Изправена ли е наистина Русия пред неплатежоспособност

Москва смята, че е в ход кампания за организиране на изкуствен дефолт на страната

Обратно в новината

Коментари - Изправена ли е наистина Русия пред неплатежоспособност | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаме война, или форсмажорни обстоятелства. Застаховки и заеми не важат. Какъв дефоулт ви гони сороси?

Досвидания, ублюдки!

Путинофилите чули, че в Русия заплатите са по 50 000 рубли на месец и ахнали колко с богати руснаците. Пък Абрамович имал яхта и "Челси", 1 милион руснаци имали пелмени и самогон и статистиката отчела, че руснаците имат яхти и пелмени.

Специална операция, другарю, как война!?!?

В горите на Коми има достъчно материал за произвеждане на дървени рубли! Няма да се плашите с такива термини, като неплатежоспособност, фалит и прочия ...

Супер си е Русия - 100 мултимилиардера и 100 млн. живеещи с обща тоалетна на етажа и одеколон за пиене. Голям кеф.

Ватата отдавна е фалирала, а сега и със санкциите за газта и петрола им останаха да продават само лайната ! Ама то кой ще ги и ска и то рушняшки ! Та така комундета, бъдещи подсъдими, така стои въпроса с вашите любимци ! :) :) :) :) :)

Мрете като плъхове руснаци тъпи.Още санкции докато свършат в отвъдното.На тях сега им е весело ние сме най-велите.Да ама не.Ще умрете от глад всички...

В рубли ще плащате на наемниците си в Украйна. Каквото пише в договора такава валута ще връщате.

Рекетьорски похвати.. Ти имаш пари в сметката ти, но те ти я блокират и настояват да си платиш. Така реално можеш да фалираш която държава си поискаш - включително Норвегия. Само ако спре да слуша!

Няма Русия! Има Путиния! Заслужават си съдбата тези!

Да, нарича се световен ред. Взел си пари при определени условия, трябва да се спазват.

"Готови сме също така да извършваме плащания в рубли по курса на Банката на Русия (централната банка) към датата на плащането. Хааахаа... Честито на всеки, който има алъш вериж с Русия.

с Русия не струва колкото хартията на която е написан

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОВАЛ ЗА ЕДНА ДЪРЖАВА Е ДА ФАЛИРА, НАРОДА ДА ГЛАДУВА И КАТАСТРОФИРАЛИЯТ КОРАБ ДА ПОТЪНЕ! ИМА ЛИ ЕДИН КОМУНИСТ, КОЙТО ДА НЕ Е КАТАСТОФИРАЛ! ЛОШОТО Е, ЧЕ КОМУНИЗМА УНИЩОЖАВА, КАКТО ПАРИТЕ И ХРАНАТА НА ХОРАТА, ТАКА И ЖЕЛАНИЕТО ИМ ЗА СВОБОДА, КАТО ДЕГРАДИРА МИСЪЛТАТА И РАЗУМА!

Къв е проблема да се плаща в рубли. Нали конфискуват яхти и имоти без съдебно решение. Ако не се плаща дълга още по-добре и без това са санкционирани.

в РФ се търсят печатари, мастило и ксерокс... Путин ще бори ЕС и НАТО с Садамки и въртене на печатарските машини.... Украйна е разрушавана и убивана,но финансово е ОК

Евразийската кочина затъва все по-дълбоко в лайната които сама изсра..

бля.. бля.. бля... поредните глупости на западните лъжци.

Разбира се, че е изправена. Дай Боже скоро да фалира. Всички българи искаме това. До седмица Русия няма да съществува във вида, в който я познаваме. След това ще се подпише договор за уреждане на общата граница между Украйна и Китай.

Предлагам работа на бивши руски тролове и руски НПО активисти - ръчно сортиране на отпадъци, ръчно прочистване на отходни шахти, ръчно събиране на кучешки изпражнения.

В Русия горивата са между 0.80 и 0.90 лв. Олиото е 1.50 лв и няма опашки за него. Чакайте по опашките и мечтайте да умрат руснаците.

Вместо в рубли, орките по-добре да си плащат дълга в тоалетна хартия! Рублата и за тоалетна хартия не става!

Шило

Да си ги вземат от блокираните бре, като не искат рубли. Кво им пука на руснаците? Пускат ги на пързалката и гледат сеира на кредиторите.Няма отказ от плащане, има пречки от трета страна, която се явява форсмажор.

Не е лесно да си изкарваш хляба в рубли от руското посолство. Нали? Никой не ти иска рублите.

не очаквах толкова олигарси и милиардери да има РФ... то самолети и яхти с стотици.... Разбрах, защо РФ е бедна и неука ,а Абрамович как си купи Челси

"Москва смята, че е в ход кампания за организиране на изкуствен дефолт на страната" - да, кампанията се води от Путин!

Шило

С две думи- заради действията на САЩ и ЕС, да го духат кредиторите

Самолетите на Сърбия били пълни с руски мъже, бягащи към Европа

Да пукнат дано!

на Путаник

хахаха КОЙ???

Не е лесно да си изкарваш хляба в рубли от руското посолство. Нали? Никой не ти иска рублите.

Имат стотици милиарди които Запада блокира. Само 500 милиарда на РФ ЦБ. Много подвеждащо заглаве...все едно нямат пари. Имат повече от 97% от държавите по света. Още повече като са им блокирали и пътя по който да платят. Те разбира имат още стотици милиарди но не виждам смисъл да търсят начини да ги платят на тези които очевидно не искат. За това и Русия каза....плащаме...елате и си ги вземете в рубли. Тънко и готино :-) А който си мисли че Русия ще сакнциите да паднат - особено като част от сделката с Украйна, дълбоко се лъже. Вече казаха че няма да искат това от Запада. След време Запада сам ще върне неща като въздушно пространтство и подобни. Икономическите може и да останат, но е крайно време да обърнат гръб Запада. И без това бъдещето е на Азия и Изтока като цяло.

Е че бензинджийте са си самодостатъчни

Руският блиц-криг, най-дългият блиц-криг в света!

Не е лесно да си изкарваш хляба в рубли от руското посолство. Нали? Никой не ти иска рублите.

Мурзилките и Чебурашките ни обясняваха как ФАЩ щели да фалират, я расия е номер 1 и то какво стана ? За няма и 15 дни колоса на глинени крака го видяхме - техника от скрапта, пушечно месо и колос на глинени крака.

Всека минута Фашия затъва военно, и финансово, и морално ....

Спокойно и това ще преживеем, Русия никога не може и няма да бъде поставена на колене!!!

Руския народ , трябва да целува краката на украинци,че ще съборят Путин,но няма да го направят....

Владимир ще владее Света! А вие тъпи неолибералчта освен да се надрусате и да изтропате на вратата на кенефа в който живуркат не можете и не знаете друго.

Нали имат злато Да го отвъжТ !.

Орките от империята на злото Русия трябва да бъдат изолирани тотално, да се строи нова стена и да не се пускат никакви такива крепостници в развития свят. Да си живеят в мизерията, те си я харесват.

Тогава защо си в гнилия запад? А не си в проспериращия Изток? Такива простотии ги слушахме на времето когато още имаше съветски съюз. И тогава се говореше ей сега гнилия империализъм си отива-пак си отиде Съветския съюз. И моето момче санкциите са за това. Тези блокирани пари са заради действията на Русия-И понеже и ти и останалите пишещи по поръчка все твърдите че Русия си е самодостатъчна-Русия няма да има достъп до тия пари.

Лапаш ли краварски чурки, буклуче ?

Днес путин от кого е просил? Вчера от Китай Днес от кого Смешник

Освен Пусин да си бърше пиздата рублата за друго не става. А, и за тапети.

чичо от Австрия изкара 5 години, тоз лилипут ще изкара 5 седмици... Путин е терорист,диктатор и убиец ,номер 1. защото сме 2022г,имаме историята и поуката от 2СВ

да си плащат задълженията в рубли, това ще ги закопае още повече. защо ? ами защото в момента в който кредитора си получи парите "в рубли" на момента ще ги обърне в твърда валута /евро или долар/ по текущият курс, т..е ще продава рублите на пазара и това ще продължи на натиска рублата надолу и фактически ще води до инфлация и още по-голям удар върху обикновените хора те практически са във фалит!