JP Morgan: През 2022 г. идват краят на пандемията и пълен рестарт на световната икономика

Нови ваксини и медикаменти ще доведат до "силно циклично възстановяване, завръщане на глобалната мобилност и освобождаване на отложеното търсене"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дай боже да са прави!

Ааа,тая няма да стане,ще направим нов вирус,ако трябва,ама печалбите си няма да намалим... Омикрон ще унищожи пандемията,затова трябва да го спрем!

Зависи от кукловодите, както програмират пландемията, така ще бъде!

Няма вече такова понятие, като "глобално възстановяване" защото е преминато билото. Казано по друг начин The Point of No Return.

Ако нещата се оправят от напролет,то в България няма да останат работници,всичко ще се изнесе от тяа алчна феодална измет де по време на пандемията си накупи лимузини и апартаменти,а работещите роби остави без пари!

Ако се водим по тях, само ще затъваме.

Краят на пандемията означава вдигане на лихвите, вдигането на лихвите води до безработица и фалити. Ако това имат предвид под рестарт и аз мисля, че ще има рестарт. Такъв рестарт ще има, че някои млади инвеститори няма да погледнат към борсите следващите 10 години,.

Джей Пито има 1милиард долара глаба за манипулаци на фютчърс пазарите. И пак бълха ги е ухапала. Тази банка като каже нещо, значи трябва да й вярваме. Тя все пак е една от четирите банки в Америка, които са too big to fail. Но не са толкова биг, Леман беше петата, ама падна през 08.

какво е предсказала нашата баба ВАНГА !Кога България ще стане световна господарска държава!

внимавай какво си пожелаваш

Абе високо умни двуноги. Така беше казано и за лятото на 21пандемия ще има още минимум 5 години. От чусто практична гледна точка не е възможно и до края на 2022 да изчезне.2 стига с тия филми, че якой дърпа конците и бля бля. Че е така било винаги и така ще е ама Аман от филмари вече... Стегнете се. Пиите по една ракия с Луканка и се молете да сте здрави другото майната му!!!

тези същите преди няколко години имаха от порядъка на 22 тона сребро закупени и накамарено за момента когато оставят цената на златото и среброто да се покачи

Всичко са го предсказали в South Park преди почти 20 години: https://www.southparkstudios.com/episodes/fopnh6/south-park-red-man-s-greed-season-7-ep-7

Голямата тесла тепърва идва и не виждам смисъл някакви изклестяци да ни успиват тотално. Гответе се за голяма криза.

Ракия с луканка - просиш си инфаркта, а такива КОВИД най ги обича... по 100-200 на ден ги прибира. Как им викат? Пациенти с придружаващи заболявания?

ТЪЙ КАТО РЕАЛНО НИЩО ПРАКТИЧЕСКИ НЕ Е "РЕСТАРТИРАНО", ОСВЕН ЧЕ НАБОДОХА ОВЦЕТЕ .. АКО ТАМ Е ЗАРОВЕН "РЕСТАРТА", Т.Е. ОТЛОЖЕНАТА "ЕСТЕСТВЕНА" СМЪРТ НА МАТРЯЛА, ТО ТОГАВА - ДА, НО ИНАЧЕ АЗ "РЕСТАРТ" НЕ ВИЖДАМ ТИКАКЪВ - НИТО РЕАЛНО НЕ СЕ ПРОМЕНИ, ДАЖЕ ХАРТИЕНИТЕ "ПАРИ" КОИТО ИМ Е ЦАЛ ДА МАХНАТ, НЕ СА МАХНАТА! ТАРГЕТА ЗА РЕАЛЕН РЕСТАРТ Е 2050 Г. АКО ПРИЕМЕМ ОПЕРАЦИЯ "КОРОНА И ЗЕЗЕЛН ХАЙВЕР" ЗА ПЪРВА ВЪЛНА НА "ЗАНУЛЯВАНЕТО", ТО ПОД "ВРЪЩАНЕ НА ИКОНОМИКАТА" МОЖЕ ДА СЕ ИМА ИМА ВПРЕДВИД ОТКАТНАТА НАЗАД "ВТОРА ВЪЛНА" ПО ЕЛИЪТ" И НЯКАКВО ИЛЮЗОРНО "ВРЪЩАНЕ КЪМ СТАРОТО", ПО КОЕТО ВРЕМЕ БАНДИТИТЕ ЩЕ "АКУМУЛИРАТ" ЗА ТРЕТА ВЪЛНА...

"Пандемията" може да се прекрати по всяко време със съответната заповед, защото на практика пандемия няма. Всеки есенно-зимен сезон от грип умират определен относително малък брой хора от усложнения свързани с грипа. Понякога и през пролетта.

Недейте тъй ся. Зако ги накупихме тез скъпи тули. Ще се спука балоня

Те се водят попечител custodian на среброто в Америка. Тези глоби са им точно заради фиктивното сваляне на цените на среброто и златото като правят фалшиви заявки за продажба и после отменят продажбата. Така изкуствено създават симулация за масово , паникьорско продаване на ценните метали. Това води до свалянето на цената му. Ако искате да предпазите парите си от идващата хиперинфлация купувайте ценни метали. Все пак централните банки по света точно това правят.

АКО ИЗТЕГЛЯТ ИНФОРМАЦИОННАТА КОРОНА, ИЗЧЕЗВА И "ЗЕЛЕНИЯТ ХАЙВЕР" , ТОГАВА ЗА ЧИЙ БЕШЕ ЦЯЛАТА ИЗМИШЛЬОТИНА , ОСВЕН АКО ЦЕЛТА НЕ Е БИЛА ДА НАТРОВЯТ 5 МЛЛД ОВЦЕ СА ВАКСИТЕ? ?!

Вервайте ми!

А ти централна банка ли си? Я, кажи кои са ценните метали? Щото освен златото, останалите са материали като алуминия и стоманата, поради което им се начислява ДДС, а това сещай се какво значи за "инвеститор" физическо лица.

Еха, няма нужда от биолози - покрай тази пандемия разбрахме, че най-добрите експерти по вирусология са политици и бизнесмени. Те знаят кога и какво ще стане, евала. После що сме вярваш в конспиративните теории.

Скоро тия дни ще открият Омикрона във връзка с това ще ни наложат нови мерки , маски , затваряния , вечерен час ..... подготовка за главното действие при което Кирчо и Кокорчо с четворната коалиция ни тотвят задължителна ваксинация (на всеси 9 месеца ).

Подлогите на Ротшилт. Пророци на "Ваксините". Къде стигна "Човека" да го Дупчат като Говедо.

Правилно! Те знаят най-добре какво предстои. Каквото можеше да се спечели, вече е спечелено. Сега предстои истинската печалба!

ЕК вече е поръчала стотици милиони ваксини за 2022 и 2023г. включително. Така че няма как да приключат с пандемията скоро, има още много пари да се печелят. Политиците знаят по-добре кога да затворят. Никой не се съобразява с мнението на лекарите професионалисти.

Поаро, ще приключи. Вече са ваксинирани необходимия брой хора за тестовете, които ще си правят. В противен случай ситуацията би излязла извън контрол.

Новите=старите ваксини с ново облекло.Какво ще правим старите,няма да ги изхвърляме де.Кой ли вече вярва на тези търговци

Две мишки се срещнали.Едната казала на другата : -Е видя ли какви времена настанаха?-Какви?-недоумявала приятелката и. -До скоро се произвеждаше отрова за мишки,а сега вече и за хора

Вчера (може и вече да е премахната новината "по некои съображения"), цитирам по памет: 40 годишни мъж и жена "хванати" от работодателя си с фалшиви сертификати. Последният ги заплашил, че според новоприетият през Ноември т.г. закон ги грози уволнение/съд/затвор+глоба и отнемане на 3-те им деца. Мъжът се прибира, вади пищова (законен) и застрелва жена си и 3-те им деца, а после и себе си. Бели хора, вишисти, хубава къща (има снимки). Да бяха печатали фалшиви пари, нямаше да е толкоз жестоко.

омикроно щел до дойде у българия.така беха казали некои умници...значи предварително се знае....

Не ме е страх от пандемията. Страхувам се какво ще последва след нея!

Нищо няма да последва, защото тя ще е вечна...както е замислено.

Смятам че , вие сте едни от виновниците за възникването на тази пандемия !!! Един нов Аушвиц би бил по-добро място за измет като вас!!!

Щом големите банки те убеждават, че борсите ще вървят нагоре, значи е настъпил момента за продаване.

И кога точно пък се разбра, че ще има рестарт!? Това вече е излагация.. Не стига, че с тази пандемия ни закопаха като държава, като народ.. Не стига, че откраднаха толкова много пари от ЕС.. И още се гласува за едни и същи, които продължават да закопават и да мачкат нашия народ.. Не им ли омръзна да постъпват с нас така, все едно сме никои. Заплатите намалиха пък вдигнаха хляба, олиото и още много неща. За младите няма работа, принудени са да работят в чужбина. Не ги е срам.. и от къде го измислиха този рестарт..Рестарт НЯМА! Докато не изкрадат още пари няма как пандемията да изчезне..Не ги е срам! Възмутен съм!

Май не са гледали какво се случва в Китай, където няма пандемия. Ръстът на икономиката намалява, а фирмите им за имоти гърмят една след друга, особенно пък днес. Такъв рестарт ни очаква, че на всички, които нямат спомен от България през 90-91 г. свят ще им се завие.

Егати малоумното племе коментира тук. До един сте за Карлуково. Толкова пък да сте тъпи и необразовани, толкова пък да не разбирате света, в който живеете. Някой бил пуснал пандемията, друг ви увеличил хляба, трети намалил заплатите, четвърти се чуди как анализатори на пазари и финанси предвиждали, пети го боцкали. Нищо чудно, че сме последна дупка на кавала, кавали прости! Гнусна функционално неграмотна паплач от дебили и повърхностни селяндури и тъпанари! Научете я тая икономика и логика, бе, шарани!

Абсолютно точна самооценка.

Е. Това беше идеята на пандемията !

Защо някой не определи какво точно значат думите епидемия и пандемия? Кога и при какви условия е редно да се обяви епидемия и пандемия. Повтарят се дебилно тези термини за да се насажда умишлена страх и да се налагат терористични ограничения на правата на гражданите и да се източват безконтролно държавни и обществени фондове и бюджети.

Доста злоба сте насъбрали като гледам, предполагам че е от бустера. Не се тревожете, още малко време да мине и светът ви ще е в розово и лилаво, а после навсякъде ще има само цветя и рози и повече няма да ви дразнят никакви кавали :D

Awe kuw si ti da kazwash koi e lud i koi ne! Ti si za tam shibanqk(toi znae) Kato wsichki ostanali si gledash za twoq zadnik...kato si tup ti ne izrazqwai mnenie smotan!

Mi kat ne si maloumen shto komentirash?