17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак някой им сра в гащите !!!!!???? Поръчките са спрени от КЗК! Нямаща нищо общо с АПИ и още по малко с министерството на РР.... Така прехвърлят вина и се показват колко са ни лук яли ни лук мирисали ... Кировите лайна миришат и все повече мини ще излизат от некадърници и лакомници ... се стига до такива "спешни" пресконференции ... И учиндолския няма общо ...

Всичко от деня на началото на кабинет Петков подлежи на ревизии и отмяна, замяна и „изчегъртваниЯ“.

Чакай сега нали ПП смениха няколко пъти ръководството на АПИ??? Оказа се, че сами си прявят съботажи.

Не е вярно! Или не знаеш и говориш наизуст, или лъжеш! Министърът на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов назначи Тодор Василев за председател на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ в края на миналата година, декември. А както всички знаем, Гроздан Караджов е "Юда Искариотски" от партията на учиндолския чалгар Станислав Трифонов!!! Откъде да знае Кирил Петков, че човекът на Слави ще назначи за шеф на АПИ друг човек на Слави??? Кирил Петков да не е император, като Путин в Москва, който е като Петър Първи - всичко да зависи от него???

Тоест, от цитираното от мен се оказва, че Слави прави саботажи на Кирчо. Правил ги е от самото начало. Според мен грешката на ПП е, че не трябваше изобщо да се коалират с него, но какво да се прави - иначе пак щяха да са провалени изборите.

Ами според моето мнение и сведенията които имам, е така. Кирил Петков явно е голям идеалист. Евала че има топки да направи някаква промяна, но да ръчкаш в кошера със стършели с голи ръце не е най-добрата идея. Мисля че поне всички сме достатъчно зрели да си дадем сметка, че никой мафиот няма ей така да скръсти ръце и да се остави да го заловят. Имам чувството, че като арестуваха Бойко Борисов откъм Банкя се чуваха топовни салюти? Или фойерверки, абе като на Нова Година беше. Жалко. Колко много хора щяха да се зарадват. Мафията, според мен, така е впила пипалата си в държавата, че е като туморно образувание. Рак. Злокачествен. Колкото и да режеш, все остава. А се свързва и с кръвоносната система, за да може да се храни. И да режат мафията, няма начин ние, обикновените граждани да не го отнесем и да останем сухи. Не знам. Не виждам решение засега. Но да, прав си - ако се бяха отказали от Слави, нямаше изобщо да има кабинет.

тяхната мама крадлива!

МИ НА КОЙ Е ПОДОПЕЧНА ТАЯ АГЕНЦИЯ, БЕ УМНОКРАСИВИ? Нали точно ВИЕ я управлявате, вече 2 години, хем и ръководството сменихте… НА ПРОКУРОР ЦЯЛАТА КИРОВА ПАСМИНА И СЛЕД ТОВА, ВСИЧКИ НА ТОПЛО, ЗА ДЪЛГО!!!

Смятайте каква некадърна мафия ни управлява, щом дори едни търгове не могат да проведат и от АПИ ги спират, защото после те са на топа на устата...

А те строителите не са гневни че стоят без пари. Тези пу.. и посрани направиха страната ни за посмещище в цяла Европа. Четири месеца анализирваха и смятаха пътя за Триград а хората стояха и чакаха някой да им обърне внимание

Къф кабинет ве... Ако става дума за смешниците които се имат за министри, откога ги изчиба Слави, още ли се товарят на каруцата, карикатури...

той ще изчегърта ГЕРБ, хахахаааааааааааа и македонец в космоса ще прати .....ихууууууу

кой кабинет се разгневи? Онези шибаняци които потопиха държавата и са уволнени ли? защото ако са те имат правото само да си съберат багажа и да си ходят в канада!

Ти луд ли си та не виждаш - АПИ потопи държавата! Защо саботира новите обществени поръчки по прозрачен начин? Защо кабинетът не може да управлява АПИ? Това да не ти е Русия където имаме един цар, който командва всички нисшестоящи???!!! НЕ СМЕ РУСИЯ!!!

Нещо не си наясно по въпроса АПИ не иска договори които като бъдат изпълнени да чакат с месеци да им се изплати

Много съм наясно нали и ние си чакаме заплатите от тях вместо да ни въртят номера от няколко месеца не сме получавали заплати а те лъжат че плащат!!! На краставичар краставици недей...

Вай вай , То кво се оказва сега че, Продължаваме Промяната са патерица на ДПС! Махнаха Гроздан Караджов и туриха туй нещо Ивайло Стайков / сол ташак дълги години на Красьо Черния/ Пък нали помните кой и канво правеше Красьо Чурния!????

Шефовете на АПИ да не са луди да влизат в затвора за кефа на Киро и онзи глупак Ананиев? То Киро и Асен ако не отлетят за Канада скоро ще отлетят към панделата. Гешев вече го е извадил и надървил.

Значи аз на едно се чудя! Как е възможно една статия още в заглавието си да има ЛЪЖИ! Какви ремонти се правят по пътищата бре!!!??? КАКВИ!!!??? не за друго ми след като се направи кой да е ремонт по кой да е път и след него следва пак ремонт бре!!! Така, че като казвате ремонти, та какво точно имате предвид!!?? Щото явно имаме мноооого различни виждания за това какво точно е ремонт и как точно трябва да се прави!!!!

Ганьо Балкански няма нужда от акъл, защото всичко знае! Правят се ремонти. В София има на много места. Тунел "Люлин", ул. "Първа българска армия", бул. "Цар Освободител" пред Народното Събрание, и още много. А пари няма! Скоро ремонтите ще спрат, поради липсата им. А причината е пак в... АПИ. Щото е на Бойко Борисов явно. Да живее корупцията! Да живеят ин хаус процедурите! Да живее мафията! Само че на поредните предсрочни избори пак няма да имаме правителство, пак няма да спечели ГЕРБ, а догодина - пак на избори! Ако сме живи дотогава...

и администрацията на АПИ от последните 10 години са за затвора - за всяка една катастрофа станала на републикански път имат участие....Тракия е станала на кратери; третокласните пътища не са ремонтирани от десетилиетия....зимата е оле мале...безхаберие и безотговорност!

Какво се разгневяват нали са в оставка... Айде вън от палатката

Лена им е пратила на АПИ имейл с инструкции всичко да спират, че в Гугул илизали съмнителни резултати. Апропо ние министерски съвет (макар и в оставка) имаме ли? Къде се скриха всички?

И за какво ги ядохме жабите? До какво ни доведе фатмашкото юмруче? Бавно, но поне се движихме напред. Но за две години Радев и харвардците ни върнаха с двайсет назад. Сигурно е имало трески за дялане в ГЕРБ, но тия новите са просто невменяеми. Мани, че са некадърни. Така и не си научихме урока след царските юпита. Ами това е - България отива на закриване. Всичко що-годе свястно наесен ще замине, ще останем амо пенсионери и цигани. А кой ще ни изработва пенсиите? Дано поне за хляб и кисело мляко стигнат.

Защо плящят глупости ................ нали назначиха в края на миналата година ново ръководство ъъъъъъъъъъъ ТЕХНИ ХОРА???????????????, а и са на подчинение на министерството на регионално развитие!!!

Пак им сраха в гащите на тия.

Добре - крадци и престъпници са. Решението какво е - конски каруци и в калта, пътища няма нужда. Като не тези , други фирми да поддържат, но без поддържане не става. А зимата? Тя досега ни изненадваше, а сега ще е - ледена епоха. Несериозно и некадърно отношение. Всичко е много хубаво, антимафия ( СУПЕР) , но некадърността избива малко? То не става само на думи. А иначе взимаме Корал - София за 2 часа в аварийна лента, ЗАЩОТО ТАКА!

Мафията използва всички средства,за да блокира желанието на МС и на мислещите и честни български граждани,да има прозрачност във всяка поръчка, без корупция и комисионни! Размерът на бедствието е огромен! Този октопод задушава всяка инициатива за нормално бъдеще на България,българите и децата ни! 12 год. пример за мутращина,чалга, спокойно и пазено от органите ,разпространение на наркотици,лесни пари от обществени поръчки и липса на всякакъв морал,простащина и агресия,доведоха до този резултат .Убиват ни на улицата,дрогирани,пияни,татуирани и агресивни мутри и примати! Заливат ни с лъжи от трибуната на народното събрание,депутати били във властта десетки години наред, пропагандират неверни твърдения без всякакъв свян и неудобство,че едно правителство ,работещо на пълни обороти едва от 6 месеца ,са виновни за цялата разруха в държавата! Ние,мислещите ,виждаме истината,виждаме подлите напъни да се саботира всяка крачка на единственото правителство ,което пое тежката задача да изсветли порочното и мафиотизирано управление на страната ,кражбите на огромни ресурси по един циничен и безпардонен начин, блокирането на всякаква възможност за търсене на отговорност,благодарение на симбиозата на българската прокуратура,съд и мафия ….За какво са там тези депутати? За да работят за България? Не! Тези депутати от ГЕРБ,ДПС,ИТН и Възраждане са там единствено,за да запазят лобитата си, калинките си, кражбите на пари по всякакъв възможен начин! Трябва да ги накараме да работят за народа и то още днес!

много си прав,мафията ПП и ДъБъ точно това прави в момента, но скоро ще отговаря за всички поразии,които сътвори само за 6 месеца

Брей,тази “мафия” на ПП и ДБ са много бързи! За 6 месеца съсипаха държавата! Ми то било много лесно! Странно как след “ прекрасното “ управление на ГрОБ ,така бързо я разрушиха! Нали е била мнооого стабилна ? Нещастник!

Типичен полезен идиот. Всички едно и също мелите. Все едно по едни калъп са ви правили. По-просто младо пококение аз не помня тязи държава да е имала. След 10-тина години сам ще разбереш какви глупости си плещил и колко лесно са те манипулирали!

Първо се разплати за свършената работа. Второ разследвай съмнителните фирми. Трето докажи, че те са допуснали закононарушения. Четвърто само доказано неизрядните фирми преследвай по закона. Но не лишавай от препитание всички строители на пътища!

Завъртате го само на въпрос за пътното строителство щото пътните строители се вдигнаха на протест, но проблема е за целия бранш. Спомням си само преди няколко години ГЕРБ наля едни тлъсти десетки милиарди за "нов парламент", ремонта мина а сградата се оказа негодна за парламент липсвали били безброй инсталации, за оторизация, за гласуване, нямало място за журналисти ... проблемите безброй. Върнаха се в стария парламент, а похарчените милиарди се заметоха някъде. Преди 2 години фирмата ни участва в обществена поръчка за саниране на общежития на Техническия университет 4-5 блока всеки отделна обществена поръчка всеки по 4-5 милиона прогнозна стойност. За всяка позиция по 15-20 участника от цяла България. Нормално поръчките едри и си струва разходката и от другия край на България. Резултата ?!? На всяка позиция всички участници отстранени без 1. Техническото им обяснение не отговаряло на изискванията. Не пишат какво точно не отговаря щото ще го обжалваш. Не дават протоколите на комисията въпреки, че са задължени. Ей така просто комисията си реши и отстрани общо 50тина участника и остави на всяка позиция точно по 1 участник. Нашата цена за всички позиции беше под 3/4 от прогнозната и дори не съм сигурен, че щяхме да спечелим щото сме от далече, вероятно щеше да има и по-ниски цени. На всички поръчки печелещите богоизбрани фирми с цена по 100-200 лв под прогнозната, при обем от 4-5 милиона!

Тъпак дб ейски, червен, жълтопаветните превратаджии пожелаха да се върнат в старата сграда на НС. Бившия партиен дом е направен идеално и в него години наред работи НС и всички комисии. Вас всичките един червен уй ли ви прави??

Имали съмнения за това - за онова . А ма аз имам съмнения че вие не сте добре и сте за психиатрията - ама си папкате от държавната ясла и не ве пука да ни лъжете . Е няма как да стане - бой - и само бой .

Да правят пътищата на бетони плочи като в Германия, да издържат поне половин век, без особени ремонти. Малко се усеща като каране на влак при преминаване от релса на релса. Таман ще намалят скоростта.

и разстрел на стадиона на цялото ръководство на Агенция "Пътна инфраструктура" веднага! Като няма от къде да крадат, няма и защо да живеят!

Каква е тази шозофрения - принципал на АПИ е МРРБ, МРРБ е да подчинение и правление на министъра на регионалното развитие и благоустойство. Той е на подчинение на министър председателя. Не могат ли всичко това да го решат вътрешно, ами се жалват като деца, които не могат да поделят греблото и кофичката на пощадката? Сериозно издиша това правителство...

Нека правителството да прояви разбиране и съпричастност към колегите си от НС. Налице е изпразване на чекмеджетата и секване на кеша в чували. Това налага спешни мерки.

Тия опорки вече не хващат декиш, не се мъчи! Наслушахме се вече...

Една година вече слушаме това тъпаци и некъдърници. Ако има престъпления, нека великия антикорупционер Рашков да ги разследв?а и даде доказателства и после ги осъдете и ги ?вкарайте в затвора. А след това спрете само да говорите и с?вършете нещо, че по пътищата вече не се кара. Кога ще спрете с предизборните пропаганди и ще управлявате тази държава?

На наказателен съд дава прокуратурата. Така си дай обръщението към Гешев!

Хм ами МВР тогава за какво е - за украшения? ми да го закрием

Боци-то може да им носи кафето на тия.

В цялата неразбория, създадена от неадекватната протестърска коалиция, най-ясно се вижда бясната им алчност и склонност към корупция. Тези са най-безскрупулните властници, които България е имала в новата си история, подминаха Бою за шест месеца.

Факт!

Кирил и Асен не искат и не дават пари за пътищата. Сега какво се правят на ощипани!?

Абе има ли нещо което да работи в тая държава ?

Там където ''Промяната'' все още не се е докоснала .

Възраждане идва ! Възражане е България !

По голям хитрец от ББ няма!Така си е оплел нещата докато опозицията му напускаха парламента безпричинно,че няма институция която все още да не е в синджира му.Трудно ще е,мъчително и почти невъзможно да разбиеш направеното от него.

Този Бойко Борисов ще да е много умно копеле за да може да организира така всичко да работи за него

и как точно всички институции са на синджира на Борисов?Нали умно-красивите педерастчата изчегъртаха всички хора от тези институции,които вършеха някаква работа,под предлога че били "гербаджии" и си назначиха на тяхно място съпруги,баджанаци,стрини,калековци и цялата рода до девето коляно, хайде обясни троле! Тези от АПИ точно простото ги назначи,защото предните уж манипулирали обществените поръчки

Тоя си прочете емейла даден му от Кокорестия крадец и толкова. Ем цяла година сте там бре. Направете го както трябва. Усещам стратегията им - чакане докато всички пътища се разрушат и строене на нови. Към момента няма път няма проблем.

Хора, гледайте какво се случва и с АЗ КОЗЛОДУЙ! СТРАШНО Е! КИРО И ТАМ ОТИДЕ! Означава,ме от там не е взел комисионни и ще го съсипва и него! НЯМА ЛИ МЪЖЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА, НЯМА ЛИ БЪЛГАРИ!

Ц-ървул? Мазняра ли ти е виновен за Американското лоби? Кой затвори ТЕЦ - Варна???? Кой продаде Мариците???Кой те направи енергийно зависим - ти, който изнасяше ток за Румъния, Гърция, Турция и Сърбия???

Изроди.

Настимиря там да ги наглежда да не кажат нещо повече. Има ли толко наивни да си мислят, че АПИто решило да спре всички поръчки без да каже на никой нагоре по властта. Или им е казано от същата тази власт, която единствена цел и е гражданска война и фалит на държавата зимата.

МС, те са виновни. Отрекоха всичко правено преди с обвинения в корупция, кражби, некомпетеност и какво ли не. И до сега недоказано, както му е редът. Ние не сме такива, ние ще променяме, ние ще оправяме и т.н. Резултат, спряха всичко в строителството и докато се наумуват, всичко блокира. Трябваше приемственост и ако имаше нещо не както трябва да се започне с оправянето му, а не тотално спиране и започване на някакво съмнително оправяне.

Баси некадърниците. Настимирчо се изнесе, после и двамата. Иначе зам министри голяма работа. Тия ти пращат заповедта за "неизпълнение на служебните задължения" и те уволняват, но не знаели. Просто без повече думи.

А първата работа на ПП беше да смени ръководството на АПИ а сега те са им виновни. Ами нали са ваши хора и вие ги управлявате и командвате а сега не знаели нищо за ставащото. Знаят много добре, просто се търсят още причини защо трябва да останат на власт още време, защото сега ако няма ново правителство няма да успеем да платим на строителните фирми, няма да има ремонти на пътищата и поддържка зимата, няма да има нови самолети от САЩ. Абе само се търсят и редят причини, как ако няма правителство държавата ще се срине и изчезне едва ли не,

Като протестите са срещу други са оправдани, ама срещу нас...

Курнела отива в драфта на НБА. Тупка топката биволицата като никой друг.

Това е МС - глупости и полуистини на национално нива, само за да се "изперете". Поне да бяхте прочели този ЗОП.

защо го рекламирате с интервю под всяка статия в тоя сайт? Махнете го! Достатъчно е опротивял на потребителите...

Пак някой им акал в гащите?

Настимир Ананиев само като го видя и ми призлява. Това е пример за мазно лицемерно говедо, което в името на собственото си катерене във властовата стълба е готово да мине през трупове.

Баси насраната работа. Това е срам и позор.

Ех кокал, сладък кокал, комуниста като го хване, без кръв не би го пуснал.

Айде пак бат Бойко, АПИ и не знам кой още им е виновен на тия некадърници.. Къде спахте 1 година и половина? Като има нарушения, давай сигнал в прокуратура или където трябва. Прекратявай договор, пускай нови поръчки.. Занимават се последните 6 месеца с далавери за милиарди, оправиха си фамилии, приятели и техни фирми и сега айде пак предишните управляващи виновни.. Не знам кой нормален човек би гласувал отново за тия "променящи" индивиди. Бай Бойко дори и да е крадял или да е уреждал определени фирми, поне работата вървеше, строеше се и хората си бяха доволни. А сега - нищо не се прави, няма пари и само оправдания и празни приказки..

Този тъпунгер в ляво, просто НИКОГА не трябва да бъде доспускан да взима решения.