Коментари - Има ли разлика между лъжата и шегата на работното място | Бизнес.dir.bg
назад

Има ли разлика между лъжата и шегата на работното място

Вижте какво отговориха потребителите ни в седмичната кариерна анкета

Обратно в новината
| Автор : Бисер Кунчев

Коментари - Има ли разлика между лъжата и шегата на работното място | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено, че има, ако се издъниш и можеш да накиснеш някой друг що пък не, хахахаха, както и да казваш, че можеш ако всъщност не можеш и че знаеш, а всъщност нищо не ти е ясно, хахаха

Няма такова нещо, като лъжа и/или шега на работното място. Правилният термин е : Има ли Интриги на работното място? Има, имало е и винаги ще има!

Когато кажеш на колежката че си сингъл и я опрашиш, лъжа ли е или шега

Ти описа едни 90% от ръководния състав :))

поне в българския парламент, ако приемем, че става дума за "работно" място.

В абсолютно всички смрадливи, пропаднали, капиталистически кочини дискриминацията по всички възможни параграфи, признаци и критерии си е нещо напълно в реда на нещата. Дискриминация, робство и фашистки практики са лицето и визитната картичка на днешния корпоративен либерал-фашистки капитализъм от англосаксонски тип. При капитализма човешки права няма и не съществуват - то няма как и да има такива права, след като самият капитализъм е всъщност робовладелски строй по своята същност и съдържание, а всички обикновени хора на наемния труд са просто роби, чийто живот не струва дори пукната пара. Най-широко разпространената дискриминация в условията на сегашния, див, варварски, уродлив, "либерал" капитализъм от англосаксонски тип, за колониална България пък да не говорим, където е истински ад, е дискриминацията по възраст. Изритват те и те изгонват от работа още на 40-41 годишна възраст, максимум на 45. Щото по англосаксонските "стандарти"(възприети от всички фашистки капиталистически кочини по цял свят) на 40-45 си вече в предпенсионна възраст. Капиталистът-робовладелец наема на твоето място някой млад роб на 20-25 години, не за друго, а за да му плаща 4-5 пъти по-малко отколкото на теб. Този младият роб като мине 40-42г също бива изритван от своя робовладелец-капиталист, който го заменя с друг млад роб, и те така - този цикъл си върви цяла вечност. Не дай си Боже пък по някаква причина да останеш без работа на 50 или над 50 - отиваш директно в гробищата, защото посмъртно за теб на такава възраст абсолютно никъде не те искат на работа - дори и като уличен метач, чистач или боклуджия. Ако искаш отивай се оплаквай на арменския поп. Ама иначе пък соросоидните ЦРУ-медии по света и у нас от зори до здрач, а после от здрач до зори 24/7 365 дни в годината промиват мозъци и ни убеждават колко хубаво, прекрасно, готино, мило и много окейско нещо било капитализма в днешния му вид.