Инфлацията натисна храните: Поскъпване след три поредни седмици на поевтиняване

След три поредни работни седмици на поевтиняване, от 19 до 23 юли цените на храните на едро се повишиха с 2.39%

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След тази трогателна статия тук,не знам защо,но нещо в мене ме накара да се провикна: "Анатема и нека Господ да"поживи" Хвърковатата чета на ДрагалеФския гърбат Айдук!" Вероятно той знае защо .

Не може да е вярно! Преди по-малко от месец предложения от Славчо Трифонов и Тошко велик икономист Г-н Василев крещеше по една от националните телевизии - Няма инфлация! Къде е тази инфлация? Къде е питам ... Можете лесно да си намерите клипа ...

Защото сме социалисти!

Аз съм Павел педераса, вечният педал, на Балкански полуостров няма друг кат' мен. Влюбени са в мене всички: , и резаци и манафи блазе педала като мен! Ех, да си като мен млад педал, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, гейчета, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе падала като мен. По "Търговска", и по "Царя", даже по "Леге" всяка вечер се разхождам, все съм си добре. Срещам Пенчо, Ганчо, Цанчо, Ценко, Радо и Стефанчо и още петдесет и два. Ех, да си като мен ти млад педал, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, гейчета, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе педала като мен. Един кани ме на кино, други - у дома, трети вика: "Ела с мене, днеска аз съм сам!" Аз се чудя и се мая, де ще му излезе краят, че тръгнах пак подир един. Ех, да си като мен млад педал, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, гейчета, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе педала като мен. Той се казва Марианчо, хубав пич ерген, откак видях, братко, простих се с ума. Той манафче си е, братко, туй ти казвам аз накратко, но здраво наеба ме той мен! Ех, да си като мен млад педал, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, гейчета, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе педераса като мен.

Само статистиците виждаха дотук три седмици поевтиняване. Аз пък всяка седмица виждах поскъпване :)

Индикатор на инфлацията са лихвите на банките . Ако като в рашка хвърчат нагоре то нещата отиват на зле , ако се държат около нулата как тук и в цялото ЕС , няма от какво да се плаши човек .

на тебе мизерника индикатор ти е рязания хуй на доган.. ббаахаха

Три седмици надолу, 30 години нагоре!

Ние ИДВАМЕ ! Да ви вземем последните Парички !

Чета новините и се чудя как съм оцелял. Вече трябваше хляба да е 500 евра самуна, половината ни познати да са измрели от Ковид, а имотите в Каспичан да са на цената на тези в Монако. Вероятно паникьорските новини са по-вървежни. Нормална журналистическа практика. Мен обаче ми омръзна да чета измишльотини и приключвам с негативното облъчване от българските медии.

Гарантирано от Радевата бойна група,подкрепяна от БКП-БСП.

В дългосрочен план така или иначе нищо не поевтинява, винаги поскъпва.

Всичко е спекула... Време е да накажем спекуланти и търговците... И да видите на другият ден още как ще паднат цените.

Логорея, ако прочетем излиза че няма поскъпване спрямо март 2020 а че цените просто се движат нагоре и надолу

моля ви се!Какви са тези глупости?!?Я питайте лойко и НСИ?България цъфти бе,ей,тулупииии.... :)))))

Комунизъм Инфлация Глад

питай майка ти или баба ти през "комунизма" дали са били гладни?Тъпак!

Бяхме наядени с трици по комунизма тъпо комунде !

А защо 90% от стоките у вас са от комунистически Китай?

Да благодарим на другаря Радев за поскъпналите цени на храните!

Да благодарим и на другаря Борисов за най-мизерните заплати в ЕС!