ИПИ: Половината от харчовете на правителствата за 23 г. са провал

1035 одитни доклада показват нехайство, незаинтересованост или умишлени злоупотреби на администрацията към парите на данъкоплатците

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От кога кражбата се казва провал?

Смятайте го за евфемизъм.Много грубо звучи откраднати са на 90 милиарда.Представете си го като имущество било то,движимо и недвижимо

Просто всичко в БГ е с главата надолу.Пълен провал на управляващите от 1989 до днес.Най-лошото е ,че това ще е и утре.Не виждам светлина в тунела за БГ.

Това не беше ли на Костов измисленото НПО?

Значи от 160 милиарда, са откраднати 120 милиарда, и са оползотворени 40 милиарда. И това е само за 20 години, дори не е включен периода на най-големият Грабеж от 1989-1999. Там бяха брутално окрадени поне 300 милиарда. Така борците против капитализма от БКП станаха най-големите капиталисти. Честито.

Не значи откраднато. Аз лично не знам държава която да изразходва ефективно държавния бюджет.

Не са провал,я що къщи за тъщи направиха гербаджийте и турците Я вижте какъв палат вдигна СЕВИ, Горанов

Става въпрос за 28 години-я какви палати вдигна Рашков? За създадените от БСП олигарси дори няма да споменавам.

Става въпрос за 23 години, 12 от тях (повече от половината) под управлението на ГРОБ. Ама нямаше начин пак Рашков да не ви е виновен.

един проект можеш да го изкараш успешен (и обратното) много лесно. колкото са по-големи лайната, толкова е по-малка щетата

ИПИ - ккаво е ?

Институт за пазарна икономика.

Забранено за слабоумни. Това е.

Ти защо се обаждаш?

Статистиката налична, неуспехите видими както с невъоръжено око, така и със скъсан джоб на тия като мен. Що не се виждат опандизени, се пита в задачката?

Щом имаш интернет и в работно време пишеш коментари, не ти е скъсан джоба. Или е скъсан щото висиш в интернет и в работно време пишеш коментари, а не работиш.

Факта че живеете в мизерия и сте със скъсан джоб не зависи от изразходваните бюджетни средства. Зависи единствено от самия вас, собствената ви липса на подходящи умения и пълното ви нежелание за работа. Ако вие смятате че ефективно изразходване на средства е да се дават пари на такива като вас сте в изключително голяма грешка.

а какво е ИПИ? :)

Премини на следващата статия, тази ще те затрудни.

Ако имаш претенции за грамотност, трябва знаеш, че всяко съкращение, следва да е описано в скоби след изписване на цялото значение или с отделен раздел " Съкращения" .

ИПИ са едно просто НПО и то поръчкаво и неговите писаници е смешно даже да се четат, какво ли остава пък и да се обсъждат !!!

Тоест си доволен от начина за разходване на бюджетни средства за 23 г. и ИПИ ни манипулират?

За пенсии и социални услуги е неефективно изразходване на средства. Понеже същите не спомагат за приходите на държавата. Това по повод анализа.

Който се радва на лъжи - да си се радва !!! То и невидимата ръка на пазара действа, все към повишаване на цените !!! Честито на наивниците !!!

ИПИ, ПИПИ или Пена грантаджиите? Интересно само що не го дадат по години така? Щото като се сетя Костов колко активи за милиарди хариза на безценица и колко милиарда откраднаха другарите след 10-ти-само те надвишават в пъти тия милиарди дето са ги посочили.

щото като ги дадат по години на другарите не им върши работа :)

не може да бъде :)

Айде бе? Държавни пари да се харчат неефективно? Нечувано, това никъде по света го няма?

Я колко ефективно наляха пари Щатите в Афганистан. Те и руснаците преди тях изключително ефективно наляха пари пак там.

И аз така се успокоявам. И там крадат и ми става по-добре, че не само у нас крадат. Да сме живи и здрави.

да, ама сега афганистанците имат най-добре въоръжената армия и ако можеха да си служат с тези оръжия, целия регион ще го правземат!