Имаме амбиции, но не сме готови за зелената сделка

Експертите на няколко министерства ще трябва да напишат нов български План за енергетика и климат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това всъщност не е никакъв анализ.Това което е нужно на България е "АЕЦ-Белене". Мнението на разни политолози ,юристи, икономисти други подобни предатели няма значение.

Да тъпчем чекмеджета и търбуси.

България е готова за зелената сделка, но първо трябва да пита своите американски господари кога ще благоволят да затворят своите въглищни централи ТЕЦ Марица 1 и 3. Дори България да започне да получава солени глоби от ЕС пак робското правителство на Борисов ще продължи да си трае-иначе пада от власт. Разрешение от америка ще трябва да се иска и за строеж на нова АЕЦ в Козлодуй или Белене. Американците се опитват да пласират свой атомен проект у нас което ще е пълна катастрофа за България ако това стане.

@ Рома Научете се първо да готвите правилно български, да пишете правилно и да спазвате закона. Иначе още 1300 години ще Ви управляваме.

които управляват и вас. И уж им дължите 200 милярда. А и вие и ние вече отдааааавна сме изчезнали и загубили националната си идентичност, маляка.

Мангъров най-нагло лъже, че България е на първо място в ЕС по смъртност. Истината е, че България е на първо място в целия свят по смъртност. Това е лесно проверимо... Защо мисирките в България винаги забравят да кажат и напишат фактите такива каквито те са, но мисирките никога не забравят да си вземат "заплата" като "журналист" или "политик". България е АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН за 2019/2020 г. България е последна по свобода на медиите в ЕС в класацията на "Репортери без граници". Защо. С помощта на европейски пари всяко правителство в България си купува напълно зависима от тях журналистика. ЗАЩО БЪЛГАРИЯ Е НОВИЯТ АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН - 2019/2020 СВЕТОВНА КЛАСАЦИЯ: БЪЛГАРИЯ - НАЙ-ВИСОКА СМЪРТНОСТ И НАЙ-НИСКА РАЖДАЕМОСТ ЗА 2019/2020 ГОДИНА България е страната с най-високата смъртност в света и най-ниска раждаемост за изминалата 2019 г. и 2020 г. Това показват данните на Световната здравна организация, „Индекс на болниците“ в областта на Акушерството и гинекологията, и World Population Review . Комбинацията на ПОСЛЕДНО място по раждаемост и ПЪРВО място по смъртност извежда България като АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН по намаляване и изчезване на население за изминалата 2019 г. и 2020 г. България ВОДИ класацията по детска смъртност в Европа. България е АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН по самоубийства и опити за самоубийства чрез самозапалвания през последните 10 години, а самоубийства чрез самозапалвания никога не са били характерни за България. Самоубийствата чрез самозапалвания на обществени места е форма на граждански протест. Фактите досега - през последните 10 години в България се самозапалиха над 66 човека, а само 15 от тях бяха спасени. България е държавата с най-ниска средна продължителност на живота на населението в Европейския съюз. Много над 28% от мъжете и много над 14% от жените в България, те нямат възможност да доживеят до 65 г. и затова пенсионните им вноски и други задължителни "осигуровки" са отнети в полза на държавата. България е на едно от последните места в Европа по РЕАЛЕН размер на заплати и пенсии. Влудяващата бедност и мизерия на огромни пластове от гражданите на България извън София - 52% от децата и 60 % от възрастните хора в България живеят в пълна мизерия: физическо, ментално и емоционално насилие над тях ВСЕКИ ден. Фактите, фактите и само фактите. Нищо друго освен фактите, и това ще бъде показвано публично всеки ден. Само не е ясно едно... Защо троловете не са съгласни с тези факти, след като всичко написано в тази статия е истина и всеки човек може да провери това тук и сега.

ЕС СЕ ЕКЗЕКУТИРА САМА СЪС ЗЕЛЕНАТА БРАДВА -------СКОРО ЩЕ ВИ ОСТАНЕ ДА ЯДЕТЕ САМО ВЪЗДУХ НО ДОТОГАВА СИ НОСЕТЕ МАСКИТЕ ДА НЕ ВЗЕМЕТЕ ДА ГЛЪТНЕТЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ КИСЛОРОД ТОКУ ВИЖ СТЕ ПОЧНАЛИ ДА ОСЪЗВАВАТЕ ТОВА КОЕТО СЕ ЗАДАВА

Още по-лошото е, че след това ритуално зелено самоубийство, Планетата няма да стане по-чиста. Ако щем в Европа голи и боси да ходим с по едно листо отпред и да пасем по поляните, ако останалия свят си го кара постарому, полза няма да има.

ЗАЩО ТОВА ЧОВЕЧЕСТВО ЗАГИВА. ЗАЩО. К-19 ЯСНО ВИ ПОКАЗВА ТОВА ВСЕКИ ДЕН, НАЛИ... Животът ни е стигнал до една точка, където НЯМА много пътища. Останали са САМО два пътя, две възможности. Изборът е прост: "Човечеството ще избере да се самоубие или ще избере демокрация и свобода." Всички диктатори (представителна "демокрация" и "свобода" - лидер и останалите, господар и роб) на света са СЪЗДАДЕНИ от нас. Защото ИСКАМЕ някой да ни казва, какво да правим. Когато НЯКОЙ ти казва какво ТРЯБВА да правиш, ти НЕ носиш ОТГОВОРНОСТ за това, ДАЛИ е правилно или не. Хората, като Адолф Хитлер, Барак Обама и Борис Елцин са заемали властните си позиции, ЗАЩОТО милиони са ИСКАЛИ да им казват какво ТРЯБВА да правят. Малко хора са СКЛОННИ да се разделят от психологията на масите и колективният ум. Малко хора са СКЛОННИ да се разделят с представителната "демокрация" и "свобода" - ЛИДЕР и тълпа, господар и роб (като фашизъм - открита диктатура, социализъм - открита диктатура, капитализъм - скрит зад думите "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура). Колективният ум ДАВА несъмнено усещане за фалшива сигурност. Естествено няма смисъл да ТЪРСИШ истината самостоятелно. Много ПО-ЛЕСНО е да си християнин, индиец, мохамеданин, комунист, социалист, фашист, демократ - нали. Държавите са НЕОБХОДИМИ за насилието: физическо, ментално и емоционално, безусловно наложено насилие само от тях върху теб, всеки ден. Защо се СЪЗДАВАТ тези глупави ограничения на световната карта от шепа хора - лидери. Светът е ЕДИН, представителните правителства би трябвало да са функционални, пряко подчинени на ВСЕКИ гражданин тук и сега, всеки ден. Представителните политици са умствено изостанали, когато заемат високи постове, те УНИЩОЖАВАТ всичко деликатно, всичко прекрасно и велико. Всички представителни политици СТРАДАТ от комплекс за малоценност. Защото ТАЗИ малоценност е много болезнена, те ИСКАТ да покажат на света, че НЕ са нисши. "Аз съм Президент.", "Аз съм Премиер." Денят, в който човечеството РАЗБЕРЕ само себе си, представителните политици и религиозните лидери - изчезнат. Едно нещо е истина, СТАРОТО човечество загива. Ако МОЖЕМ да разберем ЦЕЛИЯ свят, тогава една НОВА категория от хора ще МОЖЕ да оцелее. Това ще бъдат: "Гражданите на света." Без държави, без нации, без народи, без религии, гражданите на света ще бъдат посветени на съзидателността и свободата, от всеки и за всеки. Работата на гражданите на света тук и сега, е да покажат на хората да бъдат съзнателни, да бъдат по-бдителни, по-обичливи, по-толерантни. Съществува ВЪЗМОЖНОСТ в близкото бъдеще за един нов човек, за един по-добър човек. Човекът, който е по-естествен, по-здрав, по-свободен. Един свят без войни, без нации, без държави, без народи, без религии, без представителни политици, без религиозни лидери. Свят, който търси истини и щастие, тук и сега - всеки ден, от всеки и за всеки човек.

Ако няма световно правителство всички регионални екологични сделки, свързани с атмосферата са абсолютно безсмислени. А световно правителство може да има след 100-200 години, когато културната уравновиловка се случи и всички "живеем в Америка", както пеят Рамщайн. Световно правителство с войни не става. Става с психологическа и културна асимилация.

Прави всеки месец от дома повече от $ 16354, като извършва проста работа в интернет с ниска поддръжка, използвайки мобилен телефон, лаптоп или компютър. Преди месец спечелих $ 21968 от тази най-лесна работа само за извършване на работа 2 часа на ден. Всеки индивид на тази планета вече ще може да се приземи в тази позиция и да започне да печели истински пари онлайн, като се придържа към указанията на този сайт. www.Jobnews3.com/

Разкажи ни още, лайно миризливо! Да не работиш трол? Или гей-модел в сайт за камери? Да не ти го начукам, та да ти е гадно.

България - Амазонка на Европа, една трета в Натура 2000, а развитите икономически държави - всеки да си строи заводи както му падне. Ебати и зелената зелка. Да ти сцепят зелката направо.

И още нещо интересно: Заради въведените от началото на годината, по-строги екостандарти за новите автомобили, почти всички нови автомобили минаха на турбобензинови двигатели, а цените им поскъпнаха с доста. Плюс това малолитражните турбодвигатели са с малък ресурс и сдават багажа след пробег само от 150 000-250 000 километра, че и по-рано......

ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ЕДНО. К-19 ВИ ПОКАЗВА ЯСНО ВСЕКИ ДЕН ТОВА, НАЛИ... Едно единствено служебно правителство за целия свят, защо. Това означава, че повече няма да има войни. Това означава, че няма да се налага да държим милиони хора в армиите без никаква полза, войниците функционират почти като затворници. Но те могат да станат продуктивни, да бъдат полезни. Ако тези хора се влеят обратно в човечеството, това ще означава край на бедността. В момента, седемдесет процента от националните приходи на всяка държава отиват в армията, а останалата част от страната живее с тридесет процента. Ако армиите изчезнат, седемдесет процента от приходите на всяка страна ще бъдат налични. Не е нужно да има бедност и епидемии, не е нужно да има никакви просяци и толкова много болни хора. От една страна, ние създаваме огромни армии, а от друга убиваме хората чрез глад и епидемии, а тези армии не правят нищо. Те са просто професионални убийци, професионални престъпници, обучени престъпници. Ние ги обучаваме как да убиват. Говорим за хуманност, за цивилизация, а все още седемдесет процента от нашите приходи отиват за убиване. Едно световно служебно правителство означава огромна промяна, революция. Цялата земя ще има полза от това. Ако има само едно световно правителство, то може да бъде само служебно. Сега правителствата не са служебни, те имат истинска власт като президентът на държавата или министър-председателят на държавата, но в едно служебно правителство нещата ще бъдат различни. Сега, например, имате началник на пощата, той е служебно лице, без власт, той има работа, задължения, но няма власт. Няма нужда от власт. Човекът, който ръководи вашите железници - каква власт има той. Той има служебни задължения. Науката сега е в състояние, ако не е ангажирана с войни и със създаването на повече (количество и качество) оръжия, да създаде толкова много храна, че повече хора да могат да живеят щастливо на земята, отколкото сега. Милиарди и милиарди хора могат да живеят в радост, без глад, без епидемии, без страдание и болести. Но науката трябва да бъде освободена от робството на държавите, които насилват своите учени да създават повече оръжия и разрушителни технологии. Учените функционират почти като затворници. Ако човечеството не стане едно цяло, подгответе се да изчезнете от тази планета. Има интелигентни хора, които биха искали да оцелеят, които искат тази красива планета да стане още по-красива, това човечество да стане още по-интелигентно, но човечеството като цяло дори не знае за опасността, която наближава с всеки изминал миг.

Империите са били точно опит за това. Дори PAX ROMANA на Октавиан Август загива... Едно по-сериозно земетресение, цунамито след това, епидемия, лоша реколта и глад и всичко се разпада. Нали и всичко, което си описал, да се случи, пак ще избухват периодично граждански бунтове, религиозни и междуетнически войни. Тях нали пак подготвени хора трябва да ги потушават. А ако има поне три-четири империи на планетата, ако три се провалят, поне една ще оцелее. Както на един кораб ако се надодни 1/3 има врати/граници, които ще попречат на водата да наводни останалите 2/3. Ако коронавирусът беше избухнал преди 40 години? Как точно щеше да се разпространи по цял свят? Много си тъп, Саше...

Всички тези зелени измишльотини струват пари и влошаване на конкуретността на европейската промишленост. И водят до безработица и повсеместно поскъпване.

Зелената "сделка" е ритуално самоубийство.

Да, но само за Европа. Останалия свят си продължава по старому.

Закриха 4 блока н АЕЦ Козлодуй.Спряха Турски поток и Белене. Спряха Южен поток.Няма вода за ВЕЦ. Тока от ВЕИ е 70 стотинки за киловат. Народа е беден , затова гори дърва и въглища. Каква зелена сделка ? Уволнените 20 000 от Тецовете къде ще работят ?

Кой ток ти е 70 стотинки киловата, бе? Я се запри с тея глупост!

Не са 20 000 заедно с мините са около 100 000 само работниците. Но като пройзвеждат нещо което не се продава, си е техен проблем.

Фалшива новина,тец-2 + мините= 10 000

Не сме били готови. Глупости на търкалета. Цялата работа е, че Баце не иска преди избори да излязат да му стачкуват и миноьри и ТЕЦаджии от Маришкия басейн, че тогава вече ще се чуди къде да ходи на инспекции, за да се крие като .утка от протестиращите

Достатъчно ли си богат за да плащаш зелена енергия? Какво ще кажеш на тебе и на другите такива като тебе да им се доставя само зелена енергия. И да я плащате на пълната цена?

Няма друга такава държава в ЕС, която да ограничава индустрията си, заради кефа на Шефа. Това вие го казвате. Какво повече искате? Да бутаме фабрики и да садим дръвчета върху тях?

По-точно индустрия затваряме? Я така нещо факти да ми дадеш? Кои по-точно фабрики ще бутаме???

Кой ти затваря индустрията, бе тъпанар. Хората казват, пари срещу преход към енергетика без СО2 емииси. Това е положението. Ако искаш пари за нови мощности тези мощности могат да бъдат само възобновяема енергия. Никой нищо не затваря. Марица-изток сами ще се затворят, както навремето Кремиковци.

Човеко предлагам да затворят въглищните централи и мините и да останем само на ток от вятърни мелници.

Този анализ е написан от човек, който има познания за енергетиката колкото да си включи лампата в къщи !!!

От слънце и вятър само не става работата...трябва си и нещо я газ, я въглища или направо ядрена мощност. А тези перки и фотоволтаици докато се произведат доста замърсяват природата. Най- сериозно е ядрена мощност- да има разходи, има проблеми при закриването и отпадъците, но и енергия постоянно има.

Пълни глупости и лъжи. Една вятърна турбина всичко се рециклира без перките, но те са инертен материал. могад да се натрошат за пътища или в стройтелството. Всичко друого може пак да се изпозва.

Исках да гласувам, ама немах желание....

Зелена сделка = зелен грабеж! Не ви щем "реформите", не ви щем "зелената" икономика.

Миньорите се присъединяваме към протеста! ОСТАВКА лъжливи мутри!

Лицемерието на ЕС е безгранично, първо ни накараха да затворим 4 блока на АЕЦ, а сега искат да ни оставят съвсем без ток. В същото време държавата плаща гарантирана печалба на американските ТЕЦ, вместо с тези пари да построи два нови блока на АЕЦ.

Нали знаеш, не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето я дава. Баце като им "пуска" те ще си искат... нормално. За бой сме ние, че позволяваме на Баце и тези около него да унищожават БЪЛГАРИЯ!

Обаче кой договори затварянето на блоковете и цените на тия тец-ове? или за пореден път това няма никакво значение ще го пришием на сегашното правителство.

много искахме зелена икономика, но нямахме желание.....

Цар Рома владее 1300-годишната държава.