Идеалният кандидат трябва да бъде себе си

Университетът за архитектура, строителство и геодезия подкрепи „Идеалният кандидат“

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идеалният кандидат е лице от женски пол 170-175см, -55кг, и да няма претенции. С това Образование пробива на повечето места. А иначе реалноста няма нищо общо със статията. Търсят се безгласни роботи които трябва да мълчат когато ги мачкат. Това , заслужена заплата според вложения труд е абсурд в БГ. Аз не съм срещал но може и да има свестни работодатели от чужбина, от личен опит всичките са с робовладелско мислене. Дори в ИТ вече сме далеч след Индия и Пакистан, да има единици специалисти с огромни заплати, но масата са подръжка и кол сервиз. Подмазването и сервилниченето е пътят за разтеж в БГ, и най-вече връзки за започване. Има хиляди свестни и образовани хора на които не се използва потенциала, заради новото “Мазерати”. Ако имате възможност бягайте в уредените държави , така поне вашите деца ще започнат на чисто!!!

ДА. ИМАМ 25 ГОДИНИ ТРУДОВ СТАЖ. ТОЧНО ТАКА Е! НЕ РАБОТЕТЕ В БЪЛГАРИЯ, ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ, ЧЕ СТЕ СЪСИПАЛИ ЖИВОТА СИ! БЯГАЙТЕ!

Пълни глуписти говорите, няма нищо общо с реалността

Не работете в компании които не им се плаща. И в България и в чужбина ниските заплати вървят със стрес, огромно натоварване и кофти колеги.

Ако кандидата е идиот по добре е да не бъде себе си. Кой реши че да бъдеш себе си е плюс? По добре опитай със всеки момент да ставаш някой по добър.

Идеалният кандидат търси идеалния работодател. Няма как някакъв Ганьо да върти броеницата без елементарни познания по етика, икономика, не разбиращ аджеба с какво се е захванал. А да изисква идеални кадри за малка заплата и осигуровки върху минимума. Кандидатствах в средно голямо проектантско бюро в София за технически организатор (документи, договори, скици, проекти, търчане по институции, участия в търгове). Имам 2 висши, еднотото е инженерно, другото икономическо. На 37г години съм и ми предложиха 800лв!!! С тенденция заплатата да скочила до 1000лв. Не, благодаря! Че то само наемът и битовите ми сметки са поне 800лв

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

HR специалистиен хочет пълни шаранен... Идващата хиперинфлация ще ви сложи и вас по местата.