JP Morgan ще е мениджър по сделката за ЧЕЗ

Еврохолд направи ключова стъпка напред към финализиране на придобиването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не успяха да направят СУПЕРЛИГАТА във футбола, и решиха да си го изкарат на България. :)))

JP Morgan са една от фамилиити илюминати обслужващи 13рептилски фамилии с пиндара на вьрха рептилите сатанисти Ротшилд.Кой простак ги домькна в Бьлгария?Луди ли сте или силно невежи.

Дали ни е питал някой

Кой неграмотен боклук допусна тази сделка?Рептилите сатанисти илюминати Джей Пи Морган и Ротшилд са неразривно свьрзани.Кой идиот доведе тази световна измет в Бьлгария? CO-MASTERS OF THE WORLD - връзки с MI5, Rockefellers, J.P. Morgan, CFR, et. ал. Виктор Ротшилд, който е работил за JP Morgan & Co. и е бил важна част от MI5 (британските тайни служби).

същите са били един от големите кредитори на Третия Райх

ЧЕЗ,ЕВН , ЕОН - Вън !

Юначаго, ЕОН отдавна избягаха, сега и ЧЕЗ се маха, ЕВН едва ли ще издържат много, така че спокойно, скоро ще останат само прекрасни български работодатели, които осигуряват на минимална заплата, работиш и в събота, ползваш десетина дни отпуск на година... Браво много хубав избор. Хем искаме чужди инвестиции, хем да се махат, но знаеш ли, че ако така продължаваме да гоним големите европейски компании една нормална фирма няма да стъпи в България, Ще се напълним с още повече гръцки и турски шивашки фирми, които експлоатират женичките в бедните райони.

Кабалата завладява света

АКО НИ СВЕТНЕ И СКОЧИМ, ЩЕ СМАЧКАМЕ ЛЪВОВЕТЕ, НО НЕ - ГЛЕДАМЕ КАК НИ РАЗКЪСВАТ !! ВСИЧКО Е В ГЛАВАТА ! ЯВНО КАФЪРЦИТЕ ИМАТ САМО ДЕБЕЛИ ЧЕРЕПИ БЕЗ МОЗЪК !!!

Абе те и новата футболна лига бяха мениджъри , ама видяхте какво стана

Нямат край чифутските измами. Бойко и след него потоп. Защо е необходимо държавата да продава най-печелившите структурни звена в икономиката, има ли политик който да даде разумен отговор на този въпрос. Защото сме колония. Колониите нямат суверенитет, те вършат каквото им заповядат. Нека Бойко докато не се е покрил в Барселона да застане и каже кой му нареди?

Какво ли са намислили жидовете от ЖиПиМангал за българската енергетика?... Видно от досегашната им скандална, измамна и препираща парите от корупционна и престъпна дейност - нищо добро не ни очаква...!!! Дааа...!!!

Перфектна далавера. Пазариш печеливше предприятие и пускаш емисия на борсата, все ще се намерят достатъчно шарани да купят акции :)

Хахаха, нещо не разбрах къде е далаверата, би ли обяснил или само си тролиш??

Акциите на Еврохолд на БФБ в момента са 2.48, защо да дам 2.5 ??

Пак ще ни грабят.

Кво стана с оная другарка от Пазарджик (подставено лице на БиБи, Теменужка и мафията), дето ужким беше купила ЧЕЗ за стотинки? Изглежда тук имаме поредния голям скандал и ограбване на населението...

JP Morgan: Името на банката е свързана с няколко крупни скандала. През 2001 г. тя се оказа свързана с банкрута на Enron, най-крупния в историята на САЩ. Заради това бе санкционирана с глоба от 2 милиарда долара, а през 2005 г. плати още 2,2 милиарда за да се прекрати съдебният иск, заведен от инвеститорите на Enron. Тя бе в основата и на финансовата криза от 2008 г., като заради спекулациите с ценни книжа федералната комисия на САЩ заведе към нея куп искове. И след три години бе платена най-голямата глоба в историята от 13 милиарда долара. В средата на 2010 година банката бе замесена и в скандала с измамника Бърни Мейдоф, който неотдавна почина в затвора и беше създал най-голямата финансова пирамида в историята. Той си открил сметка в банката през 1986 г. и я използвал до самия си арест през 2008 г. Финансовата институция била наясно с финансовите измами, които правел, но не искала да губи крупен клиент. И нова глоба - 1,7 милиарда долара. През 2011 г. Управлението по контрол на активите в чужбина наложи глоба на банката за нарушение на санкциите срещу Куба, Судан, Иран и Либерия. Списъкът може да бъде продължен със спекулации на ценни книжа, манипулации на пазара и дори корупция в Хонконг. С други думи - когато искате измами, далавери и закононарушения, те са идеалният партньор. Парите не миришат.

И една от няколкото, дето печатат каймета във ФАЩ. (притежатели на частната печатница) Потърси в Държавен вестник (нашия не американския) - кой следи външния ни дълг. Познай по първия път!

Това не са ли същите мастити бизнесмени, които организираха Суперлигата по футбол? Явно и българската енергетика се е запътила към разпадане.