Изграждат високотехнологично централизирано звено за борба с финансовите измами

От началото на следващата годината ще е възможно да се прави мониторинг на трансакциите с възможност за извършване на поведенчески анализ и профилиране първо за картовите разплащания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако аз съм американец и разкрия финансова измама, подам сигнал към официалните власти, ще получа морално (а и материално поощрение), извършителите - затвор. Но аз съм българин, и разкривам финансова измама, подавам сигнал към официалните власти - знаете ли какво се случва с мен? Започва зверски тормоз срещу мен от извършителите на финансовата измама, тормоз от официалните власти (99% свързани с извършителите), денонощни разпити и точещи се дела, разпродава ми се имуществото от съдия изпълнител,накрая съм осъден ефективно и гния в затвора поне 7-8 години.

High!... How are you doing!...

Мога да им възложа първата задача. Държавата те принуждава да си получаваш заплатата и да извършваш големите плащани по банков път. Банката си отдържа такси. Това е нерагламентиран допълнителен данък, с който се дава финансова подкрепа на определени компании. Големината на налога, който държавата събира в полза на банките е нерегламнетиран и това може да се разглежда като финансова измама.

И с какво го изграждат? С тухли и киреч ли? Или с платки и чипове, щото нали уж високотехнологично.

Подготвят ни за нови такси.

подготвят ни за дигитален тоталитаризъм с невидими забрани. Затова е много важно да се изучат потребителските навици. Очевидно схемата с ковид сертификатите не сработи, затова се използват други средства. Трябва да се изучат навиците с голям детайл, за да може да работят адекватно контролните механизми, вкл. и ваучерните схеми. Ако те не сработят социалният мир е под въпрос. За това се правят тези неща, а не за официалните цели..

Най-вероятно трябва да се чете "Бизнесът изгражда единен Център за поощряване на измамите"! Защото, кой друг, освен т.нар. бизнес, краде милиони ?!?

Да бе как да не изградят, пет години сменят трамвайните релси по Цар Борис III и още не са готови.

Още 200 такива глупости да се измислят, като няма прокуратура и съд...нищо. Що да се заблуждаваме Корупцията започва от съда и прокуратурата

това е по почин на "братята" зад голямата локва където откриха нови 8000 бройки за данъчни инспектори да дебнат обикновения човечец за всеки похарчен цент. че и ги въоръжиха

И къде ще е мястото на селската фиба курнелия!!

Да калтучи тиквени ластуни в банкянския бостан.

глупости на търкалета! то явните кражби на ОПГ ГЕП нема кой да накаже, за чий хей са ни още заплатаджии?

Не просто не ги наказват, те им ги дадоха с пълно съзнание, кеф и желание тези пари!! еврофондовете, му ги даде ЕС на бойко съвсем доброволно! Рязаха лентички заедно, целуваха си ръце, чела и дупета, галиха се по главите.. докато слушкаше и изпълняваше.. сега .. е сега е друго. Как беше в онази англосаксонска поговорка - вечни са само интересите.. Не е зле да им я напомняне, когато започнат да ни подскачат сметките, заради някаква си лоялност.. интересите, глупако!

Високо технологичен център за какво? Ьа масово следене и профилиране на всички трансакции? защо? Защото не могат да се заловят 20 000 семейства, които откраднаха и изпраха милиарди? Че те се знаят поименно, бе господа. Какви центрове, кви 5 лева?! защо тормозите нормалните хора?

За да ни доят още повече!