Кабинетът отпуска еднократно по 300 лева за отопление на около 50 000 домакинства

За получаване на парите не е необходимо да се подават документи, каза вицепремиерът Лазар Лазаров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаме АЕЦ, гори, води, въглища и т.н. и искат да ни убедят, че сме енергийно бедни. Мамицата ви продажна!

Скоро ще ни продават на цените, на които се продава електронергията в цяла Европа. Та зорлем ще ни направят енергийно бедни. :-)

Ние сами ще си го продаваме. Просто ще им отчисляваме комисион, задето ни рецитират евродоларови ценности от сутрин до вечер по телевизията.

Нефтопреработващият завод ISAB в град Приоло в Сицилия, който принадлежи на руската компаиня "Лукойл", минава под контрола на италианските власти. Оокночателното решение за това ще бъде взето от правителството на заседание в четвъртък, предаде изданието "Република".

Русия каза, че повече суровина няма да изнася. Само готови продукти. Тия рафинерии май ще ги преквалифицират на инсенератори, защото в европа освен боклук май друго не остана. Приготвяйте са да ставате професионални клошари - разделно събиране на боклуци срещу жълти стотинки под формата на дигитално евро за следващата ви покупка..

да позная ли от първия път че тези помощи са основно за ромския етнос

и за тъмнозеления.

"ветерани от войните и военноинвалиди." - колко човека са това точно ??

Глиги, ама първо трябва да оцелее и да се прибере с патрица.

Сега е момента да му изработят на Глиги digital twin по постовете му в социалните мрежи.. да не липсва на роднините, а и на широката общественост. Спокойно може да мине по програмата за дигитализация, а после минеков ще го припознае за паметник на бандеровщината в България - виртуалният войник (щото оловен вече има)

ковид войната броим ли я? А тази от черния петък в кауфланд?

ㅤ

Аз искам многократно, всеки месец, в -5звезден хотел, на държавни разноски, с 1500 чисти лева на месец.

Нито Божков ще върне 500милиона от данъци за лотарията,нито Лукпйл ще върне милиардите за трийсет години несъбраните пари от данъци ,които изнасяше в офшорки със знанието на нашите некорумпирани политици.

Айде юруш на инфлацията. :-) Още и още пари се наливат в икономиката през социалните системи. Красота!

Внимавай какво си пожелаваш! Ще вземат да те послушат и ще спрат парите през социалните системи... и ще започнат директно през платежните - C B D C . Идеята на дигиталното евро е точно такава! Да, трябва да се подпомагат слабите. Но трябва да има горен праг. Не може 50% да са социално слаби. Ако 50% не могат да си посрещат разходите, значи има друг много по-сериозен проблем. Не може 50% да се подпомагат да си посрещат битовите разходи. Това е недопустимо. Т.е. не трябва въобще да се стига до тази ситуация.

Теркове са от кабинета!!! Досущ,като хъшовете приютени от Странджата- дават от личните си скромни авоари на някои от бедните за да оцелеят. Браво!

Сакън да не се охарчите.Много ще помогнете! Четох групите, който ще бъдат подпомогнати. Велик ум ги е правил?!?

.... Хайде, циганите и мюсюлманите отново намазаха.

Ей тия лоши промянаджии, как за 6 месеца обедниха българския народ. А при Тиквата - 12 години по улиците и магистралите течаха реки от мед и масло, дори с по някое кюлче вътре в маслото.

Аз искам помощ лятото за охлаждане. Ако не получа, ще го третирам като дискриминация.

Аз на твое място бих се третирал като сварена жаба.

Уйчо, не е шега работата ти казвам. Ние възрастните с кръвното страдаме в жегите. Чакам правителството да се отнесе сериозно, а не да прехвърлят топката след следващите избори. По-став-ка...

подкрепям те!! Даже и аз искам!! нищо, че ме няма в списъка на тъмнозелените жаби!!

50000 гласа, купени с по 300 лева.

Стига с тия помощи бе..Ако ще давате давайте на всички, писна ми от разделение, на тоя ще дадем, на оня няма, на тоя бизнес на оня бизнес, на водивици да на девици не ..

1 кубик дърва ... евала!

Това е помощ, не е отглеждане.

Какво означава "евала" на български?

да не забравите шумкарите

Правилно дрогаре, така се гради твърд електорат от покорни овце. За кого ще гласуват тия 50 000 на следващите избори?

за служебното правителство :)))

цвят или образование

джендър. Новите мерки са на база джендър - всеки сам си ги определя.

Да му еба майката на ЕС като не мога да си платя тока.

Променлив ток - ту го има, ту го няма. Постоянен ток - само го има, без да няма. Тази година, Тоше, променлив ток.. догодина - постоянен.

Хайде пак ЕС ти е виновен, че ти си хаймана. Мизерник.

Като не можеш да го плащаш, ще гориш по-малко ток. Адаптация му е майката. Все едно да мрънкаш, че нямаш пари да си платиш паркинга. Ами вдигаш си колата от там или въобще я продаваш.

България продава Тецовете за 3 милиарда евро ,после 500 години ще купуваме скъп ток от Турция

ако не ти дадат - умираш

Скоро ще има магазини за бедни и за богати.

те вече са тук. Дори на територията на София в едни и същи вериги има заредена различна стока на база покупателната способност на хората в района - бедни райони - бедна стока, южни райони - скъпа стока. Е няма да ти го напишат нали, но можеш и сам да провериш.

Браво! Най-после! На най- заслужилите. Добре че "изкристализирахте " критериите !!!! На още по нуждаещите се ( парламентарно присъстващи) ще се дават храни и ток напълно безплатно. Левски и Ботев сигурно се въртят като вятърни перки в гробовете си като гледат какво се постигна в тая държава.

че съм забравил

Ей сега ако имаше C B D C колко по-лесно щеше да е.. просто с едно копче им сипваме у копанята.. Свùни. Тази година 50 000 догодина 500 000! Инфлацията нагоре и C B D C-та за всички. Следван енергийно бедните, хранително бедните, полово бедните (неудовлетворените), транспортно бедните и т.н.

Много обичам даването на помощи. Взимат от такива като мен и дават на мързеливите отреп.и.

за да върви напред едно общество напред не трябва да има много бедни, но не трябва да има и много богати. Може да има малко по-беднички и малко по-заможнички, но не и в пъти. Може да има много бедни или много богати, но трябва да е за кратко. Иначе има бум.

дето кратат топло и ток им отпуска безвъзмездна помощ

оберат от парите на нашите майки и бащи. Заради тия почти милион паразити, са им такива пенсийките.

Колко струва отоплението на парламента за месец ? Като гледаме как са облечени нашите депутати е поне 22 градуса- нещо невъзможно за много български домове. И насреща- нищо. Докато тези нищоправци, не усетят на собствен гръб какво е на хората, няма и да слязат на земята.

Давай, раздавай, будалите да работят и да плащат данъци, а после имало черна икономика.

300 лева за сезон е да се топлиш със свещ в килер!

Как им се откъснаха от сърцето милион и половина, той парламента харчи три пъти повече за тоалетна хартия и салфетки.

СМС от Манго от факултето: "Нема нужда бате ази крада ток и вода и не плащм нищо давай го на българите дето избират такива бунаци като вази."

ако не изнасяхте дървата ни в чужбина и не затваряхте тецовете и бяхте построили аеца и не бяхте срали в устата на русия сега нямаше да има нужда от тия циркове с раздаване на безплатни пари за оцеляване.. които първо са дискриминаторни и 2-ро са безмислени...

Глупости!

кое е глупости? Цените немски, заплатите източно европейски. За да може сульо да изнася дърва под формата на пелети и да му се пръскат джобовете от кинта? Това ли са глупостите?

То заради близостта ни с русия сме на това дередже! Ако бяхме и изкарали собствен газ чрез фракинг в Добруджа, сега щяхме да сме 100 пъти по добре, ама заради тъпата ти Русия сега нямаме нищо сами!

Добруджа призвежда одна от най-качествените пшеници в СВЕТА. Само идиот или голям продажник би разрешил тази земя да се замърси с химикали.