Коментари - Как би ви се отразил едноседмичен отпуск без интернет? | Бизнес.dir.bg

Коментари - Как би ви се отразил едноседмичен отпуск без интернет? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Би било голям стрес, но пълен релакс" Що за идиотски отговор е това? Хем е стрес, хем е "релакс". Отчайващо неграмотни сте. Липсата на интернет не е никакъв проблем за нормалните хора. За зависите - сигурно е.

Явно сте ганьовци никога не излизали от селата. Но вече 21 век...2023 година вече абсолютно всичко е интернет... А не само социални мрежи....ама ето колко ви е капацитета на мислене. ПРОСТИ БЪЛГАРИ

Да питам селяците дето трият мнения, защо мнението на този педераст не е изтрито и си стои тук при положение, че е в разрез със самите критерии на модераторите и в него се съдържа отявлена расистка обида към цялата нация на етническа основа. Вариантите са два - или автор на коментара е някоя мъжка ку-рва-трол работеща в Дир-а и по този начин стимулират коментарите или автора на коментара е свещен трол-ку-рва работеща за Посолството или някое НПО. В Дир-а са изключително докачливи щом се напише абревиатурата НПО. Коментарите, които я съдържат веднага се трият, за да не се развали рахата на пиявиците и нищоправците от нароилите се смрадливи НПО-та.

Интернет и социалните мрежи са един вид зависимост както дрогата и алкохола. Зависи от психиката и волята на всеки да каже стоп на тези неща в даден момент. По-старото поколение не сме толкова зависими, защото си спомняме живота и преди интернет. Можем спокойно да отидем някъде за седмица без да имаме нужда от интернет и Фейсбук. Отиваме на палатка край язовира или на някоя вила в планината. Една седмица чист въздух, хапване, пийване, излети сред природата, разходки в гората, бране на билки и гъби, лагерен огън ,песни, игри на открито и закрито, барбекю, карти, социално общуване лице в лице, други приятни занимания и тн. Идилия. Мнозина обаче са облъчени и като зомбирани от телефоните и модерните технологии и са в силна зависимост от тях. Към тях имам съвет да излизат по-често с приятели, но да държат телефоните си в джоба, а не в ръката. Да си вземат домашен любимец, да отглеждат цветя, да прочетат някоя книга (ох колко еретично звучи) и така ще видят, че може и без телефон.

не седмица, а две ми се е случвало, по време на екскурзия в чужбина, като се върна няколко дни се чудя какво толкова ми е харесвало в интернет, после отново се връща зависимостта, ставам сутрин и първото нещо е да вляза в интернет

Статията натрапчиво внушава, че овцата не може да живее без интернет... Да се чуди човек, как само преди 20 г. сме можели. Събудете се овци и излезте от матрицата.

Купи си едно тесте хартия А4. Напиши на ръка "Офце, събудете се! Нямате нужда от Интернет!" и отиди да ги раздаваш на ъгъла. Тука малко издишаш... :))

Тебе те знаем, че си дежурен трол и живееш в интернет. Не, направо оцеляването ти зависи от интернет. Обаче мислил ли си кво ще правиш, когато дръпнат шалтера? На нещо друго освен тролене способен ли си?

99 процента от публикациите в интернет са лъжи, измами, подвеждаща информация,така че по добре ще е без интернет..ю

А защо няма отговор - нямам никакъв проблем да съм няколко дни без интернет. Не съм от пристрастените към него.

"Много би ми се искало да се случи наистина" АМИ, какво ви пречи?!?

пропуснат отговор: "ще ми се отрази прекрасно. който иска да ми звъни на мобилния, може и да му вдигна, смартфона го забравих, за таблета не остана място"

Всичко е интернет, дори пазаруването ни е включено в интерната. Банкирането ни е вече онлайн.