Кабинетът даде още 35 млн. лева за АМ "Хемус" за участъка до село Боаза

Изграждането на магистралата е приоритет в програмата на правителството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така се отпускат пари- на транжове и при свършена работа!

Севлиево , Габрово и Търново едва ли ще имат много полза от магистралата, като зная колко на север минава трасето, даже може и да загубят заради отклоняването на трафика.

село Боаза..... ? Журналя, журналя....

България ще стане равна на Германия или друга европейска стаана чак когато се построи магистрала Шипка Това е моя критерий. Не знам колко ще го доживеят. Но чак когато се постори таза магистала бихме утвърждавали че сме истинско европейска стана Магистрала Шипка е Русе-ВеликоТърново-СТара Зарора-Хасково-Кърджали-Маказа Като преди тов или паралелно задължително трябва да е гтова и магистарала Черно море: Бургас-Варна.

и магистрала София Монтана видин

Тези 35 млн. лева над планираните ли са? Е, ако е така, Боко Тъпото просто се насра да краде от народните пари. С лека ръка раздава на всички държавни хрантутници, както и политиките, през които могат да откраднат най-много пари - пътища и саниране.

и имаше магистралата стигаше от Вн до Нови Пазар, сег асъм почти на 50 и е малко след Шумен. Знам точно кога ще е готова магистралата - на датата на откриване на първия граждански телепорт. :)

Значи според тебе досега нищо и никъде не е направено?

Що има толкова коли в аварийната лента? Там е незаконно да се кара! Ко праиме са? Сезираме ли Специализираната Прокуратура да установи кой е причинил всични тези МПСта да са там незаконно???? Престъпността гарантирана от ГРОБСП!

в тези региони има много производство и похарчените парите ще се върнат рано или късно обратно в държавата

Сетили се най- сетне. Откакто тази отсечка се превърна в гробище. Паметник до паметник. Както за съжаление е навсякъде в страната ни.

Защо 1км българска магистрала е 8 до 11 пъти по-скъп от 1км германска магистрала?

А, дали е така? Вземи провери, истината е съвсем друга. В България се строят най-евтните магистали. Опорната ти точка не е истина

tonk11

Няма причина. И не е вярно. Ма е лесно за писане и удобно за говорене. Като всичко дето го говори курни.

защото лъжеш

Колко ли катастрофи ще станат и там, след като правилноте фирми усвоят парите?

Боаза е местност, а не село :)

Т.е. 17-18 милки ще се отлонят

Целта е, преди всички парламентарни, общински или евро избори да се открива по една 9-10 км. отсечка от магистрала "Хемус"!

ЩЕ имаме още 9 км след 10тина година, на които да седим в задръстване ли?

след 10-на години ако е на власт серГЕЯ или симпатягата Курни! Борисов за десет години построи колкото тато за 40

АйСя

Това не е голямо постижение

Борисов едва ли е постройл и кенеф през живота си. Добре че има европейски пари за усвояване , че и народа да види нещо. А ако не се "усвояваха " а се харчеха за това за което се дават, да сме забравили за пътно стройтелство отдавна.

Боаза не е село ;)

Влез вечерта в кръчмата да пиеш едно. Ако излезеш жив - ще се съглася. Ама то по тази логика и Перник не е град..

Автомагистрала "Хемус" е път към Ада! Тази магистрала никога няма да бъде като хората. Вечно ремонти, вечно затворени платна, тунели, виадукти и т.н. И това само за 50-60км - София-Ботевград.. УЖАС!!!

Трай, бе! Тези ги е правил Тато. Онзи, дето не можем да му боядисаме направеното.

Моля изтрийте този коментар. Компрометира опорните ни точки.