Коментари - Изследване: Вносът на зелен водород в ЕС от Северна Африка няма смисъл | Бизнес.dir.bg

Коментари - Изследване: Вносът на зелен водород в ЕС от Северна Африка няма смисъл | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ВОДОРОД ТРЯБВА МНОГО ЕЛ. ЕНЕРГИЯ И МНОГО ВОДА! И ДВЕТЕ НЕ СА ЕВТИНИ!

Баба ми едно време казваше: "От трън та на глог" Което днес ще рече: "От една простотия на еврочиновниците, та на друга!"

прав е бил Айнщайн за Вселената и за човешката глупост...

Зеленият водород се нарича "зелен" метафорично, и е такъв само, когато е произведен изцяло с ток от възобновяеми енергийни източници. Това за "оцветяващия" , явно му като малък не са му давали книжки с картинки за оцветяване.

Освен, че е необходима много енергия, е необходимо и много вода при това "чиста".Някой мисли ли какво ще стане с водоизточниците?

Дали е добит от газ или вода. Защото не се сещам за големи водни ресурси там.

най после евтин американски газ за нас и край на руското газово иго ! промосковците са в шок и ужас , дюдюкат по улиците , но както се казва западния керван си върви , а евразийските кучета си лаят и скимтят от безсилие ! по данни на американски и западноевропейски секретни служби пожелали анонимност , в най скоро време вероятно до края на 2022 или началото на 2023 г бургаския нефтохим ще бъде национализиран или закупен от западни нефтопреработвателни компании ! това ще сложи край на скъпия бензин и нафта в бг и източването на милиарди български пари към евразия !

Ще, ще... Аз от 33 години го слушам това ЩЕ, и все не идва, а все по-лошо става. Ама мечтай си, щом има кой да ти вярва...

ТЕ ИДИОТИТЕ В БГ И ПО СВЕТЪТ НЯМАТ СВЪРШВАНЕ!

НА ИДИОТИТЕ В БГ!

Прехвърлих т.н. изследване. Това е партенка на Газпром, за такива руски агенти като ДИР.БГ. 30 страници рехав текст, моля. За да направиш такъв извод ти трябват поне 300-500 страници сериозно изледване. Да речем пише че едно кило водород щело да струва от 1.5-2.5$, е да ама едно кило водород съдържа толкова енергия колкото в 20 кубика природен газ. Това разбира се не го пише. Пълна боза.

обема му колко е?

То и 100 грама ториум сигурно има повече енергия ама какво от това. Другото тук пише за зелен водород. Сигурно ще го оцветяват.