Кабинетът прие нова методика за изчисляване на линията на бедност

С приемането на новия нормативен документ се създава устойчивост на политиката за финансова подкрепа за хората с увреждания

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът прие нова методика за изчисляване на линията на бедност | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Измислиха го прасетата: линията на бедност щяла да се определя ежегодно баш до 31 август когато обезценените вече " повишения" на пенсиите са влезли в сила. С тия с добро няма да се разберем, срещу тях трябва с всички средства. НАРОДЕ????

Купчина неразбираеми думи, само дето не разбрахме каква е методиката?

бюрократична!

изведнъж 2 милиона Българи се почувстваха не-бедни :)

С новата методика бедни няма да има.

и тая методика ли ще е секретна ?

... А бе като в туземския виц: 'шушу-мушу' .... 'шушу-мушу' .... и хоп - народа пак в казана .....

За да е съвсем "вярна" да я определят между 240–те търтеи.

Ежегодно на 31 Август ще разбираме колко сме бедни. Чак след година ще знаем какви мизерни и сме българите ПК новата по точна методика. След всички избори !

Линията на бедност = депутатска заплата!

Докато системата устойчиво генерира фалшивите инвалидни решения, то хората с увреждания и тези изритани от системата ще продължат да страдат.

Системата е направена да държи бедните по-бедни а богатите по-богати нема средна класа вече имаме на ръба на оцеляването, ала-мизерстващи и супер богати струва ми се че това цялото нещо се прави само и само за да имаш по-големи проблеми и да не се замисляш реално какво правят онез 240 и техните прятели така де ако по цял ден мислиш как да закърпиш месеца и от кой магазин да си купиш боб на примация обикновенно не ти остава време че да се запиташ аби тия там кво правят, що не оправят Х и защо в момента Y е така

100+!