Илон Мъск обеща изцяло автономен електромобил тази година

Шефът на Тесла направи видеообръщение на откриването на Световната конференция за изкуствен интелект

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като започнат резили свързани със САЩ, веднага го вадят този с някаква фалшива, помпозна новина да затъмнят въпросните резили. То доброволци за Марс ли не събираше, то какво ли не беше....

На какво прилича тоя наркоман вижте снимки от преди години съвсем друг.

Kenn1111

Тоя е решил да убие една професия

Може и да направят автономен електромобил, но ще се движи най-много 40-50км/ч. Така, че задръствания пак ще има.

Изпреварвал съм тесла караща със 110 по магистралата, докато човека си почти лежеше и НЕ държеше волана. Януари месец. Изпреварих го, защото в неговата лента трафика беше по-бавен, и за да направя удоволствие на сина ми, който е голям фен на секирите. Това разбира се няма как да работи в българия, защото хаха ... то дори нормална маркировка няма там

Пусни си едно видео на Мъск от тубата и ми кажи ти би ли заложил пари на тоя човек? Определено не ме грабва с начина по който говори А още по добре е да си пуснеш клипа със бронираното стъкло на грозния пикап достоен за анимациите на Симпсонс

Той не е лекуващият те лекар, та да му е работа да те грабва. Зле си я подкарал, обсесията ти с Мъск е напълно извън контрол. Интересното е, че макар да се наслагва върху обсесиите ти с лунните мисии и поизлекуваната с химическия молив в един момент само едната е по-силна от останалите, ей го в статията за обратната страна на луната не си се олял още, няма веещи се знамена, звезди по небето, пояси на Ван Алън и всичко останало. Интересно за мене де, на лекарите сигурно им е познато при твоите диагнози. Другата ми констатация е, че обсесиите ти не пречат на маниите ти за преследване от ЦРУ, САЩ, НАСА, НАТО, ЕС и т.н.

да изпълни едно обещанийце поне г-на. А дано, ама надали

На дърва и пара в Сибирь и батута на Рогозин?! За 9 години Мъск от кота нула построи принципно нов космически кораб, скачи го автоматично с МКС а сега втори кораб е скучен с космонавти на МКС. Само с това.....Мъск ще остане като Втория Хенри Форд. Actually did you know who is Henry Ford?

Имашш в предвид даймлер? Фирд е един селянин дето прави биклуци, и досега форд колите са боклуци DescriptionGottlieb Wilhelm Daimler was a German engineer, industrial designer and industrialist born in Schorndorf, in what is now Germany. He was a pioneer of internal-combustion engines and automobile development.

_stankow

Принципно нов космически кораб ? Нов за кого ?

дали ще те вози където искаш или до където 'трябва' да не стане като с машините са бръснене и подстригване. след първото - всички глави - еднакви ? и дали ще е 'свързан' с ИИ =то на новата стена по границата с мексико ?

Клоун.

Е той от 2014 или 2015 всяка година обещава ... все някога ще уцели.

Кой нормален човек ще продава горелки и ще правимреклама с името на детето си -3.14xpR2x2 корен втори Пълен куку е тоя, зукерчето поне седи мирен и не прави глупости

Пак си се олигавил до ушите, санитарите зор ще видят да те вкарат в ред и тая вечер.

Най успешната му дейност до сега е да продаде едни огнехвъргачки на зомбираните американци Другото са обещания и харчене на едни пари които не са негови Да не забравяме и уайт траш жена има

Единствения истински бизнесмен е Безос Само трябва да постегне малко и да наема правилните хора, че последно време ме разочарова амазон с техните манипулации какво да си купя и кое да потърся

С тия бисери дето ги съчиняваш ще си заработиш лоботомията, медикаментите и електрошоковете видимо престават да работят.

Тоя ще влезе в историята катннай лъжливия иноватор Къде ми е покрива?

Пак е прекалил. Автономната им система засега следи просто осевата линия, може би след 10 години ще стане.

Брей какви специалисти брей. Да следи само линия очертана на пътя могат изделия на кръжочници в пионерския дворец още през 60-те айнщайне, мирясай най-после.

Поинтересувай се преди да хейтиш.

Отде ви изравят бе. Кво да се поинтересувам, дали има GPS в тая кола, дали има сензори за близост, дали има камери. Ама да си поврякаш.

Шефа на Порше каза че техният електромобил може да вдигне от нула до сто 18 пъти подред... А Теслата само веднъж, и затова препоръчва на Мъск да си оправи ментето.

ВЕче са ти над 30 избръщолевените постове, не се наврещя ей.

А Марсомобил кога, Мъски? :) Другия век? Или до Марс ще се набираме пеш?

Айде и тоя подпис вкара в употреба. Мъск вече маскира и лунните ти мании, изглежда като тежко развитие на болестта ти.

Стига вряка, кокошко слабоумна... виждаш, че само се гаврят с теб хората. Валиден въпрос: а на Марс кога, другия век ли? Щото вече трябваше да е там Мъск, според досегашните му обещания.

Десетки постове вече си изврякал тук, неизлечима мания ей. Даже забрави за лунната такава като ти споменат Мъск, не вярвах, че е възможно да бъдеш отфиксиран от нея ама ей го. Да не са ти сменили медикамента или пък електрошоковете да са подействали.

Мъск не е създал нищо и надали ще създаде каквото и да е. Пале на службите, като Гейтс, Безос, покойния Джобс и др. знайни и незнайни въздухари.

На баба ти хвърчилото!

Ела да се повозиш на хвърчилото. Хайде кажи какво е създал този клоун?

Спейс Х примерно, боклуко. Клоуни са джуджетата Путлер и Рогозкин

Светът се движи напред, а в България тъпите ДС мутри с крадените пари заграбват и бетонират чертоморието. Като почнеш от Доган и стигнеш до ГБС.

Ако си очаквал, че за 30 години може да бъде изрината съветската агентурна мафия си бил в грешка.

Затова ли ЦРУ идва тука? И на кого баце лиза подметките, за да развиват "съветската" мрежа ли? Кретен!

ЦРУ, НАСА, САЩ, НАТО, Сорос разбира се, западната цивилизация, за марсианците не съм сигурен, по-скоро и те - все те преследват ей. Помощ има - в клиниката, знаеш си я, просто спри да бягаш от там.

Аз още чакам соларния покрив за къщи, обещан преди 3-4 години

Ти имаш по-важни неща да очакваш, като чашката с вечерните медикаменти.

Що? Платил ли си го? Щото само тези които си плащат го получават. Тъпаците като тебе ровят само в кофите.

Мъск е създал формула на успеха, като целта му е да гледа по-напред от всички. Естествено, не е изобретил всичко сам.

Не я е създал формулата, тя е в употреба отдавна. Не го мързи, не е загубен и има страст да прави това и онова; и е бил късметлия да успее да направи пари отрано та да може да гони неша които няма как да бъдат гонени в малък мащаб. Тая формула не работи на много места по света, щатите е едно от малкото места, където работи.

На мен тоя лично, на външен вид /по снимки/ ми прилича на извратеняк-педофил и нечистоплътен с инфантилно /вдетенено/ поведение и според мен е само един говорител на някого.

Твоето менеие е изключително меродавно и донесе огромна полза на човечеството. Обаче не се застоявай много в селската кръчма че дебеланата пак ща светне с тигана по кухарката :)

Явно имаш опит с тигани и кръчми

Даже говори доста зле, няма лидерски скиллс да говори

Той заеква, а нали знаеш,че сега са модерни дефектните. Джендъризъм в действие!

Африканчето навремето доста е пострадало в училище и е падало лошо на главата си.

Аха, сигурно щото го наби до гърлото на любимата ти Руслямска държава

Мъск и Безос... Убийците на руските ЩЕта.

Още ли му се смеете глушапи? Мъск за 10 години изкара хора в космоса. И кола ще направи и интернет ще пусне от космоса, а ние всикчи рано или късно ще му караме колите и ще му ползваме интернета(ония влакчета за които му се смееха). 'щото тука за 30г една магистрала неможаха да построят от София до Варна... Така че...

Как да няма да му се смеем. По неговите обещания трябваше да има полет до Марс преди 10 г. Едвам закара хора до МКС.

Стига лъга бе келеш. Разката ли Роскомикс? Разката ги. Прави ли печалби от електро коли - повече от всеки друг? А Лада и Москвич???? Прави ли батерии за промишлеността? Прави Келеш. Да си на 0.0001% от него и ше си достоен. Ама и толкова нямаш от акъла и визията му за бъдещето. Злобар лъжлив. 10 години... Смешник.

много забавни бяха последните космически скафандри и космически костюми - дори обикновен костюм за гмуркане и маска изглеждаха поне по стабилни, а анимационното филмче за т.нар косм. корабче - супер анимация, почти като истинска....

Ти се смееш ама каПутин и Рогоносин риват като гледат цифрите на Роскомикс и на Мъск относно печалбите от бизнеса около космоса.

Преди 4, 5 години обеща автономна кола, която да мине от източното до западното крайбрежие без шофьор след 6 месеца. Още не сме я видели.

Отдавна мина тъпако. Това че ти не си я бил видял е съвсем друг въпрос.

10 години обещава истински електромобил, а изкара на пазара прескъпа играчка на батерии. Сега играчката ще има повече мозък от купилиа е.

Ама е продал повече играчки отколкото Просия е произвела лади и москвича. Що така бе мурзи?

Ще го направи Илончо, но само за сферичен автомобил във вакуум... Само акциите да не вземат да гюручат :)

Че съсипа блясъка на СССР?

Първо мислих, че има грешка в превода, ама не би. Тоя наистина щял да прави аУтономен аУтомобил!

Много изтормозен и заслабнал изглежда на тази снимка. Не хапва туй момче, не си доспива...от ядове ли , от върколаци ли , що ли

Сигурно вече 10 поста си наплещил, тая ти обсесия с Мъск ще ти докара лоботомията, досега медикаментите като не помагаха електрошоковете поне вършеха работа.

Не, бабиното включвам се с коментар за Мъск за първи и този, който пиша в момента, ще ми е последен. А се включих, защото наистина се притеснявам за момчето, симпатичен ми е, упорит е учЕн е, и характер има. Що се отнася за обссе ... обсе.бесията, извинявай , чедо,сложни ми ги редиш ..не си прав. Мисля ,че тез бесове, дето говориш за тях по тебе лазят, гледам ти под всеки коментар ги изливаш върху хората.

Щом казваш няма да лъжеш я. LOL.

Автономните автомобили се превръщат в Изкуствения интелект. Все са на 5 години до постигането им и след 20 години пак след 5 години ...

Според мен Мъск е на път да фалира самата идея за електрическа кола, когато се спука балона TSLA. Такъв арогантен и циничен идиот да успее !? Ако тоя идиот не беше станал мултимилионер ( на правилното място в правилното време) още преди да завърши университет до сега в кариерата си щеше да има 5 уволнения ... Нещо не е наред с американския капитализъм след като такива катили като Мъск и Тръмп успяват.

Обсъди причините за обсесията си с Мъск с лекуващия те лекар, влошаваш се.

Нямам обсесия. Просто Мъск е неприятен тип ама то на вас не може да се обясни че Тръмп е неприятен тип па кво остава за тоя ...

Много е зле американския капитализъм, хеле в сравнение с руския шуробаджанизъм.. Тъп си Доньооо! А Мъск е гений- не мое мнение, а на някой който го познава добре: Kazuhiro Tsuga, Panasonic CEO

2020-07-09 18:36:09 ¯\(ツ)/¯ (нерегистриран) На Илон Мъск често му се смеят. Смяха му се, когато каза, че ще прави електрическа кола. Когато през 1995г южноафриканското гаченче стъпва в Калифорния там ВЕЧЕ се движат електрически коли и никой не претендира, че е техен автор. Първите електрически коли са европейски и се появяват на бял свят още през 19-ти век! Вземи изгледай поне филма "Who Killed the Еlectric Car" че говори точно за онзи период!

... че говори точно за онзи период! Краят на 90-те на 20-ти век и началото на 21 век. Да уточня, че каквато си шматка непоръбена безпросветна... А и можеш да видиш кой е Sibrandus Stratingh.

Браво на Илон, щем не щем бъдещета е на автономните автомобили. Ако всички превозни средства са свързани в мрежа, инцидентите ще намалеят почти до нула. Аз един обаче, едва ли ще си купя автономен автомобил, едно от най-приятните за мен неща, докато се придвижвам от точка до точка, е да шофирам :)

Тази година в Мъсково време разбирай до 2022 около Коледа

Възможно е, дори вероятно да стане нещо такова. Който не е разработвал проекти по-сложни от печкомигалки той не е наясно, че докато не затвори капака на готовия работещ продукт всички срокове са пожелателни.

В първия тунел ще е мазаляк

Чудесно. Значи малоумниците повече нямат да могат да шофират.

седиш на задната седалка и ще гледаш умно

Ще те гледа как седиш на шофьорското място, държиш с ръце въображаем волан и викаш "бррррррр" айнщайне.

тогава от шофирането щом колите ще се движат самички

Искам си педалите/спирачка и газ/ и кормилото, не искам да ме вози компютър. Не ми ги взимайте.

Ще си караш на плейстейшъна на задната седалка на Теслата и ще си цръцкаш винце. И вълка сит и агнето цяло.

На Илон Мъск често му се смеят. Смяха му се, когато основа Пейпал. Смяха му се, когато каза, че ще прави електрическа кола. Смяха му се, когато започна да прави ракета за многократна употреба. Смяха му се, когато каза, че ще пусне 12 000 спътника.. ..пък той се смее само на път за банката.

Ти си много зле. Вярваш че Мъск е създател на нещо ли. Това е един шоумен.

Пред фактите умните мълчат, ако ме разбираш...

Като е толкова просто и лесно защо не го правят повече хора

От всичките изброени смешки, само една може да се каже че е основал, тази с ракетите. Сателитите все още ги ръси, а пейпал и теслата ги обсеби от другите.