Коментари - Къде отива руският петрол след европейското ембарго? | Бизнес.dir.bg
назад

Къде отива руският петрол след европейското ембарго?

Повечето от насочения по море към страните членки на ЕС руски петрол, или 160 000 барела от общо 230 000 барела, е внесен в България

Обратно в новината
| Редактор : Надежда Христова

Коментари - Къде отива руският петрол след европейското ембарго? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изобщо не е необходимо да отива някъде, петролната газодобивната промишленост и без това ангаожират малко хора в непривлекателни райони. Просто консервират полето и толкова.

Не се притеснявайте ще си намерят пазар.

Можеш да наложиш ембарго,върху вноса на краен продукт-прахосмукачки,бисквити,леки коли и т.н.Да налагаш санкции обаче, върху внос на суровини , е все едно да се бориш с вакуума в природата.Все ще ги иска някой друг,ако ти си нацупения.

С други думи Путин духа нефта.

Както консервираха Северен поток 2?

По-горното е малоумно.... Колко икономики си направил?

Не ги мислете Руснаците. Те имат всичко. Ние ще ближем рани ,заради алчността и тъпотията на евриГей лидерите ни.

Ще го качват на кораби в Мурманск и ще обикалят половината планета да го закарат в Индия. Ха ха ха ха

В хамерика и после я продават в Европа тройно! Ако не ви е светнало, са ви светна!

Предай много поздрави на учителя си по икономика, в средното училище.

Това "всичко" не е руско, а на колонизираните от Москва 160 "индиански" племена.

Защо цените станаха 5-ни щом всичко е наред във ЕвроКенефа? Няма торове за новата реколта, а това означава много лоша реколта тази година. Някой може ли прогнозира цените на хранителните продукти до есента? Сега ЕЦБ печата огромно количество евро за да компенсира инфлацията и високите цени на енергоносителите. Това е цъкаща бомба.

Че кой се е загрижил толкова за руския петрол...

Не отива никъде. Оня ден анонсираха, че добива е намален с около 50%. Дори в китай си уреди дългосрочно доставки на газ и петрол от други държави. Въпреки че продължава да купува от русия. Въпросът е какво знаят китайците, за да се застраховат с алтернативни доставки.

Когато господ раздавал акъл, руснаците били на учение. Спрял се на моста да ги чака, а те форсирали реката. Та в Русия всичко има, а акъл - нема.

Дето на всичкото отгоре не прави разлика между златна руда златоносен пясък концентрат и злато.

Да се чете : Мерките са пряко следствие от западната агресия срещу Русия.... Аман от мисирки и спуснати статии

На никой не му пука къде отива Роския петрол. На нас Българите ни пука колко струва сега и защо е скъп. Шибайте си санкциите които работят срещу нас самите защото сме налапали члена на чичо Сам.

Никой умен не залага на един източник. Индия например по закон могат да внасят до 25% от един доставчик. Само в Радева България резидентурата смята, че един източник е най-надеждната формула.

Козяшките трол-педали разбират от всичко. Ха ,ха, ха.. Затова са на заплата. Сега могат да си купят само дамски превръзки със хонорарчето от продай България.

Образовай се, консервиране е възможно. Обаче, подновяване от консервиране е равно, на нов сондаж с ново оборудване. Дето НИКОЯ водеща западна фирма няма да достави оборудване, не и докато РУсия не се признае за победена и съгласи да плаща примерно 50% от приходите си с репарации. Такава операция струва десетки, стотици милиони УСД. Русия наруши всички веконвни икономически правила, само кеша ще важи за нея. А тоя бизнес без гаранции и банкови услуги - заеми, удостоверения се движи 10 пъти по-бавно, както в средновековието. Русия сама се закопа. Нормално, войната винаги срива търговията, когато крадеш и убиваш, никой не право бизнес с теб, щото сега украинци, следващия път той е убивания и краден ...

Как е скъп, когато цената му е паднала на 43 долара? Беше 100+

И после, защо не ни уважават…

А ти си предприемач - трол! Имаш тролферма и си тролиш сам :)

От прекрасната Русия ли пишеш?

Една част го копуват американците и го продават на простите европейци

Капейки акончили ?

Я кажи колко от планетата обикаля американския газ да стигне до Европа

на бензиностанцията или в супермаркета - лично се убеждаваш в това, нали? Тъп, вмирисан духач...

На колко го купува рафинерията и на колко ни го продават по бензиностанциите са съвсем различни неща.

Забрави да кажеш че си педераст.

Болномислещ си

Много анализ много нещо. Голяма грижа за руската мафия. Живи да ги ожалим…. Ето какво казва света - За световната икономика Русия не съществува. https://foreignpolicy.com/2023/01/19/russia-ukraine-economy-europe-energy/

Не ,от рашка говнашка пиша,от фабриката за руски тролчета педерастчета...

А пък аз не се радвам, че колонизирахме такава проста мръвка как г-н Фактология

Пиздимир вулвин маха нервно с ръчички, тропа с краченца и подскача с цели два сантиметра нагоре от яд ,че вече никой не го бръсне за слива!

Голяма авария в пакистанската електрическа мрежа предизвика прекъсване на електроснабдяването в цялата страна рано сутринта в понеделник, съобщи федералното министерство на енергетиката, цитирано от "Ройтерс". "Според първоначалната информация около 7:34 ч. (местно време) националната мрежа претърпя загуба на честота, която причини голям срив. В ход са спешни действия за активиране на системата", се казва в изявление на министерството. Токът e прекъснал във всички основни градове, включително в Карачи, Исламабад, Лахор и Пешавар, пише БТА. Министърът на енергетиката Хурум Дастагир обясни по "Гео ТВ", че колебания в честотата на напрежението са се появили в южната част на страната при включването на системите сутринта. "Имаше смущения в напрежението и системите бяха изключени една по една. Това не е голяма криза", увери министърът, добавяйки, че електроснабдяването в някои части на Пакистан вече се възстановява.

Аман от дебили като русоробите!

...една част го кОпуват... Къде ви намират такива неграмотници в тази фабрика за руски тролчета педерастчета? То ако ставахте за нещо нямаше да бъдете руски тролчета педерастчета де!

А бе що си се загрижил за руснаците? Що не си гледаш кочината в която вигитираш.

А цени няма никъде, да заменили са руския петрол с друг, но на каква цена? И кой всъщност я плаща тази цена? Пак народа е изтупван, като бръшян чувал. Е то по тази логика, всичко от всяка държава може да се замени, когато други са платците... . Голямо постижение, няма що!

Копуват викаш…

Забравих да кажа ,че си педераст!

Какви са тея статии бе ватници? Имам чувството, че някой петокласник от руското училище ги пише…

Късат ми гъза манафите, всеки ден, всеки час

Европа минава на ЕКО-транспорт !!!! К О Л Е Л О !!!!!!!!!! ТИР-колело , АВТОБУС-колело, КОЛА-колело, ЛОКОМОТИВ-колело ....... Само И само ДА НЕ СЕ КУПУВА ПЕТРОЛ ОТ РУС.....?????? Сами се затриваме ЕХООООО ВИЖТЕ ИЗВАДКИТЕ НА АМЕРИКАНСКАТА ЕНЕРГИЙНА КОМПАНИЯ --по време на ВОЙНАТА са КУПУВАЛИ 500% повече РУСКИ ПЕТРОЛ !!!!!!!! --добрите американци МОЖЕ да купуват, Европейците НЕЕЕЕЕЕ БУДАЛИ>>>

Трябва да ни интересува?!!

Как къде?! Пак в Европа. Както нашето оръжие индиректно стигна до Украйна, така и руските горива индиректно стигат пак в Европа.

Като цяло може да го продават но под 60 долара за барел ...няма ембарго ,а пределна цена ....скоро ще бъде разгледана по ниска щото петрола падна като цяло

Ти снощи пое цели 5 кора и ги задоволи всичките - анално и орално !