17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Идеалният кандидат не работи в БГ отдавна!

който може нещо - го прави, а който не - учи другите

Обявявам инициатива " Идеалния Работодател". Той следва да отговаря на следните изисквания: Сам и/или в екип да е изградил бизнеса си. Да е разпределил и определил изискванията към структурата си. Да има визия за стратегическо развитие. Да е определил и оценил отделните позиции в структурите си , и.т.н. След изпълнение на тези изисквания да има право да участва в пазара на труда.

Не знаех, че имаме идеалният работодател за да търсим идеалният кандидат.

Идеалният кандидат да е иновативен, да предлага идеи. За две години ще го изстискаме а след това ще го заменим с друг такъв. А накрая ще заключа - просто отидете на майната си.

Кандидата предлага иновации, работодателя малко спарени трици... А Хър - Пър екпертите само отделят газове.

Идеалният кандидат трябвало да дава идеи за иновации... Не съм забелязал да е толкова търсено това. Всъщност това, което се търси, е: - да е възможно най-евтин и в рамките на бюджета поне. Т.е., ако фирмата е примерно аутсорс, който те продава на 10000, няма да иска да ти даде над 3-4000. И да си Айнщайн, пак е най-добре да искаш 2-3000 максимум. - да има съответна квалификация/опит - да върши работата по позицията успешно и без мрънкане - да не иска много-много да се развива, защото утре позицията така ще остане пак без човек или ще поскъпне с искането на по-висока заплата Всичко друго са по-скоро екстри, които на интервю почти не се вземат предвид. На никой не му трябва доцент с идеи за разработване на трактор и заплата 5000лв, ако трябва да се копаят по 2 дупки с лопата на ден за 500лв заплата. Разбира се, фирмите искат да изглеждат модерни, яки, невероятни и привлекателни. Затова и са всички глупости, които се говорят.