с Ало - измамниците?

Купуваш имота със заем с "изгодни" лихви. След 2-3 г. вече няма да си собственик на имота, банката ще го е взела, а ти ще продължаваш да дължиш остатъка от кредита.

Едва гимназия завършило, обаче "инвестира" в недвижими имоти...

В чужди ръце само оная работа се уголемява.

Ха-ха...блестящо изказване :)))))

А, Милен Велчев не е съгласен. Много неща се увеличават в чужди ръце, например дългът. Миленчо така го суопна дълга, че го направи почти двоен.

Те и в Турция хората са инвестирали в имоти и сега притежават само купчина тухли... Не разбрахте ли, че тази мания свърши? Вече трябва да си психо за да инвестираш в имот, в който не живееш...

Зависи от пазара. В България той е много сбъркан. Сега се правят по- лесно пари, като използвам волатилността на основните валути долар и паунд. Като скочат лихвите по Депозитите, ще държа парите на депозит. Цените на имотите в чужбина вече отиват надолу, значи скоро и в България.

Това са тъпотии,ако има някой да се хване. Няма универсална рецепта. То ако имаше всички щяхме да сме богати.

А как да притежавам имот без да инвестирам?

Имаше един на времето, продаваше по 1 м.кв докато събереш за цял имот. Изчезна с парите, преди някой да е успял.

Много лесно. Като си го купиш. Само да не се объркаш да си мислиш, че това е достатъчно да го кръстиш инвестиция. Както правят почти всички, дали пари за жилище, което нито ползват, нито отдават под наем. В този случай "инвестицията" е 100% разход. А и надеждата за спекулативна продажба в бъдеще е бая имагинерна. Защото е функция от много рискове. Я ще се спука имотният балон. Я ще вдигнат "до небето" данъците за такъв тип имоти. Я, не дай Бог, тресне, както в Турция. И сигурните пари, затворени в недвижима собственост взели, че дали фира.

Точно сега в тези смутни времена да инвестираш в имоти е все едно да инвестираш в криптовалути - и в двата случая инвестираш в пирамиди. Въобще пък не искам и да си помисля какво би станало, ако тресне дори едно слабо земетресение от втора-трета степен.

Ми инвестирай в имоти като мен, на места където няма земетресения - толкова е просто, пич ..